Aldatiliyorum ve hamileyim

Söylediğiniz bir şeye katılıyorum, ama erkeklerin eziklik pisikolojisi ile aldattığı kısmı bana pek mantıklı gelmiyor. Bana daha çok birlikte olduğu kişiyi insan yerine koymadığı için yapıyor gibi geliyor.[/QUOTE]
[/QUOTE]

Evet, son kertede karsisindakinin duygulari oldugunu, incinecegini dusunmeyen, onu kaybetmekten korkmayan, kisacasi esini insan yerine koyupta deger vermeyen erkekler yapiyor bunu.

Aslinda ozetle karakter meselesi iste.

Bosanmayacaksiniz zaten üstelik bu ne ilk nede son aldatması olacak.hic pişman falanda değilmiş.en iyisi kimseye anlatıp rezillik çıkarmayın sonra siz kötü olursunuz.adamla iyi geçinmeye bakın vereceğim tek tavsiye bu.

Boşuna demiyoruz 27 28 yaşından önce evlenmeyin diye, 21 dedigin yaş daha ergenligin yeni bittigi yaş.
Beğendiği kadın tipine kadar her şey değişecek, kadınlarında beğendiği erkek tipi dahi değişecek.
Gençlik ateşiyle olüyorum bitiyorum diyip evleniyorsunuz, ailelerde başından atar gibi bu yaşta ne evliliği demiyor sonuç aha ortada.
Ayaklarının uzerinde durmadigi icin bosanamayan ailenin sahip cikmadigi,kocanin hergun baskasinin koynunda sabahladigi evlilik.
Bisanmayacaksiniz madem kurcalamayin ne hali varsa görsün

Valla doğru diyorsun bacım biraz da başkası uğraşsın bizimle

Rezil edince ne olacak? Utanması olan adam aldatmaz zaten. Siz ne yapacağınıza karar verin ondan sonra hareket edin. Aileniz konuş düzelir demiş. Bizim insanımız konuşunca her şey düzelir sanıyor, çok şaşıyorum.

Soru sahibi adamı rezil etsen ne olur? Hamile karısını aldatan adam da utanma duygusu olur mu zaten?
Boşanır mısın bilmem ama biraz kendine saygın varsa boşanırsın.

NOT: Çocuk yapmak adamı eve bağlamaz. Karaktersiz ne yaparsan yap yine karaktersizdir istersen futbol takımı doğur hiçbir şey değişmez. O yüzden korunun. Bir Aile Hekime gitmenize bakar.

Evet, bu kuralın 1. maddesi de hamileliğin her halukarda ya korunurken ya da hastalık vb yüzünden asla hamile kalamazsın dendiginde gerçekleşmesidir.
Çikolata kisti yüzünden 'doğal yolla hamile kalmazsın, tüp bebeğe yönlendirelim' dedikleri dönemde tek korunmasiz ilişkide hamile kaldım Kontrol için gittiğimde hamile olduğumu öğrendim, hiç istemiyordum ve çok ağlamıştım

Kaynanam da bizimle yaşıyor ve oğluna çok birşey demiyor o malesef karışmıyor korkuyor oğlundan
Konu sahibi ailenizin neden arkanızda olmadığını şimdi daha iyi anladım. Eşiniz pisliğin teki. Kaçarak evlendiğiniz ve düğün, altın vs istemediğiniz için sizi sahipsiz olarak düşünüp tepenize çıkmış ne yazıkki. Bile bile lades olmuş. Bu saatten sonra boşansanız aileniz destek çıkmaz. Ben çalışır para kazanırım ayrı eve çıkarım diyorsanız bu biraz zor görünüyor. Çocuğa bakacak birisi olması lazım. Kvniz çocuğa baksa , siz çalışsanız diyeceğim ama kvye de güven olmaz.

Sadece kendinizi rezil edersiniz bu adamdan belli ayrılmayacaksınız yedi sülaleye nasıl boynuzlandığınızı ilan etmeye gerek yok bence

Zaten o yüzden rezil edicem sonra bosancam ama delil yok ki bulamıyorum şifre var
Bende mesela bu kafayı anlamadığım için linç yemiştim delil bulup napcan mesela ? Delilsiz de boşanma oluyor en büyük delil sizin bilmeniz yani kocan anladığımız kadar zengin değil ultra meslekli maaşı mükemmel biri değil delil bularak kusurlu adamdan alacağınız mal mülk extra para yok neye yaracak bu delil illa o aşkımlı msjları görmeye adamı yatakta basmaya ne gerek var ha desen ailem ikna olcak e o da yok ailene göre kusur bile değil bu boşanmak istemeyenlerin kaçışı gibi geliyor bana delil lazım olayı

Boşanmıcaksan uğraşma

Ama boşanacak dersen bebeğin küçükse aldır ailene değil kadın sığınmaya git bir süre iş bul sonra düzenini kurarsın

Biliyorum yazmak benim için kolay ama o herifle hergün aldatılmaktan daha kötü olamaz

Öyle aile de olmaz olsun

Yani burda konu açanların delil deme sebeplerinin cogunun sizin dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum ben de. Zaten bosanmaya da niyetleri yok da. Ama yani olmasın tabi ama benim başıma gelse suphelensem böyle birseyden çekişmeliye dönmesin ,karşı taraf diretemesin, inkar edemesin, bir an önce hukuki olarak da hayatimdan defedebileyim diye delil olsun isterdim galiba.

Ben hepsi öyle demedim zaten yapan bu sebepten yapıyor demek istedim. Diğer türlü ortada ailede büyüyen çocuk kalmaz

Arkanızda duran bir aileniz yok, çalışmıyorsunuz muhtemelen, aldatılma şüpheniz olmasına rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız, yaşınız 21 yani daha ne diyelim ki biz size. Bir de konuya o kız değil de başka bir kızmış diye başlamışsınız. Yarın bir gün o kız da olur, öbürü de olur, beşinci de olur... Bırakın gitsin amcasıyla! köye. Geri gelmeden önce delilleri toplayın, eve almayın boşanma davası açın. Nafakayla tazminatla biraz idare edip işe girin. Bu konuya yapılacak tek tavsiye budur. Ha ama siz bunları yapacak olsanız konu açmazdınız. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibinin eski konularında fabrika gidip rezil edeyim onları diye bir düşüncesi varmış başka bir kız ve eşi için. Olaylara karşı duruşu sadece bu galiba. Ne dersek dinlemez geldi bana.

Boşanmaya niyeti olan insan konu aldatılmaya gelene kadar yaşadığı onca şeyde zaten boşanır kocası zaten mükemmel bir adamdı da bir gün eve boynunda morluk gelmedi çoğu konuda da öyle adamlar beterin beteri ama hala aldatmaya delil arıyorlar da şu var delilli davada da çekişme olacak iki delil sunuldu diye adam okey diyip tek celsede bitmiyor ki benim eşimden bu yaptığına karşılık afedersiniz ama donuna kadar alacağım bir mal yoksa dümdüz fabrika çalışanı bana bir ev bile açamamış bir adamsa daha da götümün üstüne oturup illaki aldatıldığımı gözümle de görmek istemem şahsen

Hayır yapmam asla bilmiyorum bir işe girmeyi düşündüm ama çocuklar kalıyor gerçekten de

Bence de boşanmayacaksınız hiç karıştırmayın önemsemeyin umursamayın. Yok gibi davranmaya devam edin. Bize sorarsanız buradaki herkes boşanın der ama maalesef sizde o ışık yok..
Yok boşanirim beni istemeyeni ben ne yapayım aldatmış zaten ama amacım ona nafaka davası açıp onu surundurmek öyle bırakmak değil biraz birikimim var kendim idare ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…