aldatılıyorum :(((

ben direk aldatıyor diyemem ama şüpelerindede haksız değlsinn... sakın çocuk yapma sakınnnn

cuzdaninda prezervatif var ve sen evi basina yikmiyormusun???

Bence de!!! Eger prezervatif kullanmiyorsaniz ne isi var cuzdaninda? Hayir yani siz kullaniyor olsaniz bile yatak odanizda durmasi gerek cuzdanda yaninda tasidigina gore lazim olunca cuzdandan çıkarıp kullaniyo birileriyle. E sen dusun sonrasini.....

Kesin cocuk istiyo yuzune bakmamasi seninle iletisim kurmamasi hihi deyip gecirtormesi karsi komsu kiziyla icinize kurt dusurmedi hep bunlar cocuk isteme isareti
....

Kocasınım cüzdanında prezervatif plavak, adam eve gelince duş alıcak hemen, komşu kızına hallenecek, bu kadın onu yolmayacak. Birde soracak "aldatılıyormuyummmm". Ayrıca hamiş nedir yaa. Fake seni fake.

Ayy evet canim ya simdi konundan okudum. Yataga bagla deyince ben yanlis anlamisim. Vallahi icim fesat benim. Ozur dilerim konu sahibinden. Ortaligi karistirdim.
Vallahi benim de gözümün önüne kelepçeler, urganlar filan geldi. Mübarek ramazan günü ikimizin de aklı nerelerde.

Eşim çok iyi huylu biri, galiba aldatılıyorum diyorsun.. Bu ne yaman çelişkidir...

ben ima etmeye çalıştım o hep geçiştirdi acaba çocuk mu istiyor bilmiyorum iletişime geçemiyoruz çok zor çok yalnızım
Böyle konulara pek yorum yapmam normaldr karşımdakini etki altında bırakmamak için.. Ama cüzdanında prezervatif buluyorsun,, çocukmu istiyor düşencesine Kapılıyorsunuz..
İkiside birbirine çok zıt anlamlamlar..

Di :)

benim kocam çok iyi huylu bir sapık bende çok minnak saf melek bir kadınım kocamın cüzdanında kondom oluyoo bende kavga etmek istemiyorum geçen gün komşuyu gecelikle bizden çıkarken gördüm ama bence hal hatır sormaya gelmişti. siz ne dersiniz acaba akşama portakallı pekin ördeği yapsam bana da o gecelikten alır mı

Komşunuzu eve almayın artık. Ve eşinizle bu durumu konuşun sakin bir şekilde hemen aldatıyor hissine kapılmayın inşallah yoktur öyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…