Tek tek okudum yazdıklarınızı, teşekkür ederim
Ayrılma konusunda çocuklarımın psikolojisi hayattaki başarıları benim için çok önemli, evde kavga kıyamet yok olduğunda bile haberleri olmamasına çalıştım. Onları parçalanmış bir ilişkide büyütmek zoruma gidiyor, belki birini babaya verecekler ve ben o an ölürüm galiba
Ayrılmak gurur onur ve bu travmanın bende yaşattığı olumsuzluklar açısından tam çözüm değil bence
Bir arkadaşımın yazdığı canımı acıttı, kocasız kalmamak için demiş yazının içinde; kocasız kalmamak değil bazı bedeller ödeyerek 14 sene beraber olduğun insanı silip atmak kolay olmaz bence
Bir düşünün, hiç mi güzel anınız yok
Hamileyken karnımdaki kulakları ( tekme atıyor bak) diye
Bİr çocuğum ağlarken ötekine eşimin bakması gece boyunca ve sabah işe gitmesi
Bir keresinde oğlana uyusun diye rakı içirmesi( ben çok yoruluyormuşum diye)
Ayak numaranızı bilip ince ayağınıza göre terlik yaptırması
Taaa İstanbul'a 16 sene önce bir kucak çicek gönderip doğum gününüzü kutlaması ( ozaman çok zordu bu olay)
Yeni yeni yüzükler çıkmışken, nikah yüzüğümüzü kendi paramızla aldık deyip modaya uymadan hala o dandik yüzüğü takması ( ve bana söylediğine göre asla parmağından bir saniye çıkartmamış)
Bir gün sen geç içeri arkadaşım gelecek çıkma diyerek mutfağa kocaman bir son moda cam masa monte ettirmesi
Çocuklarımızı omuzunda büyütmesi ( sen dokuz ay taşıdın birazda ben taşıyayım diyerek)
Ne zaman yorgun olsam boşver yeriz dışardan demesi
Gece 12 de bile canım yaşpasta istediğinde gidip bulması (hamile bile değildim)
Sabah işe bile kalkması zorken benim sevdiğim kelle paçayı sabah ezanında gidip sıcak sıcak alması
O kadar parasızlık içindeyken bile rahat edeyim iki çocukla diye beni uçakla anneme göndermesi
Sıcak havalarda bile birbirimize sarılıp uyumamız
Ölmek istediğim tek yer senin boynunun sıcaklığıdır demem
Hiç mi birşey paylaşmıyoruz biz eşlerimizle soruyorum size????
Sadece yıl, ay, gün saat, dakika saniye değil bence bu geçenler
Bunların hepsi paylaşım, hayata tutunmanın beraberce yapılması. Tamam kocamada kızdım o kadınlara da kızdım ama benim yaşanmışlıklarımın yanında onların yaşadığı üç beş ay hava civa kalır
Neden ayrılmak bu kadar basit olsun ki?
Pskiyatra git diyen arkadaşlarım, bence kafamı kesip atmam lazım unutabilmem için
Eşime olan aşkımı öldürenler utansın ( başta eşim olmak üzere)
Şimdi kendime yaptığım bir iyiliği anlatayım size, birgün arkadaşıma giderken dolmuş geldi, aman otobüsü kaçırdım dur karşıdan araba geliyor sağa kaç falan diye düşündüğümün farkına vardım ve bu düşüncelerin içinde yaşadığım acı yoktu
Kendi kendime dedimki, adam olman için başka şeylere yönelmelisin
Ve önce kursa ardından okula yazıldım
37 yaşındayım , bu sene eğer ek kontenjandan faydalanırsam Üniversiteye gideceğim,
Ve yapmak istediğim mesleği çok seviyorum
Ders çalışırken ve arkadaşlarımın arasında mutluyum, yeniden küçük bir kız oldum. BU bana ruhum açısından iyi geliyor
Kendime iyi bakmaya çalışıyorum, birgün ölücem mezarımda bir karış ot bitse, ben ona çok aşıkken beni aldatan kocamın bana yaptıklarını yaşattığı acıyı unutmayacağım
Sadece normal yaşamım içinde hatırlamak tekrar tekrar ikrar etmek istemiyorum.
Size söz veriyorum Ramazana girdiğimiz günde eşimin hayatına evliyken girmeye cürret eden aşağılık kadınları ve o anlarda hiçbirşeyi gözü görmeyen kafasız kocamı affedeceğim
Galiba bunu yaparsam biraz rahatlayacağım gibi
Ay ne çok yazdım özür yaa pardon sevgiler hepinize
Hatta ikinci kadın olup canımızı incitenlere bile sevgiler, iyi ki varsınız sizlerle birlikte olan kocalarımız ev aile çocuk kıymetini eşlerinin ne kadar fedakar olduğunu anlıyor sayenizde
Anlayamayanda zaten sizi de aldatıyor buna emin olun