Keşke yapabilseydin şimdi bunun için pişmanlık duyuyorum keşke onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynasaydım diyorum.Dedim zaten kendisine olay bu kadarla kaldıysa sırf ben konuşmayı devam ettirmedigimden.Dayanabilip de konuşmayı kimliğinizi belli etmeden normal sonlandırmış ve daha sonrasında hiçbir açıklama yapmaksızın, tek kelime etmeksizin onu terk etmiş olsaydınız amma koyardı. Kalakalırdı sebebini anlayamadığı için.
Hayırlısı olmuş hakkınızda.
Aynen sadece vakit kaybıymış kaliteden anlıyor sanıyordum.Daha profil resminde yüzü görünmeyen birine yazacak kadar yoklukta olduğunu anladim neyse kiYa bir de şaka gibi kötü şeyler mi konuştum demiş. Kötü şeyler konuşsaydı da sen olduğunu anlamıştım o yüzden konuştum diyecekti. Ucuz kurtulmuşsun pislikten. Zaten böyle bir adamla ne işin olur.
İnan gecenin o saatinde ben yazmış olsaydım ya uykusu olurdu ya misafir olurdu bir şekilde cevap gelmezdi o mesaja sonra çok yoğunum falan filan ayrılmak istediğimde sevdiğini söyleyip kandırması sus payı vermesi düşündükçe keşke daha kötü bi intikam alsaymışım diyorumİçin niye soğusun ki zaten adam bildigin aldatıyor. Konuşmanıza bile gerek yokmus. Bi de üste çıkıyor adama bak ya.
Sen belki bu sahte hesabı başka amaçlarla açtın nerden bileyim ki dedi ya pişkinlik diz boyuGeç olmadan fark etmene sevindim,pislik bir de üste çıkmaya çalışmıyorlar mı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?