Aldatılma, ihmal ve boşanma

Kimseyi korumuyorum, içinden çıkmakta ve bırakmaktan geç kaldığım bir hayattan bahsediyorum ve kurtarmaya çalıştığım bu benim hayatım. Kendimi ve hayatımı kurtarmaya çalışıyorum. Bu sürede tabii ki hayatla ve toplumsal konularda benim de hassasiyetlerim var. Konuları karıştırmaya gerek yok

Doğru diyor defalarca aldattığı halde koynunuza almaya devam etmişsiniz, o gün boşamadığınız için zaten şimdi bu yüzden mi boşanıcaz diye düşünüyor e haklı kendince. Arsızı alıp tepenize çıkarmışsınız iyice. Siz de gidin birini bulun çatır çatır sevişin nasıl koyuyor kapının önüne ışık hızıyla, nasıl elaleme rezil ediyor, reklam ediyor sizi.

Bence siz boşanmazsnz. Bunca olayda nerdeydi aklınız 2 sene geçmiş.

Bence siz boşanmazsnz. Bunca olayda nerdeydi aklınız 2 sene geçmiş.
O zaman benim için çok zor bir dönemdi. Babamı çok ani kaybedişim, bu olayların ortaya çıkışı, iş yerinde olan olayları hepsi o kadar üst üste geldi ki. Ve arkadaşlarımız da birden bana yüklendi. Ben de çok sağlıklı düşünüp karar veremedim. Şuan yapabileceğim noktaya ulaştığım için gerekli adımları atıyorum.

Fazla duygusal arkadaşınız gerçekten arkadaşınız olsa bu yaşadıklarınıza tahammül edemezdi!garip geldi açıkçası arkadaşınızın tutumu aklınıza fitne sokmak istemem ama arkadaşınız kumanız olmuş gibibiraz deşseniz çıkar aslında duygusallığı

kapının önüne koymayanlar da var. Bkz. İcardi

Doğru mu anladım sen bu sapıkla aynı evde mi yaşıyorsun?
Bak beni burda çöpü üye tanır. 2 çocukla boşandım. Böyle bir mikropla para için asla aynı evde yaşamazdım. Zaten evin tamamını alamazsın. Mallar ikiye bölünür. Ziynet eşyalarını talep edebilirsin belki de azıcık tazminat. Iyy tiksinç

Sizi daha doğrusu evliliği paravan olarak kullanıyor. Hastalık falan bulaşır size. Aynı havayı bile solumayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…