• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma şüphesi'nden gerçeğe

Yüzü kızaracak kadar ar sahibi olsa yapmazmış zaten
Geçicek sabırlı olun
Teşekkür ederim şimdi sildim ben de onu gerçek hesabımdan bi baktım ki yine bi kız eklemiş insanda hiç mi utanma olmaz yahu

Daha ileri birşeyler olmadan fark etmen daha iyi allahım yardımcın olsun canım kendini üsme sıkıntıya girme

Selam kızlar önceki konumdan bilenler biliyor bilmeyenler için de özet geçiyorum iliskide sürekli kafamı bulandıran şeyler vardı ilgisizlik v.s olunca ve sürekli sosyal medyadan bi kız ekleyip ikinci gün silince şüphelendim mesaj atıyor cevap alamayınca siliyor diye düşündüm başka bir ihtimal gelmedi aklıma.Her neyse bir hafta önce sahte bir hesap açtım ekleyecek mi diye onun görebileceği mekanlarda yer bildirimi yaptım dün yer bildirimi yapar yapmaz ekledi beni yazmaz dedim bu kadarını beklemiyodum bana gelince yoğun olan işleri olan adam bu kadar boş şeylere vakit harcamaz dedim.
Gece bi girdim mrb nasılsınız yazmış ben de selam verdim sonra hesaba koyduğum sahte profil resminde sadece kızın saçları görünüyordu foton yok mu atar mısın sosyal medya hesabın var mı takip edeyim falan dedi ben de kullanmıyorum napacaksın ki altı üstü sohbet ediyoruz dedim.Elim ayağım titreyerek yazıyorum ama bunları.
Her neyse biraz konuştuktan sonra sevgilin yok mu dedim sence var mı dedi ve ilişkiler üzerine muhabbet ettik ben ona aldatıldığımı söyledim o da benden önceki 5 yıllık ilişkisini söyledi ben de aldatıldım dedi unuttum ama ondan sonra o heyecanımı kaybettim bir daha o heyecanı yaşatan bi kadına rastlamadim dedi.
Ben de haksızlık etme karşına belki iyi insanlar çıkmıştır sen gorememissindir falan dedim yok ya günümüz ilişkilerinde kimse kimsenin umurunda değil ilişkiler kısa süreli oluyor falan dedi.
Değer veren insanın günahına girilmez istemiyorsa insan istemiyorum diyebilmeli kimseyi kandırmamalı dedim.Tabi bu kendince cevaplar veriyor.Ayrica çok uzak bi şehirden bir haftalığına geldiğimi falan soyledim eğer konuşmayı devam ettirebilseydim eminim görüşmek isteyecekti ama daha fazlasına dayanamadım konu değer vermek olunca dayanamadım değer verdiğim için mi böyle yapiyosun dedim afalladı önce sonra anladı benim olduğumu neden böyle bir yol seçtin dedi ben de bana cevap vermeyen ve yoğunum diyen insanın neler yaptığını öğrenmek için eğer haksız çıksaydım gelip senden özür dileyecektim dedim.Sinirlenip sildi o sahte hesabı listesinden daha öncesinde bu durum için kavga ettiğimizde bana eklediğim insanlarla konuştuğumu mu sanıyorsun elinde ispat varsa konuş demişti ben de kanıt istiyordun ya al sana kanıt dedim dün gece.
Sonra normalden mesajlaştık içim soğumadı bir türlü ve inanabiliyor musunuz bu kadar göklere çıkardığım adam konuşmalar ortada ben kötü bir şey mi konuşmuşum asıl sen bu basit yolu seçerek kendini gözümde bitirdin diye üste çıkmaya çalıştı.Hakkımda hayırlısı olsun vakit geç olmadan anladım ne olduğunu diyeceğim o ki gözünüz hep açık olsun kızlar görüyorsunuz ki insanların yüzü bile kızarmıyor artık.Sabaha kadar uyumadım ağladım beynim yanmış gibi hissediyorum kısa sürede toparlayacağım inşallah.

Ayy canim seni o kadar iyi anlıyorum ki
Benimde vardi basimda böylesi yapip affettirdi kendini geldi ailemle tanisti beni de tanistirdi ailesiyle sonuc tekrar yapti ve hazirliklar baslamisken ayrildik. Yani demem o ki sakin arkana bakma bir kere yapti ya aliskanlik haline gelmiştir onda. Kes at kangren kolu, inan karsimiza bize cok deger veren insanlar cikicak

Ayy canim seni o kadar iyi anlıyorum ki
Benimde vardi basimda böylesi yapip affettirdi kendini geldi ailemle tanisti beni de tanistirdi ailesiyle sonuc tekrar yapti ve hazirliklar baslamisken ayrildik. Yani demem o ki sakin arkana bakma bir kere yapti ya aliskanlik haline gelmiştir onda. Kes at kangren kolu, inan karsimiza bize cok deger veren insanlar cikicak
Aynen canım kişilik meselesi bi insan bunu yapmayı vicdanına sığdırabiliyosa hele ki yakalanınca bile kendini bu denli rahat hissedip üste çıkabiliyorsa ben o insandan her türlü alçaklığı beklerim

Affedersen yine yapar. Sil hayatından. Üzüldüğüne bile değmez böyleleri.. Geçmiş olsun..
Teşekkür ederim haklısın canım önce silmeyeyim listemden falan dedim sonra ona bu mutluluğu yasatmamaliyim dedim her şekilde benim için bitmiş olduğunu gözden çıkardığımı anlasın.

Back