Aldatılmak mı?

Hanımefendi siz iyi misiniz? Henüz flört ettiğiniz bir adamı fakeden ayartmak için kırk takla atıp sonra da ayarttığınız için adamı paralamışsınız. Adamın size flört döneminde aşkından öldüğünü mü sanıyordunuz? Neyin sadakatini bekliyorsunuz?

Ayrıca adam da bir değişik. Sizi gerçekten polise falan ihbar etmesi lazım.

Hayır bir konuşma falan da görmemişsiniz. İki arama gördünüz diye yarattığınız krize bakın. Alt tarafı aramalarda iki kız gördüm sizce bu problem mi diye anlatıp akıl danışacağınız konuyu dünyanız basınıza yıkılmış gibi satırlarca anlatmışsınız.

Konunun özetine gelirsek, hayır hanımefendi bence problem değil. Mesela ismini hatırlamadığım bir fenomen var, varmış yani, çok saygısız bir erkek. Geçen bi videosuna denk geldim keşfetimde, akıl veriyor insanlara 'erkekler, siz ne biçim erkeksiniz, salak gibi çalışıyorsunuz, cebinizde para olmadan hiçbi kız size bakmaz, bakın ben asıl erkeğim' falan fişmekan abuk subuk bir ton laf. Üstü de çıplak. Kim bu andaval ya diye girip profiline baktım. Rezil bir tip. E noldu ben sevgilimi mi aldattım simdi?

Bende sizin gibi bakıyorum denk geliyor. Ama hepsine bir açıklamam var, şu fenomenin bir olayı ya da bana istek attı kim bu diye baktım diye söylebiliyorum. Ben sorduğumda şok olup susması hatırlamıyorum diyip boşluğuma geldi demesi beni sanki aldatılmışım gibi bir duruma soktu. Kendine güvenip bir açıklama yapsaydı bu kadar büyütmezdim inanın hanımefendi. Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz içinde teşekkür ederim

Adamı affetmek istiyorsunuz aslında arabasınu çizdimden sonra adamı vay be adam cok anlyaıslı bence sucsuzdur affet vs dememizi istiyorsun sanırım senin bilecegin iş hayırlısı

Psikolojik yardım almak için evlenmeyi beklemeyin, hemen başlayın. Bunu sizi yargılamak, linçlemek için söylemiyorum. Aşırı davranışlarınız var ve sınırlarınızı bilmiyorsunuz. Net bir biçimde öfke kontrol probleminiz var. Flörtleşirken karşı tarafı denemek, sonrasında o yazışmaları başkalarıyla paylaşmak falan… kendi yazdıklarınızı okuduğunuzda hala kendinizi haklı buluyor musunuz? Adı üstünde flört. Birbirinize karşı sorumluluğunuzun olmadığı, kimsenin kimseye sadakat sözü vermediği bir dönem. Açıkçası ben flört döneminde bana buny yapan biriyle asla asla birlikte olmazdım. Sırf sizinke konuşuyor diye birini denemek, bütün sınırlarını zorlamak hakkını kendinizde görmeniz çok sağlıksız. Tartışma esnasında adamın kafasından aşağı yoğurt döküp arabasının aynalarını kırmışsınız hanımefendi. Bunlar dandik gençlik dizilerinde eğlenceli görünebilir ama gerçek hayatta bayağı ve korkutucu. Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve yardım alın.

Adam hep buymuş, bile bile ilişkiye başlamışsınız. Ben ona yeterim, sevgili olduktan sonra öyle şeylere ihtiyacı kalmaz diye düşünmüş olabilirsiniz ama o işler malesef öyle olmuyor. İnsanlar kısıtlı cinsel hayattan sonra evlenince de hemen masturbasyonu bırakmıyor bu da öyle bir şey. Muhafazakar aileden gelmek de her şeyin çözümü değil, öyle ailede büyüyüp tam tersi hayat süren tonla insan biliyorum.

Çevremde olsanız koşarak uzaklaşırım. Bu ne şiddet bu celal? Asla sevmem ilişki içinde oyunlar fake hesaplar kurgular.. güvenmiyorsan demek ki güvenilmez bir insandır. Sen olmazı oldurmaya çalışmışsın lüzumsuz işler bence

Sende biraz saflık var mı kız? Adamı en başta fake hesaptan denedin, başka bi kızla buluşmaya kadar gitti bu adam. Sonra niye yükseklisansa bilmem neye çağırıyorsun da sonra sevgili oluyorsun? Hayır oldun madem, adamın potansiyeli belli. Ondan sonra yakaladığın şeylerde niye çok büyük bir süprizmiş gibi aşırı tepkiler veriyorsun? Adamın kumaşı belli zaten. Bi adama kaç kere şans verilir yani gerek var mıydı bu kadar cebelleş olmaya?

Bakın rica ediyorum artık şu adamların sözlerine inanmaktan vazgeçin. Davranışlarına bakın. Size bakarken içi gidiyor mu? Sizin derdinizi dert ediniyor mu? Yoksa herkes her şeyi söyler. Lütfen kadınlar olarak artık kendimizi saf göstermeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…