Aldatılma şüphesi'nden gerçeğe

Yüzü kızaracak kadar ar sahibi olsa yapmazmış zaten
Geçicek sabırlı olun
Teşekkür ederim şimdi sildim ben de onu gerçek hesabımdan bi baktım ki yine bi kız eklemiş insanda hiç mi utanma olmaz yahu

Daha ileri birşeyler olmadan fark etmen daha iyi allahım yardımcın olsun canım kendini üsme sıkıntıya girme

Ayy canim seni o kadar iyi anlıyorum ki
Benimde vardi basimda böylesi yapip affettirdi kendini geldi ailemle tanisti beni de tanistirdi ailesiyle sonuc tekrar yapti ve hazirliklar baslamisken ayrildik. Yani demem o ki sakin arkana bakma bir kere yapti ya aliskanlik haline gelmiştir onda. Kes at kangren kolu, inan karsimiza bize cok deger veren insanlar cikicak

Aynen canım kişilik meselesi bi insan bunu yapmayı vicdanına sığdırabiliyosa hele ki yakalanınca bile kendini bu denli rahat hissedip üste çıkabiliyorsa ben o insandan her türlü alçaklığı beklerim

Affedersen yine yapar. Sil hayatından. Üzüldüğüne bile değmez böyleleri.. Geçmiş olsun..
Teşekkür ederim haklısın canım önce silmeyeyim listemden falan dedim sonra ona bu mutluluğu yasatmamaliyim dedim her şekilde benim için bitmiş olduğunu gözden çıkardığımı anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…