Aldatılmak/hamileyken

Emin olun ne kaş ne göz aldatmalarina sebep. Bir içim su diyebilecegim, dunya güzeli kadinlarin aldatilisini da gördüm.
Sorunun aldatilanda değil, aldatanda olduğunu anlamaniz lazım.

Eger ekonomik durumunuz yetiyorsa kendiniz icin terapiyi siddetle oneririm. Aldatilmak zor bir deneyim. Hem karariniz bosanmak olursa yardimci okur gecis doneminde.

Kafası karışık. Bir onu öğrenmek istiyorum diyor bir bunu. Boşanmaya niyeti yok ama kocasının da bunu yapmış olmasına ve kendinin kabullenmesine dayanamıyor. Terapiste gidecekler de orda da iş boşanmaya doğru giderse ona da devam etmez.

Yani ne diyebilirim ki yalanları bana geçmedi yok denemiş de yüzüstü bırakmak istemiş de ona mi kalmisti ? Madem affettiniz sizi de çok seviyor artık oluruna bırakacaksınız ha tekrarlar mı büyük ihtimalle kosulsuz guvdndiginizi hissettiği ilk an deneyebilir.

Ay Maşallah nasıl da çok seviyor sizi.
Kadının öyle biri olup olmadığı sizin kocanıza mi düştü ne kadar iğrenç Allah böylesi kocadan uzak etsin.! Ayrıca eminim siz yakaladınız diye özür diledi alttan alttan yapıyordur ki size de üzülmedim halen kocam beni seviyor diyorsunuz. He aynen aynen çok seviyor.

Geçmiş olsun , aldatmasımı daha iğrenç peşine sunduğu bahanelerimi daha iğrenç inanın kafamda yarıştılar…
İyileşmek için önce yaşanılanı bahanelere tutunmadan saf gerçek haliyle sonra affettiğini buna göre davranman gerektiğini kabul etmen lazım sonra kendini her an maddi manevi olarak gitmeye hazırlaman lazım.
Denenmişi deneyerek hayatınızı yakmayın yarın mahallenize eskort taşınır sonra bu kahraman kardeşimiz çıkar karşına para karşılığı seksi protesto etmek istedim der , bunu komiklik olsun diye yazmıyorum inanın acı çeken bir insanı incitmek istemem ama hayatında böyle biri var bununla yaşlanıyorsun

Esiniz ne uzmani ahlak büro amiri mi? Pekala yapmiş ayrilip ayrilmamak size kalmis ama boyle salak sacma konusmasina inandim demeyin yemis bi kob iste heycan aramis yakalanmis bi dahaki heycan arayisima kadar mola tabi bu arada sizle arasini duzeltebilmesi icin biseyler yaomasi da lazimdi.

Elbette değil. Bunun da farkındayım. Gelse bunları söylese. Artık beğenmiyorum boşanalım dese daha onurlu olurdu. O zaman saldırı altında kalacağı için belki de bu yolu seçti
İşte bu sadece onunn "onur"uyla ilgili bir şey.
Aldatma hikayelerindeki her sebep böyle. İhanet aldatanla ilgilidir, aldatılanla değil.
Onun onursuzluğu, onun sizi hiçe sayışı, onun sizin arkanızdan iş çevirmeye kalkması, onun sadakatsiz oluşu, onun evlilik yemininize ihanet edişi. Tamamıyla o kişinin hamuruyla ilgili bir şey bu.

Sizinle en ufak bir ilgisi yok, bunu unutmayın hiç.
Sizin güzelliğinizle, kaşınızla gözünüzle ilgili değil onun aldatması.
Kendi karaktersizliğiyle ilgili.

Aynı evde değiliz. Resmi olarak evliyiz
Zor bi durum yasiyosunuz fena yakalanmis sizi hic sevmemis sevmiyor falan diyemeyiz tabiki sevgiyle degil acgozlulugunden yapmis belki gercekten pismandir, yakalandigi icinde belki bi daha yapmaz bunu tam kestiremeyiz ama guven yikildiktan sonra tekrar glmesi cok zor oluyor evli kalinsa da eskisi kadar tat vermiycegini dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.

Kusura bakmayın bunu normalde kimseye soylemem ama o kadar safsınız ki hak etmişsiniz biraz

Hayır diyenlerden de nefret ederim ama kadını denemek istiyorum o yüzden yaptım diyen bir insanınn dedgini yiyorsa
Kadin yememis, bir yildir da ici icini kemiriyor ki buraya yazmis. Yemis olsa bir yil sonra konu acmazdi degil mi?

Bu kadar da acimasiz olunmaz ki!

Nefret etseniz de mantiginiz ayni. O saate orada ne isi varmis diyenler de kurbani saf buluyor. Ayri bir yaniniz yok.

Eşim bana böyle bir yalan söylese aldattığı için değil, öncelikle beni geri zekalı yerine koymaya çalıştığı için boşarım. Avel misiniz hanımefendi, yediniz mi bunlarıajksksk

Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş.
Hmmm aldatma işleri Bakanlığında kan dokundurtturmamacı olarak mu çalışıyor? Hadi be ordan, insan aklıyla alay gibi açıklama
Ya bunları düşünmemeye Çalışın hiç kurcalamayın ya da başka açıklar için tetikte olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…