Merhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatılmak/hamileyken
- Konu Sahibi behfmiyye
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatılan kadın hamileleyken aldatılmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?üzülerek söylüyorum aldatılmışsınız. kadının foyasını ortaya çıkarmak eşinize mi kaldı ? sevgi bu değil evlişikte sadakat bu değil. istediği kadar ağlasın size yaptığının acısını çeksin durumunuza çok üzüldüm ve birkez yapan birdaha yapıyor bunu çok acı şekilde deneyimledim .
ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Bir kere aldatıldıysanız ve affettiyseniz zaten bir daha aldatılacaksınız. Sizin için üzgünüm. Hayatınızda başarılar.Merhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
- 30 Kasım 2019
- 11.960
- 38.114
- 598
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Pardon eşinize neymiş de kadının ne mal(!) olduğunu ortaya çıkarmayı kendine görev edinmiş. Oysa bu vesile ile kendinin ne mal olduğu ortaya çıkmış. İyi o zaman siz de mahalleye yakışıklı bir adam taşınınca falan durup dururken ben bı bu adamın ne mal olduğunu ortaya çıkarayım deyip macerala soyunun olur mu. Ne güzel dünya ya. Neymiş bakarken ağlıyormuş da beni affetmen bile mahcup ediyor diyormuş nasıl güzel damardan giriyor oscarlik performans eşinizdeki
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
kesinlikle katılıyorum kessinliklleeeePardon eşinize neymiş de kadının ne mal(!) olduğunu ortaya çıkarmayı kendine görev edinmiş. Oysa bu vesile ile kendinin ne mal olduğu ortaya çıkmış. İyi o zaman siz de mahalleye yakışıklı bir adam taşınınca falan durup dururken ben bı bu adamın ne mal olduğunu ortaya çıkarayım deyip macerala soyunun olur mu. Ne güzel dünya ya. Neymiş bakarken ağlıyormuş da beni affetmen bile mahcup ediyor diyormuş nasıl güzel damardan giriyor oscarlik performans eşinizdeki
- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Acıklaması çok aptalca. Kadını begendim yazdım dese daha sereflice olurmuşMerhaba hanımlar. Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçen yıl doğumuma tam 2 gün kala bir sebeple eşimin bilgisayarını açtım. Whatsapp webe bağlanmam gerekiyordu. Açık görünce hiç yapmam normalde ama biraz bakındım. Ve olanlar oldu. Yazışmalarda duşa giriyorum sen de gelsene, buluşursl öpüşür müyüz gibi bir takım şeyler gördüm. Kadınla konuştum. Önce tamamen inkar etti. Konuşmaları gördüğümü söyleyince sadece konuştuklarını söyledi. Asla görüşmediklerini söyledi. Hatta " 10 yıldır burada oturuyorum. İsterseniz gelin görüşelim süreci anlatayım. Size yemin ederim ki düşündüğünüz gibi bir yakınlaşma asla olmadı " gibi oldukça cesur konuştu. Eşim ayaklarıma kapandı yalvardı ağladı. Doğuma kadar hiç yanımdan ayrılmadı. Benimse yapabildiğim tek şey ağlamaktı. Neden ben, kızım ve karnımdaki doğmamış çocuğum bunu yaşadık diye. Doğumda da doğum esnası dahil her an yanımdaydı. Zaten hep öyledir eşim. Her konuda destek olur yardım eder sever. Ben hep böyle bir eşe sahip olduğum için çok şanslı sayarım kendimi. Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş. Doğmamış bebeğimiz:) annesi babası dahil kıymet verdiği herşey üzerine yeminler etti. Eşimi çok seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama aldatılmayıntecrübe etmiş olduğuma inanamıyorum. Sürekli kafamda sorular var. Uzun bir süre aklıma takılan herşeyi sordum. Bazen bana baktığını farkedip ona döndüğümde ağladığını görüyordum. Vicdan azabı çektiğini, benim affetmiş olmamın onu daha çok mahçup ettiğini söylüyor. Bir gün ben yapamıyorum derim diye çok korktuğunu söylüyor. 1 yıldır hiç bir şey görmedim. Ama içimdeki kırgınlık da geçmiyor. Nasıl olur nasıl baş edilir bu durumla bilmiyorum. Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Eger evliliği sürdürmeye karar verdiyseniz dönüp arkanıza bakmayın artık. Böyle gecmez ömür.
- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- 29 Mayıs 2021
- 13.504
- 87.530
- 548
- 36
Eşinizin açıklaması çok rezil yahu. Kadına ölmuş bitmiş açık açık, arkasından da evli kadına yakışmayan tavırları kanıma dokunuyor demiş.
Elalemin karısının peşine düşeceğine kendi hamile karısını düşünseymiş.
Kendi pisliğine bakmadan başkaları özellikle kadınlar üzerinden ahlak bekçiliği yapan bir tip kesin.
Böyle şeyleri sonuna kadar dinleyip ikna mı oluyorsunuz? Aklınızla dalga geçmek bu.
Olayın üzerinden bir sene geçmiş, ayrilmayacaksiniz sonuc olarak. Burada yazılanlar sizi daha çok üzecek sadece.
Kendi pisliğine bakmadan başkaları özellikle kadınlar üzerinden ahlak bekçiliği yapan bir tip kesin.
Böyle şeyleri sonuna kadar dinleyip ikna mı oluyorsunuz? Aklınızla dalga geçmek bu.
Olayın üzerinden bir sene geçmiş, ayrilmayacaksiniz sonuc olarak. Burada yazılanlar sizi daha çok üzecek sadece.
Son düzenleme:
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Çunku bunu yapan adam once karsida ki kadin bok atar. Sasirmadim benEşinizin açıklaması çok rezil yahu. Kadına ölmuş bitmiş açık açık arkasından da evli kadına yakışmayan tavırları kanıma dokunuyor demiş.
Kendi pisliğine bakmadan başkaları özellikle kadınlar iciinahlak bekçiliği yapan bir tip kesin.
Olayın üzerinden bir sene geçmiş, ayarlamayacaksiniz belli ki. Burada yazılanlar sizi daha çok üzecek sadece.
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
Bariz yalan söylemiş eşin. Sen öğrenmeden konuşunca bir sıkıntı yok ama öğrendikten sonra yok kadın şöyleymiş böyleymiş HADİ ORDAN ş*refsize bak. Kendi evli olduğu halde diğer kadınlara "müsait" olmasaymış o ne acaba?Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş.
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
Adamın beyanına inanmışsın saf gibi yaşamaman mucize olur.Bir gün tekrar yaşarım diye çok korkuyorum
Olsun ya yine eşinle diğer kadına b*k atarsınız o zamanda affedersin.
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.170
- 468
Şöyle bir açıklama yaptı " ara sıra iş yerine gelip giden eşimin de diğer iş arkadaşlarının da dikkatini çekem bir kadınmış. Güzel alımlı olduğu için değil davranışları sebebiyle. Eşim de kadının ne mal olduğunu ortaya çıkarmak için "müsait " davranmış. Kendine aşık etmek ve yüzüstü bırakmak istemiş. Evli kadınların böyle tavırlar sergilemeleri çok kanına dokunuyormuş. Egosuna yenilmiş.
Aldatmamis olsaydi dahi (ki aldatmis), su dusuncedeki bir insan olmamistir, hamdir, cigdir.
Ona mi kalmis insanlara namus, ahlak ogretmek, ders vermek.
Ne hadsiz insanlar var su dunyada yahu.
Rahatsizsan kadinin davranislarindan muhatap olmazsin olur biter.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.948
- 78
- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Ayy bu sitede karaktersizleri çok gördüm ama senin ki gibisini ilk kez gördüm. Abi kadın istediği gibi rahat , egolu olur ona ne? Karaktersiz yüz üstü bırakacakmış birde! Ama siz gururlu olsanız siz onu yüzüstü bırakırsınız. Eşiniz sizi sevmiyor. Sevse başkasına bakmazdı. Kendinizi kandırmayın. Gururlu falan da değilsiniz kendine saygısı olan aldatılmayı geçtim böyle iğrenç birini hayatından atar. Haspamm o kadın onla yatmayı kabul etse koşarak giderdi.