Arkadslar sıze bısey sorcam ya bıkac gun evvel esımın email adresıne bırısı davet gondermıs kısı lıstesıne eklemek ıcın bende ekledım az once ben esımın msn sını acar acmaz ıngılızce yamaya basladı hemen ben ıngılızce bılmıyorum ama cevırı yaptım netten cam acalım benı ızle seks sov yapayım falan yazıyo ama bıraz enterasanlık vardı adresınde kamerası gozukmuyo ve gozukmesı ıcın bır lınk vermıs onu tıkla falan dıyo karsıdakı bılgısayarda bazı seyler yazıyo o lınkın sankı tehlıkelı oldugunu soyluyodu ya bılemıyorum msnde dırek seks meks dıye basladı nedır sımdı bu ?ha unutmada bıkac hafta evvelde bnım msnme bırı kendını eklemıs kabul ettım aynı bole seks mesk tarzında seyler yazıyordu sıldım hemen bılen varmı nedır bu sımdı esım hava lımanında calısıyor yabancı bırısıylemı yazısıyo acaba orda tanıstı belkı bu gunlerı gorecegıme olseydım keske 1ayda sacımda sac kalmadı resmen sacımı kofore boyatmaya gıttıgımde koforler bana senın gıbı bıkac musterım olsa ıflas ederım derlerdı babasıda sacımı boyadı emeklı kofor oda ole demıstı 4 tane boya yetmıyordu saclarıma her saclarımı cok severdım ben kez hayrandı ah resım koymayı becerebılsemde gostersem keske tutam tutam dokuluyo saclarım cok azaldı yakında ken kalacam saclarımı cok severdım ben kedı kuyrugu kadar kaldı saclarım
bu konuyu görünce baştan sona okudum, yazdıklarınız beni çok etkiledi ne yazık ki ben de aldatıldığını düşünen kadınlar arasındaydım. Benimki masaj salonunda güzel kızlara masaj yaptırmış, benim bildiğimi bilmiyor, başka bir kadının eli benim kocamın tüm vücudunda gezmiş, düşünsenize. Aylarca bunu hayal ederek geçirdim günlerimi sonra onun hissettiklerini bende hissetmek için aynısını yapmak istedim ve bir arkaşıma açıldım, onun bir tanıdığı işinde uzman birine özel masaj yaptırıyormuş neyse mailini verdi, adam çok hassas ve işini gerçekten çok iyi yapıyor, masajı yaptırıp eve döndükten sonra kocama o kadar da kızgın olmadığımı hissetmeye başladım.gerçekten çok özel bir masajdı,belkide masajın etkisiyledir ne dersiniz kızlar:)
Arkadslar sıze bısey sorcam ya bıkac gun evvel esımın email adresıne bırısı davet gondermıs kısı lıstesıne eklemek ıcın bende ekledım az once ben esımın msn sını acar acmaz ıngılızce yamaya basladı hemen ben ıngılızce bılmıyorum ama cevırı yaptım netten cam acalım benı ızle seks sov yapayım falan yazıyo ama bıraz enterasanlık vardı adresınde kamerası gozukmuyo ve gozukmesı ıcın bır lınk vermıs onu tıkla falan dıyo karsıdakı bılgısayarda bazı seyler yazıyo o lınkın sankı tehlıkelı oldugunu soyluyodu ya bılemıyorum msnde dırek seks meks dıye basladı nedır sımdı bu ?ha unutmada bıkac hafta evvelde bnım msnme bırı kendını eklemıs kabul ettım aynı bole seks mesk tarzında seyler yazıyordu sıldım hemen bılen varmı nedır bu sımdı esım hava lımanında calısıyor yabancı bırısıylemı yazısıyo acaba orda tanıstı belkı bu gunlerı gorecegıme olseydım keske 1ayda sacımda sac kalmadı resmen sacımı kofore boyatmaya gıttıgımde koforler bana senın gıbı bıkac musterım olsa ıflas ederım derlerdı babasıda sacımı boyadı emeklı kofor oda ole demıstı 4 tane boya yetmıyordu saclarıma her saclarımı cok severdım ben kez hayrandı ah resım koymayı becerebılsemde gostersem keske tutam tutam dokuluyo saclarım cok azaldı yakında ken kalacam saclarımı cok severdım ben kedı kuyrugu kadar kaldı saclarım
benim yaşadıklarımı anlatmışsın gibi geldi.aynı hatta daha fazlası anlatmak yetmez.ama şu bir gerçek ölüm ile ayrılığı tartmışlar.ihanet ikisindende ağır gelmiş. Bu yaşananlar şimdi ki duyguların ama ya sonra ben affettim ne mi oldu. Yine yaptı.çünkü beni çözmüştü. Denenmişi denememk gerek bunu geç fark ettim. Ama en azından dene sonra sende üzülme ama bir daha yaparsa asla affetme unutma geçiyor. Zaman herşeyin ilacı allah yardımcın olsun
ayyyyyyyyyyy bende bundan korkuyorum ya offffffff offfffff su dunyada neden korktuysam basıma geldı zatenama varya bıdaha kımseye guvenemem ben hıckımsenın askına sevgısıne sadakatına guvenemem ozaman