benim açımdan boşanmak çare gibi gözükmedi hiçbir zaman, yaşadıklarımın sadece birazını yazdım sizlere
onu yakaladığım için dayak bile yedim ben, ama kocamın bakış açısıyla da bakmak istedim olaya
şımarık büyütülmüş bir çocuktu, baskı ile yaşamış zaten 23 yaşında evlendik
üst üste 2 çocuk, sorumluluk ve babalık kocalık isteyen bir eş
zor arkadaşlar çok zor
aldatıldım boşanayım bari demek çözüm yolu değil
ama böyle mücadele içinde oldukça da, unutamıyorum işte
önce depresyon, sonra anksiyete bozukluğu oldu ilaç kullanıyorum ama hiç karşılıklı bir doktorla uzun uzadıya konuşmadım
Acaba Meltem hanım bu konulara cevap yazıyor mu , bana da yazarsa sevinirim
Neden unutamıyorum neden?
ilginize teşekkürler
Bravo sizin gibi hanımları tebrik ediyorum ben aldatılmayı falan göze alıp dayak hakaret birde çocuklar herşeyi unutmuş gibi davranıp hayatına devam edebilme yeteneğinden ötürü...
Siz bir çok adımı atmış sorunlarınızı mücadele ederek kendinizce halletmeye çalışmışsınız.. BUrda değilde bir psikolokdan yardım alabilirsiniz yaşadıklarınızı mesela ben ne pahasına olursa olsun kaldıramazdım...:bbo:
Kişiliğimde güçlü bir yan var bunu ben de biliyorum ama, unutmamı sağlayacak o gücü hala bulamıyorum
Sipru bu konuları bir-iki dostumla paylaştım seneler boyunca, asıl mesele eşimle konuşabilmekte ama buna hiçbir zaman yanaşmadı
başta özür bile dilemedi, şimdilerde bana düşkün davranıyor, bazen samimi buluyorum bazen rol yaptığını sanıyorum
Ve en kötüsü o aşkı hala unutmadı gibi geliyor bana
Hep inkar ediyor ama kalbim öyle diyor
benim açımdan boşanmak çare gibi gözükmedi hiçbir zaman, yaşadıklarımın sadece birazını yazdım sizlere
onu yakaladığım için dayak bile yedim ben, ama kocamın bakış açısıyla da bakmak istedim olaya
şımarık büyütülmüş bir çocuktu, baskı ile yaşamış zaten 23 yaşında evlendik
üst üste 2 çocuk, sorumluluk ve babalık kocalık isteyen bir eş
zor arkadaşlar çok zor
aldatıldım boşanayım bari demek çözüm yolu değil
ama böyle mücadele içinde oldukça da, unutamıyorum işte
önce depresyon, sonra anksiyete bozukluğu oldu ilaç kullanıyorum ama hiç karşılıklı bir doktorla uzun uzadıya konuşmadım
Acaba Meltem hanım bu konulara cevap yazıyor mu , bana da yazarsa sevinirim
Neden unutamıyorum neden?
ilginize teşekkürler
Laleciğim ilaçlarımı doktor verdi, sadece SSK doktoru işte iki dakka konuştu bıraktı
sağol dikkatin için
Sipru benim adam konuşmuyor ki, konuyu açsam bile hala sen orda mısın ohooo der kapatır
önerileriniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?