Aldatılıyorum galiba

Sakin kalıp takip edin şüphelendiğinizi falan belli etmeyin bir süre dikkatli davranacaktır sonra yine salar rahat moda geçer kesin. Ses kayıt cihazı saçma olur arabayı iç dış yıkamaya falan verse bulurlar

Buradan birinin komşusu olmasanız bari

Ne güzel yazmışsın ama temizlik yapmayan adamı boşasan ilk önce çevrendekiler 40 lafı sayar

Adaletli baksa bile bugun hangi kadin buna razi gelir hadi diyelim onada ayni alisverisi yapsin karisinada ona nasil davraniyosa karisinada ole davransin yinede mantigim benim almiyor.
dini vaaz verecek halim yok zira dini bir kisilik te degilim, ancak erkegin birden fazla evlenebilmesi eski zamanlarda savas vs durumlarinda kadinlar erkegin korumasi altindayken yani, koruma altina alinmasi gerekenler icin taninmis bir haktir, amac tamamen kadinin guvenligini saglamaktir erkegin harem kurmasi degil.

konu sahibine gelince, esinin birseyler karistirdigi asikar, ancak telefonda vs suphelendigini anldigi icin olabildigince temizlik yapacaktir delilleri yok edecek ve acik vermemeye gayret edecektir.hic caktirmamis olsaydin isin o zaman kolaydi. arabaya dinleme ve takip cihazi takmak sanirim en kesin cozum suan

Buradan birinin komşusu olmasanız bari

Olabilirim de kimbilir......
Komşum burada veya değil sonuçta orta da bir şeref yoksunluğu var.
Bu adamlarda bizi hem cinsleri ile aldatmıyor ya.
Bana çıkıpta ben evli olduğunu bilmiyordum diyen kadınlara da ne inanıyor ne de güveniyorum. NET......

bKendisini ekar gösteren erkeklerin de soyu kurusun buna inanan kadınlara yazıklar olsun. Not yazıp arabasına atın panik olsun en azından

bKendisini ekar gösteren erkeklerin de soyu kurusun buna inanan kadınlara yazıklar olsun. Not yazıp arabasına atın panik olsun en azından

Bende düşündüm bu dediğinizi iyi fikir değil mi ?
Sitenin otoparkı bahsettiğim yer ve kameralı otopark, aracımın arka farı kırılmıştı. Bina görevlisi kayıt odasından bakabiliyor geriye dönük kayıt alıyor cihaz.

Aldatiliyorsunuz ses dinleme cihazi iyi fikir

Kapüşonlu sweat, siyah pelerin, kamuflaj desenli yağmurluk ve lastik çizme. Hatta vücut hatlarınız belli olmasın diye üstüste giyilmiş bir kaç kıyafet
Bunlar hep amerikan filmlerinin etkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…