- 28 Haziran 2015
- 15
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi umutsuz123
ben ima etmeye çalıştım o hep geçiştirdi acaba çocuk mu istiyor bilmiyorum iletişime geçemiyoruz çok zor çok yalnızımKendisi ne diyor bu duruma?
aklıma gelen ihtimallerden biri benden sıkıldı , çocuk istiyor falan ama ah konuşabilsem bişey diyorum hı hı diyip geçiştiriyo kavgada çıkarmak istemiyorum ama artık yetti konuşucam kimsede yokbu davranışlarından mı çoçuk istediğini çıkardınız? anlamadım...
fake ne demekfake gibi geldin bana
onu yeniden kazanmamı sağlar mı çocuk yapmakçocuk fikrini biraz bekletin o halde önce eşinizden emin olun...
hayır bence daha ilgisiz oluronu yeniden kazanmamı sağlar mı çocuk yapmak
o ayrı bir konu zaten ama artık görmezden geliyorum alıştımHamis kalmanizi isteyen kayinvalidenize selam olsun
daha da ilgisiz olabilir bu ihtimali de düşününonu yeniden kazanmamı sağlar mı çocuk yapmak
Kızlar ben yeni üye oldum . Artık dayanamıyorum canım çok yanıyor yardım edin nolur. Eşim çok iyi huylu biri ben baya severek evlendim 18 imde tanıştık 21imde evlendm ilk zamanlar çok iyiydik kv ile sorunlar vardı ama olsun eşim için katlandım kv hep hamiş kalmamı istedi ama ben korktum biraz nese kocamla cinsel hayatımız çok aktifti ama son zamanlarda geceleri bile eve gelmez oldu ona süsleniyorum yemek yapıyorum ama boş görmüyo beni resmen napcamı şaşırdım karşı dairede komşunun kızı var kız bize gelir otururuz baya seksi bi kız kocamın gözü onda ben yokken geliyo diye korkuyorum evden çıkamaz oldum yalnız bırakamıyorm daha neler neler anlatsam roman olur cüzdanındaki prezervatifler eve gelir gelmez duş almalar çok değişti ben kesin aldatılıyorum dimi kızlar?
ama bizim ilişkimizde o hiç korunmaz çok nadir hep ben korunurumadam cüzdanında prezervatif mi taşıyormuş ya çok ilginç daha neler duyacağız
iyi o zaman sen korunmaya devam etama bizim ilişkimizde o hiç korunmaz çok nadir hep ben korunurum