Aldatılmak/hamileyken

Boşanmayacaksanız neden konu açtınız. Burada kimse şu yalana inanmamanızı ve evliliğe devam etmenizi söylemez.
Boşanıyor dersiniz size yardımcı oluruz. Onun dışında yorum zor gelir

Boşanmayacaksanız neden konu açtınız. Burada kimse şu yalana inanmamanızı ve evliliğe devam etmenizi söylemez.
Bu süreçte terapi/ çift terapisi/ aile danışmanlığı/ psikoterapi süreçlerindne geçmiş fayda görmüş ya da görmemiş kişiler de yazar. Karar alırken zorlandılar mı? Terapi süreçleri kararlarını etkiledi mi ? Gerçekten aldatmanın altında yatan sebep öğrenilebilir mi diye konuyu açtım

Dediğim gibi evler ayrı ve bir çocuğum bu olaydan 2 gün sonra doğduğu, diğerinin de destek alması gereken bir süreçte olduğum için bunlarla mücadele etmekle zamanım geçti. Şimdi bu konuya vakit/enerji/sabır ayırabilecek duruma ancak gelebiliyorum

Aldatmanın sebebi olmaz bence. İnsanın içinde varsa hiçbir sebep yokken de aldatır

Evli kadinlarin boyle tavirlar sergilemesi kanina dokunuyormus ama belli ki evli adamlarin sergilemesi okey. Kadin dusmani...
Hakikaten bahanesi korkunc. Boyle bir egoistlik ve kendini bilmezlik olamaz...

Konu sahibi, keske acmasaydiniz bu konuyu. Buradan icinize su seprecek bir yorum gelmez. Bunda ortada su serpecek bir seyin olmamasi da etkili.

Ama su da bir gercek ki, burada bazilari gavura vurur gibi vuruyor

Yani bosanma istediginiz varsa buradaki yorumlarla cesaret fln alabilirsiniz. Ama bosanmaya niyetiniz yoksa bence konuyu kapattirin buralara gelmeyin... cunku okuyacaklariniz ancak caninizi yakacak.

Ya da nasıl yakalandım aptal kafam. Trajikomik.
Valla her konuda aldatan ağlıyor yakalanınca.
Okuyorum sürekli.
Ağlamak ne yani kadın gibi .
Çok itici bence.
Ben tutamayıp gülerdim heralde
Yani yapılacak şey belli gidip dava açıcan.
Açamıyorsan da susup oturucan.
Bu aldatılma konuları açılıyot sürekli günde 2-3 tane aldatılma konusu açılıyor.
Herkes affettği için bence erkekler cesaret alıyor birbirlerinden .
Eski erkek arkadaşım evli arkadaslarınun eşlerini sürekli aldattığını söylüyordu mesela.
Bir kadının farketmemesi olanaksız geliyor bana

Malesef ki öyle oldu. Kendimi acındırmakla suçlandım. Çoğunlukla karşısındakinin zaten vurulacak bir yanının kalmadığını düşünmeden yorumlar yazıldı. Amacım eğer boşanmaya karar verirsem bu süreçlerin nasıl ilerleyeceği. Nelerden fayda görüp nelerin etkisiz olacağını öğrenmekti. Eğer boşanmamaya karar verirsem de bu duygu durumunu nasıl kontrol altına alabilirimdi.

aldatmanın altında ne sebep arayacaksınız ki? Öğrenince rahatlayacak mısınız? Aldatılmışsınız ya affeder ya boşanırsınız. Ha bu arada affettim sanırsınız ama asla affetmez içinizi yersiniz sürekli. Bunu çok iyi biliyorum. Bu acı asla geçmeyecek. Bir zaman gelecek ki keşke ilk aldattığında ayrılsaydım diyeceksiniz

Affetmek kararına saygı duymaya çalışıyorum bir yere kadar. Ama asla unutulmuyor. Olan yine kadına oluyor. Ömür boyu ye kendini. Bir de aşağılık kompleksine gir. Değer mi? Asla! Hele ki böyle bir adama. Hem kadını arzuluyor , hem de yakalanınca çamur atıyor. Aldatmanın da onursuzu işte. Karaktersizliği de ayrı bir soğuma meselesi.

Sanki öğrenince rahatlayacakmışım gibi geliyor. Şu an kaşım şöyle olsa da aldatır mıydı gözüm böyle olsaydı da aldatır mıydı. Hayır bunlarla ilgisi yok kendi şerefsizliği diye kendimle kavga ediyorum

"Hamileydin vücudun çok şişti, Biz o süreçte sevişemedik ve ilgim dışarı kaydı. Seni güzel bulmadım " dese haklı mı? yoksa hamile karısını aldatacak kadar karaktersiz mi?

Gitmemden beni kaybetmekten çok korktuğu için (burası önemli ) ! Aklına gelen her şeyi söylemiş.
Başka bir kadınla ilişki yaşarken sizi kaybetmekten korkmuyor ama değil mi? Onla oynaşırım evdekiyle de düzenimi devam ettiririm.Bu tip bir adamın ilki değildir, siz ilk kez yakaladınız.

Erkekler bırak kitabı kutsalı; annelerinin babalarının doğmuş doğmamış çocuklarının üstüne yemin ederler. Ertesi gün bu kişilere bir şey olacağını bilseler bile tereddüt etmez yaparlar. Yakalanana kadar hiç pişman olmazlar, hatta kendilerini süper akıllı eşlerini de enayi gibi görürler. Yakalandıktan sonra da yaptıklarından değil yakalandıkları için üzülürler.

Hiç ben bakınca ağlıyor zırlıyor demeyin. Fırsatını bulacak, ortamını yaratacak ve yine aynı şeyi yapacak. Kadını aşık edip sonra da yüz üstü bırakmakmış niyeti öyle mi? Doğuma sokmayacaktınız evden gönderecektiniz. Ben hastaneden dönünce seni burada görmek istemiyorum topla eşyalarını evden git diyecektiniz. 2 gün sonra bebeği doğacak ve adam başka kadını yatağa atma derdinde.

Yapacağınız iki şey var. Ya kirli çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip temizliğini yemeğini, alıştığı düzenini devam ettireceksiniz, çoluk çocuk sahibi aile babası rolünü oynamasına izin vereceksiniz ya da kabul etmeyip kapının önüne koyacaksınız. Hem ihanetini affederim hem kızarım olmuyor. Adam sizi ve gururunuzu çiğneyip atmış.

"Hamileydin vücudun çok şişti, Biz o süreçte sevişemedik ve ilgim dışarı kaydı. Seni güzel bulmadım " dese haklı mı? yoksa hamile karısını aldatacak kadar karaktersiz mi?
Elbette değil. Bunun da farkındayım. Gelse bunları söylese. Artık beğenmiyorum boşanalım dese daha onurlu olurdu. O zaman saldırı altında kalacağı için belki de bu yolu seçti

Ya zaten ben adamın yalanına koptum gülmekten.
Ama Allah'ı var yaratıcı
Güven gitti mi eskisi gibi olmaz.
Büyük konuşmamak lazım her zaman gidiyorum demek zor ama birşeyler eksilir artık ona eskisi kadar güvenmeyeceğini bilmek bununla yaşamayı öğrenmek çok kötü olsa gerek .
Bir anlık heyecan uğruna evlilik birliği temelden sarsılıyor işte .
Artık erkekler iyice ahlaksızlaştı zaten.
Eşine sadık adamlarla dalga geçiliyor resmen .
Aldatan ooo ne erkekmiş oluyor.
Erkekler bu konuda birbirini çok gaza getiriyor maalesef

Adamın açıklamasına koptum ya.. İlkokul çocuğu kandırır gibi yalan söylemiş. Eşinizde hiç kafa yok.
Affetmişsiniz artık ne diyelim gönlünüzce olsun

Üzülerek söylüyorum aldatan yine aldatır ama yakalanmamak için çok daha tedbirli davranır yani bundan sonrasında ruhunuz bile duymaz.

Elbette değil. Bunun da farkındayım. Gelse bunları söylese. Artık beğenmiyorum boşanalım dese daha onurlu olurdu. O zaman saldırı altında kalacağı için belki de bu yolu seçti

Aldatan hiç bir erkek bunu demez malesef. Sorunu kendinizde aramayı bırakın. aldatmak tamamen aldatan kişinin sorunu sizle alakası yok. Sundukları hiç bir bahane aldatmaya neden değil. Bahane buldukları bir evliliği devam ettirmeleri saçma zaten. Maalesef kocanızın gözü dışarıda. Bunu bir daha yapma ihtimali çok yüksek. Bu saatten sonra siz ne yapacaksınız onu düşünün

Sizin gururunuza laf etmiyorum. Ama gurur yalnızca sizdeymiş gibi davranmanıza kızıyorum. Sizce normal bir karı koca ilişkisi içinde olsam affetmiş 1 yıl ses çıkarmamış olsam buraya ne diye yazayım ?
Gayette burada yorum yapanlara söylediniz. Siz daha kendi soyledikleriniz ile çelışıyorsunuz farkindamisiniz eşinizin sizi kandirmasina ve sizinde eşinizin ağzı ile eşinizi aklama çabasında olmaniza sanki kadın evinde oturan eşinizi yoldan çıkarmış gibi anlatmaniza yalnizca karşı tarafı suclamaniz namussuz olarak adlandirmaniza kızdık hayat sizin tercihler sizin nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın ama bunu yaparken de suçlu aramayın 3 kisiler gibi

Eeee terapi kişiye göre değişir. Böyle bir bilgi burdan kimse veremez size.
Boşanmaya gelince( ben kesinlikle sizin bosanacaginizi düşünmüyorum) karar verirseniz avukatla görüşün. Çünkü bildiğim kadarı ile öğrendikten bir süre geçtiği zaman aldatma üzerine dava acamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…