- 26 Ağustos 2024
- 77
- 47
- 33
-
- Konu Sahibi ebrulimm3232
Kimseyi korumuyorum, içinden çıkmakta ve bırakmaktan geç kaldığım bir hayattan bahsediyorum ve kurtarmaya çalıştığım bu benim hayatım. Kendimi ve hayatımı kurtarmaya çalışıyorum. Bu sürede tabii ki hayatla ve toplumsal konularda benim de hassasiyetlerim var. Konuları karıştırmaya gerek yokAdam potansiyel tacizciyi geç direkt tacizci. Her gün televizyonlarda haberlerde kadınlara musallat olan şerefsiz sapıklar var ya aynı onlardan.
Tacizci şerefsizi korumak nedir? Adam yerine koyulup yüzüne bakıldıkça bunlar arsızlaşıyorlar
Kusura bakma hiç suçluyu koruyup kollayamam bu hayatta. Sen, konu sahibi ve sizler gibi düşünenler tacizci akrabasına kocasına erkek kardeşine oğluna sahip çıktığı için bu ülke bu toplum bu halde. Siz devam edin tacizleri tacizcileri normalleştirmeye.
Doğru diyor defalarca aldattığı halde koynunuza almaya devam etmişsiniz, o gün boşamadığınız için zaten şimdi bu yüzden mi boşanıcaz diye düşünüyor e haklı kendince. Arsızı alıp tepenize çıkarmışsınız iyice. Siz de gidin birini bulun çatır çatır sevişin nasıl koyuyor kapının önüne ışık hızıyla, nasıl elaleme rezil ediyor, reklam ediyor sizi.Aslında benim için problem değil çünkü bunu başından beri düzeltemedik. Ama bu sorunlarımız varken gidip başka kadınlarla birlikte olabildi. Sonra ben de demek ki adamın bir sorunu yok, benimle bir sorunu var diye düşündüm. Sonra bunu da düşünmeyi bıraktım. Şuan o şöyle söylüyor; sadece cinselliği kastederek tek bir sorun yüzünden evliliğimizi mi bitireceksin, ben zaten doktora gittim ve tedavi oluyorum, diğer konuda verdiğim sözü tuttum ve seni bir daha aldatmadım diyor. Bu konuda bile aynı noktadan bakamıyoruz.
O zaman benim için çok zor bir dönemdi. Babamı çok ani kaybedişim, bu olayların ortaya çıkışı, iş yerinde olan olayları hepsi o kadar üst üste geldi ki. Ve arkadaşlarımız da birden bana yüklendi. Ben de çok sağlıklı düşünüp karar veremedim. Şuan yapabileceğim noktaya ulaştığım için gerekli adımları atıyorum.Bence siz boşanmazsnz. Bunca olayda nerdeydi aklınız 2 sene geçmiş.
Fazla duygusal arkadaşınız gerçekten arkadaşınız olsa bu yaşadıklarınıza tahammül edemezdi!garip geldi açıkçası arkadaşınızın tutumuÖncelikle anlaşmalı protokol olarak ilerlemek istiyorum, eğer kabul etmez ise ve çirkinleşirse yapacağım şey o olacak. Fazla duygusal bir arkadaşım da ama o kötü biri değil, bölüşmelisiniz beraber kazandınız ve yaptınız, sonra senden çıkar diyor. Ama fazla duygusallık beni zora sokar ben öyle düşünmek istemiyorum.
kapının önüne koymayanlar da var. Bkz. İcardiDoğru diyor defalarca aldattığı halde koynunuza almaya devam etmişsiniz, o gün boşamadığınız için zaten şimdi bu yüzden mi boşanıcaz diye düşünüyor e haklı kendince. Arsızı alıp tepenize çıkarmışsınız iyice. Siz de gidin birini bulun çatır çatır sevişin nasıl koyuyor kapının önüne ışık hızıyla, nasıl elaleme rezil ediyor, reklam ediyor sizi.
Bilmem belki bu da koymaz, kimi kandırcak şimdi ötmeyen kuşla.kapının önüne koymayanlar da var. Bkz. İcardi
kuşu ötmediği için aldatma girişiminde bulunuyordur. Mevcut durumunu kabul edememe, kendini ispat çabalarında.Bilmem belki bu da koymaz, kimi kandırcak şimdi ötmeyen kuşla.
Mesela kuşu ötmediği için karısı da onu aldatsa ne olacak ben işin orasındayım.kuşu ötmediği için aldatma girişiminde bulunuyordur. Mevcut durumunu kabul edememe, kendini ispat çabalarında.
Sizi daha doğrusu evliliği paravan olarak kullanıyor. Hastalık falan bulaşır size. Aynı havayı bile solumayın artık.Bedenimi de sevmiyor :) sorunca evet beğeniyorum diyor güzelsin diyor, ayda ya da iki ayda bir görevini yerine getiriyor. Ama başkalarına bülbül gibi şakıyor. Ama bu ikili davranışlarıyla ne yapmak istediğini ya da ne düşündüğünü kestiremiyorum. Artık düşünmek de istemiyorum gerek kalmadı zaten.