Güven suistimal edildimi bir kere , tamiri zor bazen de imkansız emareler bırakıyor..
Sen ve çocukların da tamir bekleyen yaralarla bekliyorsunuz..
Eşin belki şeytana uydu , belki aptalca bir heyecana kapıldı , belki anladı hatasını belki anlamadı..
Ama en azından size bir özür borçlu olduğunu bilmeliydi..
Şimdi burada sana söyleyeceğimiz en ufak kelime bile belki seni tekrar o acıya döndürüp kinle nefretle doldurmaya yetecek.. Çünkü unutamamak , haksızlığa uğramanın karşısında çaresiz kalmak insana istemediği şeyler yaptırır.
Yuvanı dağıtmak istememeni çok iyi anlıyorum , bunun için savaşmış olman ise büyük cesaret..Herkesin harcı değil..
Önünde sorunları paylaşmanı sağlayacak bir yol var terapist , ama biliyorsun ki terapist kesinlikle eşininde orada olmasını isteyecektir , onu terapiste gelmeye ikna edebilirsen hayatında gerçekten büyük değişikler olacağına inanıyorum. Bu şekilde her an birşey olacakmış gibi beklemek , karşındakine güven duyamadan onunla aynı hayatı paylaşmak seni yer bitirir be canım. Bu durumdan çocuklar da etkileniyor ki onların önünde inşallah kocaman bir hayatları var.. Daha şimdiden üzülerek başlamak hayata onlar için en az senin yaşadığın kadar acı verici ve sancılı..
Yaşadığın üzüntülere rağmen mantıklı davranabiliyorsun , ben senin doğru olan kararı verebileceğine inanıyorum.
Bazen hayat güçlü insanların sırtına diğer insanlara koyduğu yükün 2 mislini yüklüyor , güçlüyüm diye bunları yaşamamalıyım diye isyan bayraklarını çekmeden önce , hayatında o engellerini tek başına nasıl aştığını düşün..