Aldatılmak mı?

Çok teşekkür ederim inceliğiniz için.. karşınıza hep iyi insanlar çıksın inşallah.

Doğru diyorsunuz.. asil olmayı başarabilen nadir kadınlardan olmak isterdim. Güçsüzlüğüme verin
Ya olabilir böyle şeyler bu güçsüzlük değil de .
Kendi sınırını bozarsun .
Bende çok eskiden bir erkek arkadaşıma yapmıştım fake hesaptan yazmıştım vs .
Maalesef çoğu erkek düşüyor buna .
Mayası bozuk tipler çoğunlukta olduğu için.
Artık uğraşmak bile istemiyorum

Insallah aldatiliyorsunuzdur da hem Turkce'ye hem bize yasattiginiz bu zulumun bedeli olur.
Ne kadar kötü bir temenni. Bu kötü temennilerinizin başınıza gelmesi dileğiyle. Çok ayıp yaptığınız. Ben hiçbir kadın için bunu dilemezdim. Size ne zulumu yapmışım ilginizi çekmediyse okumayabilirdiniz

Hayir bir yerde duzeltirsiniz diye umarak yarisina kadar okudum, okumaz olaydım. Beddualarinizi kendinize saklayip, once dilinizi kullanmayı ogrenirseniz buyuk ihtimalle aldatilmazsiniz ki bence aldatilmiyorsunuz, adam sizin bu sahane Turkce'nizi farkedip size "fake atmis", esim/sevgilim beni "fake" hesaptan trollemeye kalksa bedelini agir oder.

Once ozguveninizi kazanip insanlarla oynamayi birakin, sonra tanimadiklariniza ders verir beddua edersiniz. Aldatilirsam da gelir burda sacmalamam, bosarim gider.

Türkçeyle ne alakası var hanımefendi, ben yüksek lisansını ünlü bir teknik üniversitede yapan inşaat mühendisi bir bireyim. Türkçesi kötü diye kim kötülüğü hakeder. İnsanları neyden vuruyorsunuz? Ben mesela sizin inşallah aldatılırsınız yazınızı okuduğumda iki güzel evlat sahibi olmanızı görüp daha çok üzüldüm. Bir lafın güzel dille söylenmesi vardır birde kötü niyetle. Siz kötüyü niye kullanıyorsunuz uyarırken. Güzel bir şekilde uyarıp türkçeniz çok kötü de diyebilirdiniz.

Fake hesaptan sadece istek atıldı yazmayı başlatan oydu. Ve o zaman sevgilim, eşim değildi. Arkadaşımdı. Yinede yaptığımın etik olmadığını, kötü bir şey olduğunu da biliyorum.

Turkce ile ne alakasi mi var? Derdinizi anlatamadiginiz icin empati kuramadim daha ne olsun?

Çok abartılı tepki vermişsin
Arabaya vurmak, yemeği kafasından aşağı dökmek, itişip kakışmak ne demek.. zarar vermişsin adama
Bu şiddete giriyor ama, sağlıklı değil bu

Aşırı kıskançsın, kendine yazık ediyorsun
Güvenmediğin biriyle bu yola devam etme
Adam fake buluşmaya gelmiş(gerçi o zaman da sevgilisi yokmuş ki!)
Evet birilerini ekleyip bakması hoş değil
Bu aldatmak değil bence, o kişilerle konuşup yazışmış mı? Bu yoksa, aldatma değil bu
Gözü dışarda /arayışta diyebiliriz belki…
Bir yolunu bulsa yapar belki
Ee o zaman da böyle biriyle konuşmazsın, bu benim kırmızı çizgimdi, en hassas olduğum konu idi, soğudum senden deyip noktayı koyabilirsin

Bak güzellikle anlatabilirdin
Çekilebilirdin
Vurmak,zarar vermek hiç hoş değil..

Biraz uzak tut kendini, kalbinin sesini dinle
İyi ölç biç.. içine sinmiyorsa da kendine yazık etme yol ver gitsin !

Not: bir insanın mayası bozuksa ondan bir cacık olmaz. Kimseyi de 7/24 kontrol edemeyiz.
Yapacak olan inan yapar… yeni hat alır işyerinde bırakır, wc de yazışır, dışarda buluşur, bahane üretir, işim çok geç geleceğim der, arkadaşlarla buluşcaz der… der de der yani… kontrol edemeyiz ki 7/24z
Yapacak olan illa bir yolunu bulur.
Yapacağını sezdiğin biriyle bu yola girme, kendini de yakma.. biraz sakin ol

Son düzenleme:
Ay tamam sizin kocanız yazissin baksın siz kabul edin çokta onemli diil de burda normallestirmeyin bunları kadına göre bu aldatmak ki aldatmaktir yani aldatmak sadece yatağa girmekle olmuyo adam her haltı yemiş bı yatağa girmemiş (oda olmuş olabilir)
Kızın yaptıklarında normal diil direk bırakması lazım ona bişi diyemem de adamin yaptıklarını savunmak filan normal diil

Konu sahibi adam aldatmiş ama senin tepkilerin normal diil bırakıp gitmeliydin silmeliydin yemek dökmek filan olmaz
Lütfen bir yanlış görünce direk sil engelle böyle tepkiler verme

Haklısınız, çok teşekkür ederim. Kendime özüme dönüp yeniden iyi bir insan olmalıyım. Sinir anında yapılmayacak şeyleri yapıyorum. Konumu dinleyip vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler

Belli ki bu adamın gözü dışarıda. Evlenseniz de buna benzer şeyleri üç aşağı beş yukarı yaşayacaksınız. Siz bunu tamamen kabullenemiyorsunuz sanırım. Onu sevdiğiniz için olayları ayrılmayacağınız şekilde yorumlamaya çalışıyorsunuz ve arkadaşlarınızın tepkisi de kafanızı karıştırıyor. Bence bu adamdan bir halt olmaz. Siz sadakate çok önem veriyorsunuz ama bu adam bu konuda sizin kadar hassas değil. Hiç bulaşmayın, bırakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…