Aldatılmak mı?

Beni anladığınız için teşekkür ediyorum. Sadakete cidden çok önem veriyorum. Benim için onun asla gözü arkada kalmazdı mesela. Askere gitti geldi onu bekledim. O hayatımda olmadan önce bile gelecekti ruh eşim için kendimi uzak tutuyordum bu olaylardan. Gerçek sevgiyi beklerken 24 yaşımda buldum zannederken bunların olmasını kaldıramadım aşırı tepki vermii olabilirim.

Rica ederim
Öfke kontrolün var ama
Bu çok kötü
Her an birine zarar verebilirsin
Lütfen , bu aldatılma meselesinden çok
Bu konunun üzerine düş, kendini düzelt
Sağlıklı ol
İleride eşine çocuğuna da zarar verir bu

Bu adam olsun veya olmasın hayatında
Ama öfke kontrol sorununu çözmelisin muhakkak
İhmal etme, inan kafan da rahat olacak

Sizden önce bir çok kişi derdimi çok iyi anladı hatta beni haksız buldu. Siz sadece sataşmaya gelmişsiniz. Hayırlı günler diliyorum size
Hanimefendi Turkce'niz oyle kotu ki derdinizi anlatamadiginiz icin ben empati kuramiyorum, siz de okudugunuzu anlamadiginiz icin ironi yaptigimi anlamiyorsunuz ustune ustluk konuyu evlada getirecek kadar abartili tepkileriniz var da neyse, iste bunlar hep anadilini onemseyip ogrenmemekten kaynakli agresiflikler.

Benim ironik temennim (!) kendi esekligim olsun, ozur de dilerim cocuklarima dil uzattiginiz halde ama siz de kendinize bir iyilik yapip dilinizi ogrenmek icin azicik kitap okuyun, belki hayatinizdaki insanlari yanlis yorumlamaz, denemek, test etmek zorunda hissetmezsiniz. Boylece bu siddet dolu hikayenin bir benzerini daha yasamazsiniz.

Turkce'nizi, kendi dilinizi okuyabilmek anlayabilmek konusunda dalga gecmiyorum, hayatinizdaki bircok sorunun temelini dilinize hakim olmamak olusturur.

Yoksa elbette ki kimse (erkek / kadin) aldatilmayi haketmez.

Ayrica yazdiklarinizi anlayabilen arkadaslarin alnindan opuyorum, onlar benden daha cok hakim demek ki bu dile.

İhanete bu kadar tepki vermenizin altında başka bir şey olabilir mi? Mesela sizi hayatınızda ilk kim, nasıl aldattı? Belki bu tepkileriniz daha derin bir olayla ilgili. Bugün kendimle ilgili bir şeyin fakına vardım bu soruyla ilgili. Tevafuk geldi şimdi bu konu. Belki size de faydası dokunur. O yüzden soruyorum. Tabii cevabı bana vermenize gerek yok. Öyle bir olay varsa bunu ve o anki duygularınızı sağlıklı şekilde ifade etmek iç dünyanızı düzenleyebilir.

Tamam bundan sonra yorum yapmadan önce size danışırım onay verirseniz yorumumu paylaşırım

Tamam bundan sonra yorum yapmadan önce size danışırım onay verirseniz yorumumu paylaşırım
Tamam olur
Ama demek istediğim çok açık ortada siz kabul ediyosunuz size normal diye herkese normal diil bide dalga geçiyorsunuz konu sahibiyle tamam konu sahibinin de tepkileri normal diil ama adam net aldatmiş bunu normalmis gibi aldatmamiş gibi yapmak kadına zarar

Hepsini okuyamadım. Neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz? Vaktiniz mi çok? İki insanın birbirine hisleri varsa ifade ederler, sonra da kafa yapıları ve hayattan beklentileri uyarsa ilişkiye devam ederler. Bu kadar açık bir şeyi böylesine zorlaştırmanın manasını ben bilmiyorum, kolay gelsin.

Konunuz kendi içerisinde çelişkilerle dolu. Farklı yazıları mı birleştirdiniz nasılsa okuyan olmaz diye veya sonuna gelene kadar hikayenin başı unutulur mu sandınız ?

İnsan birlikte olmadığı birini aldatamaz hanfendi. Bi okuduğunuzu anlayın gözünüzü seveyim. Bekar adam, sevgilisi yok bişey yok. Yürüyen hatuna kapı açmış. Sağlıklı ve normal her erkeğin verebileceği tepkiyi vermiş.

Adam kızla sevgiliylen kadınlar link atmış tek gecelik ilişki diye telefonda birton kız varmis konu sahibi görmüş demiş bunlar kim
Bence siz bu dikkatli okuyun

Çok gereksiz işler yapmışsınız. Zamanınız ve siz bu kadar değersiz misiniz? Şahsen okurken kastım kendimi.

Bu olaydan derslerinizi aldıysanız ne mutlu size.

Bu arada ruh eşi, çok uyumlu ve çok aşık çiftlere denmez.

Ruh eşi, yaşattıklarıyla bizi büyüten, acı veren deneyimleri yaşarken ders de aldığımız, bu nedenle de şuurumuzu yükselten şahıslara denir. Yani insan bilincimizle kötü şeyler yaşatıyor gibi görünse de aslında siz ruhsal olarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz, öyle düşünün.

Tabi ki o bizi ezsin, biz de yükselelim değil olay. Umarım anlaşılmıştır.

Kimsenin peşinden de ah vah etmeyin. Yaşam planınızda görevi biten kişiler 1 dakika bile durmaz, gider.

Adam kızla sevgiliylen kadınlar link atmış tek gecelik ilişki diye telefonda birton kız varmis konu sahibi görmüş demiş bunlar kim
Bence siz bu dikkatli okuyun
Daha açık bir dille anlatayım. Facebook aramalarında erkek isimler aralarında arada tek tük kadın isimleri vardı. Bunu çok takmadım aşağılarda ard arda 8 tane kadın ismi görünce şaşırdım. Yani girdiği profiller gözüküyordu. Neden girdin dediğimde de bilmiyorum neden girdiğimi hatırlamıyorum dedi. Böyle eski kullanıcılar. Görseniz fake diyeceğiniz kullanıcılara bakmıştı. Sonuncu kadının da Facebook profilinde tek gecelik ilişkiler için sitemize uğramayı unutmayın yazan bir link vardı. Mesajlasma falan yok. Ama bu bana yine ağır geldi. Bu hesaplara sen nerden denk geldin de baktın diye kızdım. İlişkimiz de güvensizlikle başladığı için ağır tepki vermiş olabilirim.

Ne güzel söylemişsiniz. Teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için

Niye böyle hesaplara bakıyo öylesine diil tabiiki öylesine kim böyle hesaplara bakar
8 kadın ismi hayrdr yani?hiç normal diil haklısınız guvenmemekle lütfen geri dönmeyin böyle iğrenç adamlara

Paragraf yok boşluk yok bunu mümkün değil okumak isterseniz özet geçin yardımcı olmaya çalışalım

Bu yaptığı yanına kar kalamazdı derken? Yahu adam size bir şey yapmamış siz adamı kandırmışsınız. Üniversite mezunu insanmışsınız lise öğrencisi yapmaz sizin yaptığınız şu çocukluğu. Olgunluk sıfır. Sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz istediğiyle görüşür istediğiyle yazışır. Hesabını mı verecek size bunun?

Hadi sonrasında sevgili oldunuz yine çocuk çocuk hareketler. Büyümeden kimseyle ilişki düşünmeyin, gerçekten hareketleriniz aşırı saçma. Psikolojik destek almanız öneririm. Neyin dramı bu yaşadığınız sanki 3 çocuğunuz varken kocanızı yatakta basmışsınız gibi hareketler. Güvenmiyorsanız en baştan sevgili olmadaydınız kimse sizin kafanıza silah dayamamış. Erkek arkadaşınız daha ilk yaptığınız o fake hesaptan kandırma saçmalığından sonra sizinle sevgili olarak gayet başına gelenleri haketmiş. O yüzden ona da üzülemedim.

Yüksek lisans yapan birinin böyle kötü Türkçeye sahip olmasıysa gerçekten şaşırtıcı

Niye böyle hesaplara bakıyo öylesine diil tabiiki öylesine kim böyle hesaplara bakar
8 kadın ismi hayrdr yani?hiç normal diil haklısınız guvenmemekle lütfen geri dönmeyin böyle iğrenç adamlara

Hanımefendi dünden beri size defalarca yazıldı. Bugün de ben yazayım belki öğrenirsiniz zaten öğrenmek istiyordunuz, diil diye bir şey yok. Doğrusu ‘değil’ olacak. Her seferinde aynı yanlışı yazmanız gözü yoruyor

Hayal kirikligi cok kötü birsey! Eger adam senin beklediklerini veremiyorsa, uyusmuyorsaniz kestirip atmalisiniz. Belliki ikinizinde iliski anlayisiniz farkli. Siz muhafazakar kimseye gözü kaymayan bir beyle evlenmek istiyorsunuz ama bu bey o bey degil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…