Aldatılma, ihmal ve boşanma

Anladığım o değil. Bunu gidip ona sorsam, ne alakası var o benim kardeşim, iltifat ettim diyecek. Onun normali bu zaten. Bana söylemediği yapmadığı her şeyi başkasına göstermek. Size bunu nasıl anlatabilirim bilemiyorum. Kırılan bir kadınlık gururum var. Kadın gibi hissetmeme, değersizlik duygularıyla savaşıyorum bir yandan da. Bunları kendim için yenebilmem ve atlatabilmem için bu yanlarını da düşünüyorum.

Özür dilerim düzenledim ben defalarca barisip tekrar barisacaksiniz sandım. Bunlar kanitliysa fazlasını da alırsınız ama aldatilip affettiyseniz bunu kanitlarsa ne olur onu bilmiyorum.
İlk yakalamam geçen yıldı. Sonra daha önce birlikte olduklarını, tekrar iletişime geçme sebebinin alkollü olması olduğunu söylemişti. Biz o tarihten beri devam ettik ancak ona da söyledim. Ben senden o zaman ayrılmaya karar vermiştim ancak şimdi yapabiliyorum diye.

Ay gerçekten çıldırmalık bi konu. Kardeşim gibi diyip seksi bluzunu giydin mi nasıl diyebilir hanımefendi? Bunun bi açıklaması nasıl olabilir? Onun normali bu nasıl olabilir? Siz iyi misiniz gerçekten. Kocanız sapık. Sadece sapıkların “normali” bu olur bunu bi kavrayın önce.

Tamam hanımefendi sizi daha fazla çıldırtmayayım, eğer sizi rahatlatacaksa evet kendisi sapık ruhlu birisi, ya ben anlatma noktasında zayıf kalıyorum, ya da siz anlamak konusunda. Teşekkür ediyorum vakit ayırıp yorum yazdığınız için. Her fikir benim için çok önemli. Farkettiyseniz derdim burada onu aklamak değil. Derdim ondan kurtulurken kendimi de iyileştirmek. Yazarken bile durumun absürtlüğünü farkederek kendime haksızlık etmemek. Tekrar teşekkürler.

Çünkü olaylar yaşanırken her şey sisli bulanık ve güce bilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz.Yalanlar manipülasyonlar anlamaya çalışıyorsunuz..çokça güç huzur diliyorum,dualarım maddi olarak her şeyi alabilmeniz bu sapıktan.

İşinize yarayan yorumlara cevap vermeniz sürecinize olumlu katkısı olacaktır.Siz zaten eşinizin sapık ve kötü biri olduğunun farkındasınız ,boşanmak istiyorsunuz ve maddi olarak nasıl her şeyi alabilirim diye konu açtınız fikir destek istiyorsunuz doğru değil mi ? Bir kez daha ben söyleyim ki algıda değişiklik yaratanlar daha çok artmasın diye.

Evet ne alakası var diyerek, sen de abartıyorsun ne var bunda diyerek, herşeyi o kadar çok normalleştirerek manipüle edildim malesef, şuanda da o döngüyü kırmak istiyorum. O yüzden bazı şeylerin üzerinden tekrar tekrar geçmem gerekiyor. Kendime sık sık söylemem, hatırlamam ve yazarak da ifade etmem gerekiyor. bu da bazen yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor.

O arkadaşı dinlemeyin, yasal yollardan ne gerekiyorsa onu yapın. Dört duvar arasını siz bilirsiniz, Necati eniştesi iki yüzüne güldü diye iyi biri olduğuna karar veremez o arkadaş.

O arkadaşı dinlemeyin, yasal yollardan ne gerekiyorsa onu yapın. Dört duvar arasını siz bilirsiniz, Necati eniştesi iki yüzüne güldü diye iyi biri olduğuna karar veremez o arkadaş.
Haklısınız, ben de öyle söyledim. Her şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor malesef. Herkes kendince iyidir ama hayatı birleştirmek dediğimizde birlikte iyi olabilmek bir anlam ifade ediyor. Tek başına bir önemi yok iyiliklerin

Döngüyü kırmışsınız,her şeyin farkındasınız yalanların manipülasyonların..son adımları güzel atıp maddi olarak alabildiğiniz tüm hakları alın,hiçbir şey haketmiyor o.Keşke daha fazla bilgim olsaydı malesef çok bilgi sahibi değilim boşanma süreci hukuki konularda.Sürecinize faydam olsun diye kişisel görüşümü yazdım.

Çok teşekkür ederim destek ve yorumlarınız için. Umarım bu kez her şey biraz da benim gönlüme göre olur. Herkese söylediğim tek şey var bu konuda çevremde. Ben mutsuzum. Mutlu olmak istiyorum. Hepsi bu.

Ne yap et bosan , donuna kadar da al , mesaj vs ne kadar delil varsa topla ...

Anca şakır o zaten. Başkası da sizin yerinizde olsa onu da üç beşle kandıramayınca ondan da çekinecekti onun da yüzüne bakmayacaktı. Yetersizliğini hissetmiyor başkasında şimdilik ondan kıymetli onlar.

neden kınıyosunuz kadını? bu kadar kolay değil bazı şeyler ya

Adam potansiyel tacizciyi geç direkt tacizci. Her gün televizyonlarda haberlerde kadınlara musallat olan şerefsiz sapıklar var ya aynı onlardan.

Tacizci şerefsizi korumak nedir? Adam yerine koyulup yüzüne bakıldıkça bunlar arsızlaşıyorlar

Kusura bakma hiç suçluyu koruyup kollayamam bu hayatta. Sen, konu sahibi ve sizler gibi düşünenler tacizci akrabasına kocasına erkek kardeşine oğluna sahip çıktığı için bu ülke bu toplum bu halde. Siz devam edin tacizleri tacizcileri normalleştirmeye.

Burcu karataş metin diye bir avukat hanım var sosyal medyada da epey aktif. Bütçenizi bilmiyorum tabi pahalıdır diye düşünüyorum. Dişli avukat size toplanması gereken veriler konusunda yol gösterir. Evleri henüz ayırmadan yapılması gereken varsa yönlendirir. Benim bildiğim aldatmanın üzerinden 6 ay geçtikten sonra bu sebepten boşanma davası açamıyorsunuz. Ama hukukçu değilim bir yerde okumuştum diye hatırlıyorum yine de yanlış bilgi vermek istemem. Bunu paylaşmamın sebebi de hızlı aksiyon almanızı desteklemek. Yoksa iş işten geçmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…