- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
-
- Konu Sahibi juanmartinezz132
Malesef e devlet sifresini bilsem direkt bakacagim ama yokAldatıliyor olma ihtimalin yüzde doksan dokuz. Ben olsam uyurken filan anahtarı alır gider bakardım arabaya. Ama telefona şifre filan koyduysa işin zor.
E devlet şifresini biliyorsan eğer üzerine hat var mı yok mu bakabilirsin.
Kesinlikle her sey kadindan bekleniyor. Boyle bisey ortaya ciksin cogu erkek esine sahip ciksaydin diyecek vs.vs toplum psikolojisiKadinlar cok fedakar varliklar gercekten ve bu kadar fedakarliga ragmen bunlari yasanmasi cok uzucu es oluruz dost oluruz kardes oluruz ana oluruz yoldas oluruz. Size yakinlasiyormu uzakmi duruyor bole kestirip atmak ne kadar kolaykokusunda farklilik varmi camasirlarini siz yikiyorsunuz ceplerine iyice bakin fis fatura ne varsa bakin ne fisi faturasi
Neden aldi belki bulurum diye aldi bulursam ne varsa o telefonda onu gorecektim ve bu yaptigi o durumda yapilabilcek en dogru hamleydi. Bilmiyorum iyi niyetli dusunmeye calisiyorum ama bi iyi niyetle dusunecegim bsey de yok. Neden arabada neden paspasin altinda ne olabilir ki baskaBana tuhaf gelen telefonu niye sizin gozünüzün önünde cikarsin ki?
Orasi garip geldi bana ne gerek yani?
Size teli vermemesi ayri bir soru isareti
Daha ne yapicaz ki herseyimizi veriyoruz bedenimizi ruhumuzu omrumuzu herseyi hayir anlamadigim erkek yapinca sahip ciksaydin kadin yapinca vay ahlaksizKesinlikle her sey kadindan bekleniyor. Boyle bisey ortaya ciksin cogu erkek esine sahip ciksaydin diyecek vs.vs toplum psikolojisi
Aynen oyle yapan bayanlar var mi cokcaa cok mu mutlu bir evliligim var iyi gunde oldu kotu gunde ben yapmak istesem yapamazmiyim gayet guzel yaparim ama ben yaparsam ne olur o.. olur o yaparsa nolur helal olsun.Daha ne yapicaz ki herseyimizi veriyoruz bedenimizi ruhumuzu omrumuzu herseyi hayir anlamadigim erkek yapinca sahip ciksaydin kadin yapinca vay ahlaksiz
Ya bak benimde iste o aklima yatmiyo dinimizde bile 100 tane kadin almak helal kilinmis erkege ve razi gelmeyen kadin cehennemlik bu nasil mantik almiyo gercektenAynen oyle yapan bayanlar var mi cokcaa cok mu mutlu bir evliligim var iyi gunde oldu kotu gunde ben yapmak istesem yapamazmiyim gayet guzel yaparim ama ben yaparsam ne olur o.. olur o yaparsa nolur helal olsun.
Dinimizde her zaman bir adaletten bahseder der ki siz erkekler 2 esli olabilirsiniz yalniz bunun bi sarti vardir esit davranacaksınn . Insanin dogasinda esitlik adaletlik yoktur illa bi yerden biyerde esit davranamaz dogasi geregi aslinda dinimi boyle biseye uygun bakmiyor. Cunki insanoglu hicbir zaman adaletli davranamaz.Ya bak benimde iste o aklima yatmiyo dinimizde bile 100 tane kadin almak helal kilinmis erkege ve razi gelmeyen kadin cehennemlik bu nasil mantik almiyo gercekten
Adaletli baksa bile bugun hangi kadin buna razi gelir hadi diyelim onada ayni alisverisi yapsin karisinada ona nasil davraniyosa karisinada ole davransin yinede mantigim benim almiyor.Dinimizde her zaman bir adaletten bahseder der ki siz erkekler 2 esli olabilirsiniz yalniz bunun bi sarti vardir esit davranacaksınn . Insanin dogasinda esitlik adaletlik yoktur illa bi yerden biyerde esit davranamaz dogasi geregi aslinda dinimi boyle biseye uygun bakmiyor. Cunki insanoglu hicbir zaman adaletli davranamaz.
Telefonun artik arabada oldugu sanmiyorum benGece uyurken derin uykuda arabaya git ve bak bu kadar basit şifre koymustur ama