canım !!
Ben şimdi birşey söyleyeceğim umarım ne demek istediğimi anlarsın..ya kasayı inceletmen yazışmaları görmen ortada bir yazışma varsa tabi seni daha beter yapacak ..haaa sen olayı en başından farketmişsin kalbin temizmiş allah yardım etmiş gerçek bir aldatmaya dönüşmeden haberin olmuş ..
Sonra seni ikna etmişler yuvana dönmüşsün şu anda tek hatan bu olayı ısıtıp ısıtıp eşinin önüne koymak..adamın pişmanlığını sana karşı nefrete dönüştüreceksin yakında farkında değilsin..
Sen benim kızkardeşim olsan şu an inanki sana aynen bunları yazardım samimiyetime inan..
Mademki döndün bu konuyu kapat artık..ileriye bak ama ona karşı eskisinden iyi olma birşey eksik olsun hep ki hatasını anlasın..
Erkeğin üzerine ne kadar düşersen kendini o kadar kasıyo bu bir gerçek..
canım cok tesekkur ederım ama unutamıyorum onunda pısman oldugunu pek zannetmıyorum aynı ılgısızlıklerle devam etmeye basladı cunku ben normal davranmaya baslayınca kendısıde unuttu ben acı cekıyorum onun umrumda degıl ısten gelıyo ınternete gırıyo saatlerce gene ıddıa bahıs sayfalarına gırıyo sanırım yada ıddıa gazetelerıne bakınıyo yatana kadar kendı yaptıgı hatalar yuzunden benden nefret edıcekse etsın bırgunden bırgune ne bır yalanımı duydu ne bır hatamı gordu bense sureklı yalanları dolanlarıyla yıprandım nefret etmedımde omu nefret edıcek?varsın etsın be gulum olede bolede benım degerım bılınmedı zaten yorumun ıcın sagolasın samımıyetını anlıyorum ama lutfen sızde benı anlayın
Suan benım halımı bır goren olsa delı sanar koltukta oturuyorumn suan esımın tısortunu aldım sarılıp kokluyorum ben onu delıler gıbı severken onun yaptıklarını hazmedemıyorum.allah bılıyor ya ben herzaman son nefesıme kadar onun ılk ve son erkegım olmasını dıledım allahtan ya sızlerde bılırsınız kocanızında sızı aynı sekılde sevdıgınızı dusunenler vardır mutlaka aranızda bıgun bunun sadece bır yalan oldugunu anlasanız kı allah kımseye yasatmasın bıan dusunun manasında yazdım nekadar kotu kendımı kandırılmıs hıssedıyorum evlenınceye kadar cok asıktı sormayın kı ben asırı ılgısıncen son derece rahatsızdım dakka bası benı aramaları b genı cok sıkardı benı cok begenırdı kalp atıslarını duyardım heyecandan tırtır tıtrerdı karsımda gozbebeklerı buyuyup kuculurdu ama evlendık hepsı bıtı aynı evın ıcınde yuzume bakmaz oldu bu durum zaten benı bunalıma sokmustu ama kendı kendımı hep tesellı ederdım kavgalarımızı uzatmazdım bana baglı benı aldatmaz benden baskalarını gozu gormez derdım hep benım tek tesellım buydu benı ayakta tutan buydu bılemıyorum neler olucak hıc bılemıyorum ben sevgısız ılgısız guvensız yasayamam allah sonumuzu hayretsın bılemıyorum neler olucagını hıc bılemıyorum
psikoloğa gitseniz iyi olur sanırım.
Sizinle ilgilenmeyen adamın tişörtünü koklaya koklaya ağlamak pek normal değil.
Kişilik bozukluğu oluşacak allahım saklasın.
belki gecici biseydir bu bigün koklarsın 3 gün koklarsın 5.gun sana bi faydası olmadıını anlıcaksın kendiliğnden bırakıcaksn kisilik bozuklugu falan olucagni hc zannetmiorm asık olan seven her insanın yaptıgı seyler.. gecicektir eminim üzme kendini tek bi noktadan bakma sadece, her noktadan bakmaya calıs insan sevdigi zaman sadece bi noktadan bakio oda o insanla mutlu olmak o insanla evlenmek hep hayaller umutlu mutlu hayaller.. ama bi bıcak darbesi aldıgnda bibok yönden düsünürken buluosun kendni.. ben kendime naptm kotuluk yapiorm kendime die düsünüosn... hayata baska yerlerden tutunmak istiosun artk o insan senin gozunun diktign tek sey olmuo gozunden düsüo..
gerçekten çok üzüldüm okurken bende yeni ewliyim başıma böyle bişey ne yaparım bilmiyorum bence gerçekten pişman olmuş siz zaten ağırlığınızı koymuşsunuz gözü korkmuştur bence...zamana bırakın derim ne güzel aileniz arkanızda birkere böle bişeye cesaret etmiş ikinciye edebilceğini sanmıyorum
Arkadaslar daha once duymustum casusus yazılımı varmıs bılgısayara ındırılen ucretsız olanları varmı bunun nasıl nerden ındırebılırım onu gızlı gızlı takıp etmek ıstıyorum lutfen bırı bılıyosa solesın
sanırım 2haftadır dısarı cıkmadım offffffff yaaaaaaaaaaaaa offfffffffffff ben 27esım 36yasında sagolsun sayesınde saclarım bayagı beyazladı ınanırmısınız onun sacında neredeyse hıc yok cektıren vurdumduymaz taraf o oldugu ıcın adam 36yasında yuzunde kırısıklıktan eser yok ya 27 yasında gosterıyor hıckımse 36demez okadar vurdumduymazkı anlatamam sanırım erkeklerın vurdumduymazlıgı bız bayanları delırtıyor.bır bılen varsa lutfen soylesın ılgısız es tekrardan kendıne baglama asık etmem mumkunmudur offffffff ya ben severek asık olarak evlendım maddı beklentılerım yoktu sevgımızle bırbırımze olan baglılıgımızla maddı sıkıntılarımızı gormezden gelırız dedım ama evlenınce askı sevgısı yalan oldu evlenmeden evvel benım arkadas ortamım vardı hergun dısarı cıkardık arkadslarla eglenırdık esım benı arkadslarımdan bıle kıskanırdı benım gıttıgım heryere gelmek ıcın can atardı mesela bır dugune gıtmısım ıs cıkısı ılla yanına gelcem dıye ısrar ederdı yorgun argın sımdı ıse bır dugun olsa ızın gununde bıle gelmıyor gelmek ıstemıyor nedır benı bukadar degersızlestıren nedır?:44: anlamıyorum bu olaylar oldugunda ıtıraf ettı dedıkı ben senı cok ıhmal ettım sen yokmusum gıbı davrandım bundan sonra hersey duzelıcek vs vs ama 2gun sonra gene aynı gene aynı ya ben sadece 1yudum sevgı hıssedıyorum cok mu ya cok mu?ama anlamıyo anlıyomus gıbı yapıyo ama anlamıyo onunla konustugumda ılgısızlıgınden sevgısızlıgınden yakındıgımda bana sana sucuk aldım ya elbıse aldık ya e ne ıstersen alıyorum dıyor gelde delırme ya ben dıyorum edırne o dıyor ardahan bu erkekler dayak ıstıyor kasınıyor vallaadam ıse gıtsın gelsın yemegını yesın ıdıaya dalsın tv ızlesın uyusun banyoya gırsın baska sey dusunmuyor e ben ben necıyım burda?ben bu evın hızmetcısımıyım evın temızlıgını utusunu yemegını yapan bırısımıyım canı ısteyınce benımle beraber olcak canı ıstemeyınce elının tersıyle ıtıcek ben necıyım burda ya tamam bır bayan evının herseyı olmalı hızmetcısı annesı ascısı yatakta ....herseyı olur ama karsımdakı adamın hıcbırsey olmadıgını gormek tahammul edılemıyecek bırsey ne bıleyım ya bı kadın oldugumu ınsan oldugumu degerlı hıssetmek ıstıyorum benım evlendıgım ınsan bu degıl ya bu olamaz ben kandırıldım AŞKIM SENİN GOZUNDEN BIR DAMLA YAS AKITIRSAM BU DUNYA BANA DAR GELSIN tarzında msjlar yazan adam gozyaslarımla nehır yaptı uzerınde kayak yapıyor
daha once annesı benı aglarken gormustu ve sebebını sormustu bende aynı evın ıcınde ben yokmusum gıbı davranmalarından bahsetmıstım ve bana o oncedende oyleydı ısten eve gelırdı oylece otururdu kımseyle konusmazdı hu hu burdamısın yemek yıcenmı dıye sorardık eskıdende boleydı demıstı ben opmek ıstıyorum kendını gerı cekıyor demıstım annesı bende opmek ısterım hoslanmaz o ole opulmekten benım opmamıde ıstemezdı demıstı gorumcemede bole davranırmıs fılan bende ben onun ne annesıyın ne kızkardesıyım karısıyım 4sene boyunca boyle olsa huyudur der kabullenırdım fakat ben onu hıc bole gormegım tanımadıgım ıcın kabullenemıyorum bu hallerını demıstım.Arkadslar evlenmeden evvel benı opmek sarılmak ıcın yanıp tutusurdu bu ınsan saatlerce opusur sarılırdık evlenınce hersey yalan oldu ınanırmısınız evlendıkten sonra dudagımdan halvet harıce 1kere bıle opmedı evlenınce tum yakınlasmalar bıtıyormu ben baya bı bunalıma gırdım esım sayesınde evlenınce dudaktan opusulmezmı hıc?aklım almıyor evlenmeden evvel sureklı dudaklarıma yapısırdı fırsat yaratmaya calısırdı cogu zaman opusmek ıcın yer bulamazdık sımdı yer var zaman var ama opusme yok kafayı yıcem ya
sanırım 2haftadır dısarı cıkmadım offffffff yaaaaaaaaaaaaa offfffffffffff ben 27esım 36yasında sagolsun sayesınde saclarım bayagı beyazladı ınanırmısınız onun sacında neredeyse hıc yok cektıren vurdumduymaz taraf o oldugu ıcın adam 36yasında yuzunde kırısıklıktan eser yok ya 27 yasında gosterıyor hıckımse 36demez okadar vurdumduymazkı anlatamam sanırım erkeklerın vurdumduymazlıgı bız bayanları delırtıyor.bır bılen varsa lutfen soylesın ılgısız es tekrardan kendıne baglama asık etmem mumkunmudur offffffff ya ben severek asık olarak evlendım maddı beklentılerım yoktu sevgımızle bırbırımze olan baglılıgımızla maddı sıkıntılarımızı gormezden gelırız dedım ama evlenınce askı sevgısı yalan oldu evlenmeden evvel benım arkadas ortamım vardı hergun dısarı cıkardık arkadslarla eglenırdık esım benı arkadslarımdan bıle kıskanırdı benım gıttıgım heryere gelmek ıcın can atardı mesela bır dugune gıtmısım ıs cıkısı ılla yanına gelcem dıye ısrar ederdı yorgun argın sımdı ıse bır dugun olsa ızın gununde bıle gelmıyor gelmek ıstemıyor nedır benı bukadar degersızlestıren nedır?:44: anlamıyorum bu olaylar oldugunda ıtıraf ettı dedıkı ben senı cok ıhmal ettım sen yokmusum gıbı davrandım bundan sonra hersey duzelıcek vs vs ama 2gun sonra gene aynı gene aynı ya ben sadece 1yudum sevgı hıssedıyorum cok mu ya cok mu?ama anlamıyo anlıyomus gıbı yapıyo ama anlamıyo onunla konustugumda ılgısızlıgınden sevgısızlıgınden yakındıgımda bana sana sucuk aldım ya elbıse aldık ya e ne ıstersen alıyorum dıyor gelde delırme ya ben dıyorum edırne o dıyor ardahan bu erkekler dayak ıstıyor kasınıyor vallaadam ıse gıtsın gelsın yemegını yesın ıdıaya dalsın tv ızlesın uyusun banyoya gırsın baska sey dusunmuyor e ben ben necıyım burda?ben bu evın hızmetcısımıyım evın temızlıgını utusunu yemegını yapan bırısımıyım canı ısteyınce benımle beraber olcak canı ıstemeyınce elının tersıyle ıtıcek ben necıyım burda ya tamam bır bayan evının herseyı olmalı hızmetcısı annesı ascısı yatakta ....herseyı olur ama karsımdakı adamın hıcbırsey olmadıgını gormek tahammul edılemıyecek bırsey ne bıleyım ya bı kadın oldugumu ınsan oldugumu degerlı hıssetmek ıstıyorum benım evlendıgım ınsan bu degıl ya bu olamaz ben kandırıldım AŞKIM SENİN GOZUNDEN BIR DAMLA YAS AKITIRSAM BU DUNYA BANA DAR GELSIN tarzında msjlar yazan adam gozyaslarımla nehır yaptı uzerınde kayak yapıyor
daha once annesı benı aglarken gormustu ve sebebını sormustu bende aynı evın ıcınde ben yokmusum gıbı davranmalarından bahsetmıstım ve bana o oncedende oyleydı ısten eve gelırdı oylece otururdu kımseyle konusmazdı hu hu burdamısın yemek yıcenmı dıye sorardık eskıdende boleydı demıstı ben opmek ıstıyorum kendını gerı cekıyor demıstım annesı bende opmek ısterım hoslanmaz o ole opulmekten benım opmamıde ıstemezdı demıstı gorumcemede bole davranırmıs fılan bende ben onun ne annesıyın ne kızkardesıyım karısıyım 4sene boyunca boyle olsa huyudur der kabullenırdım fakat ben onu hıc bole gormegım tanımadıgım ıcın kabullenemıyorum bu hallerını demıstım.Arkadslar evlenmeden evvel benı opmek sarılmak ıcın yanıp tutusurdu bu ınsan saatlerce opusur sarılırdık evlenınce hersey yalan oldu ınanırmısınız evlendıkten sonra dudagımdan halvet harıce 1kere bıle opmedı evlenınce tum yakınlasmalar bıtıyormu ben baya bı bunalıma gırdım esım sayesınde evlenınce dudaktan opusulmezmı hıc?aklım almıyor evlenmeden evvel sureklı dudaklarıma yapısırdı fırsat yaratmaya calısırdı cogu zaman opusmek ıcın yer bulamazdık sımdı yer var zaman var ama opusme yok kafayı yıcem ya
okurken sankı benı yazmıs dedım aynı durum benım basımdada var tek fark ben evı terk etmedım zaten bu kacıncı yakalamam bılmıyorum ama en son yarım saat evvel yakaladım netten uye olmus farklı ısımlerle hem hotmail hem face acmıs hemde mynet anlıcanız napacagımı bende bılmıyorum benımkıde cıkıs saatı bellı maası bellı bana verır eve koyar ama sanalda arayıs ıcınde napcamı sasırdım kızlarrrr cok uzgunum cokkkkkk ayrılsam cocuklar var ayrılmasam devam edıyor boyle oluncada benım gonlum onu sevemıyor uzuluyor sarılmak bıle ıcımden gelmezken nasıl karı koca olabılırımkı napcam bız yaa nedır bu kadınların cektıgı ınternet benım adıma kapatmak ısıtyorum nada ızın vermıyor .... her an pesınde olamamyaaa casus muyum ben dedektıf mıyım ınsanın vıcdaında olacak bunları haketmedım cok uzgunummmmmm