• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyorum sanırım

Smoothieee

Zuzu
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
324
422
53
Merhaba iyi akşamlar, bir önceki konumda bitti boşanmak istedigimi söyledim diyerek konu açmıştım. Çocuktan girdi alttan çıktı bir süre daha bana ve bize en azından çocuğumuz için aynı evdeyken fırsat ver diye ikna etti ama nasıl yorgunum arkadaşlarım ,beyin yorgunluğu , sevgi açlığı, ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilememek . Adım atmadan bir şans daha denemeye değer mi acaba diye düşündüm . Daha hiç bir adım atılmamış evden gitmemişken.

Neyse apar topar bir tatile çıktık ikimiz çocuğu anneme bıraktık ve dönüşte annemde bir kaç gün geçirmek istediğimi söyledim uzun zamandır görmediğim için.
Ama tatildeyken telefonunu WhatsApp web'ten takibe aldım. Güvenmiyorum hiç farketmedi de. Ben yokken kimlerle ne konuşuyor merak ettim .

Sabah bana yemek resmi attı sen seversin vs diye . Normalde hiç mesajlasmayiz ihtiyaç dışı.
O sırada açtım WhatsApp ı.
Bu arada arkadaşı bir kızla ilişkide bulunacağını bunun için de , bizimkinin depoyu kullanacağını belirtiyor . Benimki saat soruyor. Ve hallederiz diyor.

Aynı Anda yabancı bir numaradan mesaj geldi . Napiyosun arkadaşım:) doğum günün kutlu olsun:) unuttuğumu mu sandın hediyen hazır :) profil fotoğrafı tanımadığım bir kadına ait .
Benimki de hatırlayacağına ihtimal vermemiştim yazıyor .
Bizimkiler buluşuyormus :) seni görmek isterim engel bir durumun yoksa yazıyor kadın .
Eşim de , olmaz vs diyor ama ısrar etti kadın ve kabul etti eşim . O arkadaşının eşime verdigi depo buluşması saatinde sözlestiler .
Sonra eşim arkadaşına yazdı depoda buluşacak olan .
Erkek muhabbeti geçti aralarinda bu iki kadının fiziki özellikleriyle yorumlarda bulundular .
Gözlerim karardı okurken ama bu saat oldu hiç bir şey yazmadım.
Şimdi pazartesi döneceğim biliyor benimki .
Ben ne yapmalıyım yani delil toplamaliyim ama nasıl elime yüzüme bulaştırma dan neler yapabilirim . Ki bu hediye :) diye belirttiği şeyin hiç masum olduğunu düşünmüyorum . Delil toplamam gerektiğini düşünüyorum . Öylece kapattım WhatsApp webi , eş kisisside anında konuşmaları sildi bana ilgisi dev ediyor ama ben hiç birşey belli etmedim şimdiye kadar farklı bir dinginlik geldi.

Güncelleme : eşim arkadaşına kızı başından atmak istediği için tamam dediğini sonrada kıza işinin çıktığını söylediğini söylemiş. Daha sonra yanıma geldi ve eve geldik .
Arkadaşımın eşine arttırdım kızı kargodan arıyormuş gibi ismini öğrendim fakat benim için yeterli değil . Şuan için birşey belli etmeyeceğim takipte kalacağım . Gelişme olursa yazarım . Emek veren herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:
Buluşma yerine gitmeyi planlarım arasına aldım . Yanıma birini almalı mıyım elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum.
Evet yanına birini al. Sen sinirden napıcağını bilemeyebilirsin. Yanındaki kişi görüntüleri alır. Ama hemen buluşma saati içeri dalma biraz bekleyip gir

Buluşma yerine gitmeyi planlarım arasına aldım . Yanıma birini almalı mıyım elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum.
Yanına birini al, kameran açık olsun. Videoya kayıt et hatta, kadınlar konuşup sözleştiği, arkadaşıyla mesajlaştığı ekran görüntülerini falan al.
Bas bi güzel şunları poposunda boxer bile bırakma.

Bulışma yerine gidin foto patlatın ama ses etmeyin. Sonra bir 10 dk bekleyin, içeri girin basın o sırada da video çekin
Kadina bir şey yapmasınlar.
Depoda fuhuş yapiliyor diye polisi falan arasa olmazmi ki.
Cumle aleme rezil olsunlar delilinde alasi olur

Merhaba iyi akşamlar, bir önceki konumda bitti boşanmak istedigimi söyledim diyerek konu açmıştım. Çocuktan girdi alttan çıktı bir süre daha bana ve bize en azından çocuğumuz için aynı evdeyken fırsat ver diye ikna etti ama nasıl yorgunum arkadaşlarım ,beyin yorgunluğu , sevgi açlığı, ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilememek . Adım atmadan bir şans daha denemeye değer mi acaba diye düşündüm . Daha hiç bir adım atılmamış evden gitmemişken.

Neyse apar topar bir tatile çıktık ikimiz çocuğu anneme bıraktık ve dönüşte annemde bir kaç gün geçirmek istediğimi söyledim uzun zamandır görmediğim için.
Ama tatildeyken telefonunu WhatsApp web'ten takibe aldım. Güvenmiyorum hiç farketmedi de. Ben yokken kimlerle ne konuşuyor merak ettim .

Sabah bana yemek resmi attı sen seversin vs diye . Normalde hiç mesajlasmayiz ihtiyaç dışı.
Bu arada arkadaşı bir kızla ilişkide bulunacağını bunun için de , bizimkinin depoyu kullanacağını belirtiyor . Benimki saat soruyor. Ve hallederiz diyor.

Aynı Anda yabancı bir numaradan mesaj geldi . Napiyosun arkadaşım:) doğum günün kutlu olsun:) unuttuğumu mu sandın hediyen hazır :) profil fotoğrafı tanımadığım bir kadına ait .
Bizimkiler buluşuyormus :) seni görmek isterim engel bir durumun yoksa yazıyor kadın .
Eşim de , olmaz vs diyor ama ısrar etti kadın ve kabul etti eşim . O arkadaşının eşime verdigi depo buluşması saatinde sözlestiler .
Erkek muhabbeti geçti aralarinda bu iki kadının fiziki özellikleriyle yorumlarda bulundular .
Ben ne yapmalıyım yani delil toplamaliyim ama nasıl elime yüzüme bulaştırma dan neler yapabilirim . Ki bu hediye :) diye belirttiği şeyin hiç masum olduğunu düşünmüyorum . Delil toplamam gerektiğini düşünüyorum . Öylece kapattım WhatsApp webi , eş kisisside anında konuşmaları sildi bana ilgisi dev ediyor ama ben hiç birşey belli etmedim şimdiye kadar farklı bir dinginlik geldi
Atlayın araca gidin. Video kaydı alarak depoyu basın. Yok ben yapamam diyorsanız polise ihbarda bulunun 155’i arayarak deponun adresini (olaydan 5 dakika önce arayıp söyleyin). Şu an fuhus yapılıyor para karşılığı vs diyerek. Polis baskınında zaten tutanak tutulacaktır. Boşanmada resmî delil olarak Kullanırsınız. Ya bana hiç inandırıcı gelmedi konunuz bu arada.

Ben ne yapmalıyım yani delil toplamaliyim ama nasıl elime yüzüme bulaştırma dan neler yapabilirim . Ki bu hediye :) diye belirttiği şeyin hiç masum olduğunu düşünmüyorum . Delil toplamam gerektiğini düşünüyorum . Öylece kapattım WhatsApp webi , eş kisisside anında konuşmaları sildi bana ilgisi dev ediyor ama ben hiç birşey belli etmedim şimdiye kadar farklı bir dinginlik geldi
Okurken moralim bozuldu resmen... Sen sanırım baya güçlü bir kadınsın.. Ben bunu yaşasam kendime gelemem telefonu görmez gözüm... Hemen sağlam bi avukatla görüşüp neler yapabileceğini ona sor.. O daha iyi bilir nasil iz sürüp delilleri belgeleyeceğini.. Yanlış birşeyler yaparsan daha kötü olabilir.. Allah yardımcın olsun..

Back