benmde basıma benzer bir olay geldı bende 6 yıllık evlıyım ve esımın ınternette eskı kız arkadslarıyla yazıstıgını, arkadaslık sıtelerıne uye oldugunu,dahası dısarda bır kac defa bulustuklarını ogrendım tesadufen.yemınler ederek kendısıne ınandırdı kotu bır amacı olmadıgını soyledı bende sevdıgımden dolayı ınanmayı tercıh ettım. aradan 3 yıl gectı.. ama hıc bırını unutmadım.sureklı maıllerını kontrol ettım telefondakı mesajları vs. bunları yaparken hep utandım kendımden kendıme olan guvensızlıgımden.yanı bu oyle bır duygusal yarakı gecmıyor arkadaslar yasayanlar bılır hep acaba sorusu kafada kalıyor.sadece kafada kalsa ıyı herseyın altında bı sey aramaya baslıyorsunuz.atlatılması cok guc bır durum ben bıle o kadar zaman gecmesıne ragmen unutmus degılım,sadece alıstım.o yuzden sabır dılıyorum bunu yasayanlara..
[
Aldatılan insan suçu önce kendisinde arıyor, bende öyle yaptım üzerinden zaman geçtikten sonra söyledim kayınvalideme, ne dedi biliyor musun?
-Oğlumu sevginle sıktın
İnanmayacaksınız ama bende böyle düşünüyorum
Şımarttım, tepeme çıkardım
Evlilik terapisine gidecek kocayla ben evlenmemişim galiba, teklif bile edemem
Kendim nasıl başedeceğim bunu araştırıyorum
Ama BURCUÖZGE bir öneride bulunmuş o kişileri affet demiş, bir de bunu deneyeceğim galiba
İşin aslı ilk duyduğumda Yonca adlı kıza acımıştım, ahhh salak dedim evli adama aşık olmuş, yazık dedim biliyor musunuz?
Üzüldüm o kız için
selamlar kızlar, size yazdığımdan bu yana biraz zaman geçti, sizinle paylaşmak aynı dertte olanlara derman olmak ne güzel sağolun
ne gibi aşamalardan geçtiğimi yazacağım size şimdi de,
ramazan ayını oruç ve ibadetle geçirdim, eşim de sanki nurlandı bu arada ( güvenimi hala kazanamasa bile seni seviyorum ama yaptım bir hata dermiş gibi hareketlerine şahit oluyorum)
belki erkekleri sınıflandırmak gerekiyor bu konuda
sadece aldatanlar
aldatıp niye yaptım diyenler
aldatıp eşinden vazgeçenler
aldatıp çocuğundan vazgeçenler
aldatıp kendine yeni hayat kuranlar falannnnn filan işte
( bu konuyu psikolglar bulsun ya işlerine:))))))
Neyse, kendimi tedavi etmeye zaten ilaç alarak 3 sene önce başladım
son bir senedir anksiyete bozukluğu için ilaç aldım.
İlaçların ve aldatan eşlerin pişmanlıklarının dille ya da hareketlerle aldatılana iyi geldiğini söyleyebilirim.
bayram için hiç giyinmediğim tarzda bir kıyafet aldım, bu aralar hiçbir sözü, hareketi kafama takmamayı ve boşvermenin büyük rahatlığını yaşadığıma ben bile şaşırıyorum
aşık ve aldatılan bir kadın olarak hayatımı iki sinema filmine çevirdim
1. film aşık olduğum adama hala aşığım
2 film beni aldatan erkekten nefret ettim, gözgöze bile gelmeye tahammülüm yok
1. filmi kendimi rahat hissettiğim zamanlar onun bana karşı gösterdiği güzel hareketlerinde ona hediye eder gibi oynuyorum
2.filmi küçük bir anlaşmazlık yaşasak bile içimde hissediyorum, dille suçlamadan hareketlerimdeki değişikliklerle onu cezalandırıyorum
Belki beni anlamakta zorluk çekebilirsiniz, hatta bazıları bu kadın iyice kafayı yedimi ne diye düşünebilir
ama inannın böyle davranmam beni iyileştiriyor
2. filmimde oynadığımda ceza alınca ben rahatlıyorum
1.filimde oyanadığımda beni tekrar tekrar sevmesini sağlıyor ve sevgisini ilgisini ondan alıyorum
Bence, kadınlar ilgiye sevgiye en çok ihtiyacı olan insanlar ama bunun yanında asla affetmeyecek ve asla unutmayacak tarafları var
belki bir psikolog bana egolarını tatmin ederek kurtulmaya çalışıyorsun diyecek bilmemki:)))
hani bir reklam var ya
herkes evini sever ama siz abartın diye
bence herkes kendini sever ama siz abartın
her şekilde herşeyle kendinizi şımartın
:))))))))))))))))))9
bu arada okuluma devam edicem, yalnız kalmak eşimin evde olmaması falan artık beni ne meraklandırıyor ne de 1 aydır cebini falan karıştırıyorum, nette onları araştırmayı da bıraktım
son bir aydır, boşverrrlerle yaşıyor ve yapmak istediğim zaman boşver deyip vazgeçiyorum, çünkü eşimde de az da olsa güvenmemi sağlayacak gelişmeler var
inşallahhh anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır
kısacası kendime değer veriyorum :)))))
selamlar kızlar, size yazdığımdan bu yana biraz zaman geçti, sizinle paylaşmak aynı dertte olanlara derman olmak ne güzel sağolun
ne gibi aşamalardan geçtiğimi yazacağım size şimdi de,
ramazan ayını oruç ve ibadetle geçirdim, eşim de sanki nurlandı bu arada ( güvenimi hala kazanamasa bile seni seviyorum ama yaptım bir hata dermiş gibi hareketlerine şahit oluyorum)
belki erkekleri sınıflandırmak gerekiyor bu konuda
sadece aldatanlar
aldatıp niye yaptım diyenler
aldatıp eşinden vazgeçenler
aldatıp çocuğundan vazgeçenler
aldatıp kendine yeni hayat kuranlar falannnnn filan işte
( bu konuyu psikolglar bulsun ya işlerine:))))))
Neyse, kendimi tedavi etmeye zaten ilaç alarak 3 sene önce başladım
son bir senedir anksiyete bozukluğu için ilaç aldım.
İlaçların ve aldatan eşlerin pişmanlıklarının dille ya da hareketlerle aldatılana iyi geldiğini söyleyebilirim.
bayram için hiç giyinmediğim tarzda bir kıyafet aldım, bu aralar hiçbir sözü, hareketi kafama takmamayı ve boşvermenin büyük rahatlığını yaşadığıma ben bile şaşırıyorum
aşık ve aldatılan bir kadın olarak hayatımı iki sinema filmine çevirdim
1. film aşık olduğum adama hala aşığım
2 film beni aldatan erkekten nefret ettim, gözgöze bile gelmeye tahammülüm yok
1. filmi kendimi rahat hissettiğim zamanlar onun bana karşı gösterdiği güzel hareketlerinde ona hediye eder gibi oynuyorum
2.filmi küçük bir anlaşmazlık yaşasak bile içimde hissediyorum, dille suçlamadan hareketlerimdeki değişikliklerle onu cezalandırıyorum
Belki beni anlamakta zorluk çekebilirsiniz, hatta bazıları bu kadın iyice kafayı yedimi ne diye düşünebilir
ama inannın böyle davranmam beni iyileştiriyor
2. filmimde oynadığımda ceza alınca ben rahatlıyorum
1.filimde oyanadığımda beni tekrar tekrar sevmesini sağlıyor ve sevgisini ilgisini ondan alıyorum
Bence, kadınlar ilgiye sevgiye en çok ihtiyacı olan insanlar ama bunun yanında asla affetmeyecek ve asla unutmayacak tarafları var
belki bir psikolog bana egolarını tatmin ederek kurtulmaya çalışıyorsun diyecek bilmemki:)))
hani bir reklam var ya
herkes evini sever ama siz abartın diye
bence herkes kendini sever ama siz abartın
her şekilde herşeyle kendinizi şımartın
:))))))))))))))))))9
bu arada okuluma devam edicem, yalnız kalmak eşimin evde olmaması falan artık beni ne meraklandırıyor ne de 1 aydır cebini falan karıştırıyorum, nette onları araştırmayı da bıraktım
son bir aydır, boşverrrlerle yaşıyor ve yapmak istediğim zaman boşver deyip vazgeçiyorum, çünkü eşimde de az da olsa güvenmemi sağlayacak gelişmeler var
inşallahhh anlatmak istediklerimi anlamışsınızdır
kısacası kendime değer veriyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?