- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.734
-
- Konu Sahibi umutsuz123
yanlis bi dusunce bu esleri tekrar kazanmak icin mutluluk huzur olur diye cocuk yapcaksiniz oylemi cocugu harcarsiniz eger gercekten sorun varsa o evliligi cocuk kurtaramaz masum gunahsiz bi cocugu kullanamazsiniz bu dusunceye karsiyimonu yeniden kazanmamı sağlar mı çocuk yapmak
Bence "hamiş" kalmadığınız iyi olmuş. Komşu kızına bile halleniyorsa, ohoo...
bende aynı düşüncedeyim. banada kocamı yatağa bağlamamı tavsiye etti nedenseBugun uye olmussun nedense kocanin aldatmasini nasil anladigini yazmamissin ama surekli aktic gece hayatinizdan ve sexi komsu kizindan bahsetmissin sakin senin fantazin olmasin
kızlar çok gücendim ben size derdimi açıyorum siz dalga geçiyosunuzbende aynı düşüncedeyim. banada kocamı yatağa bağlamamı tavsiye etti nedense
Aaa nerde? Ozelden mi yazdi yoksa konunuza yorum mu yapti bu sekilde?bende aynı düşüncedeyim. banada kocamı yatağa bağlamamı tavsiye etti nedense
evet benim konuma yorum yapmıştıAaa nerde? Ozelden mi yazdi yoksa konunuza yorum mu yapti bu sekilde?
Bi kadin baska bi kadina boyle bir tavsiyede bulunmaz ki. Yani boyle bi fantazisi olacak kadin sayisi cok cok azdir diye dusunuyorum. Konu sahibi erkek olabilir o halde.evet benim konuma yorum yapmıştı
bilemiyorum artık çözemdeim ben bu durumu bak benim konuma görürsün zatenBi kadin baska bi kadina boyle bir tavsiyede bulunmaz ki. Yani boyle bi fantazisi olacak kadin sayisi cok cok azdir diye dusunuyorum. Konu sahibi erkek olabilir o halde.
Yaa fantazi neymis yaabilemiyorum artık çözemdeim ben bu durumu bak benim konuma görürsün zaten
Kocani yataga bagla demis.Yaa fantazi neymis yaa
sevişerek kendine bağla manasında yani yoksa iple bağlama değil :)Kocani yataga bagla demis.
Kocani yataga bagla demis.
Ayy evet canim ya simdi konundan okudum. Yataga bagla deyince ben yanlis anlamisim. Vallahi icim fesat benim. Ozur dilerim konu sahibinden. Ortaligi karistirdim.sevişerek kendine bağla manasında yani yoksa iple bağlama değil :)
ben iple bağla anladım valla kırbaç falan geldı gözumun onunesevişerek kendine bağla manasında yani yoksa iple bağlama değil :)