Aldatılıyorum galiba

Ama derki bir eş sizin için daha hayirlidir

Böyle olaylarda herzaman oturun düşünün. Aynı durumda o olsaydı tepkisi ne olurdu? Konu sahibi aynı şekilde sizin böyle bir telefonu ona vermemeniz durumunda eşiniz ne yapardı? Zorla elinizden alırmıydı yoksa saygı gösterip güvenmeye devam mı ederdi? Bu sorunun cevabına göre hareket ederdim. Aldatmak her zaman bir kadınla olmuyor

Ya bak benimde iste o aklima yatmiyo dinimizde bile 100 tane kadin almak helal kilinmis erkege ve razi gelmeyen kadin cehennemlik bu nasil mantik almiyo gercekten
Dinimizden kastınızın islam olmadığını umuyorum. Çünkü benim dinim islamda böyle bir şey yok. Sizin dininiz başkaysa bir sorgulayın derim :)

Nerden bulucaksin aklina nerden gelicek 2nci telefonu aramak? Diyorum ki gözünün onünde niye sakliyor. Garip geldi durumun bilmiyorum.

Dinimizden kastınızın islam olmadığını umuyorum. Çünkü benim dinim islamda böyle bir şey yok. Sizin dininiz başkaysa bir sorgulayın derim :)
ben size sahsinizi etkileyecek bir cumle kurmadim. Aklima yatmayan noktayi dile getirdim ustunuze alinmaniz gereken bir konu yok.

E-devlet e bankacılık üzerinden de giriş yapabilirsin banka şifrelerini biliyor musun yada arabanın anahtarının kopyasını yaptr o işyerindeydeyken arabaya girip bakabilirsin

Ya bak benimde iste o aklima yatmiyo dinimizde bile 100 tane kadin almak helal kilinmis erkege ve razi gelmeyen kadin cehennemlik bu nasil mantik almiyo gercekten
Kesinlikle böyle birşey yok dinimizde dini yarım yamalak bilen insanların uydurması 4 e kadar helal kılınmış ama eşinin içinden gelen bi şekilde rızası yoksa ikinci eşi helal olmuyo zorla tehditle şantajla falan değil

Nerden bulucaksin aklina nerden gelicek 2nci telefonu aramak? Diyorum ki gözünün onünde niye sakliyor. Garip geldi durumun bilmiyorum.
Bence erkekleri çok büyütmeyin gözünüzde, onlar düz akıl düşünüyorlar, basit ve kolay... Tamda erkeklere yakışan bir tavır bence

Bizim dinimiz neymis böyle ya 100 tane kadın almak helalmis razı gelmeyen cehennemlikmis !!! böyle yorumlar yasak ikinciside bilginizin sıfır olduğu konular da da yorum yapmayın lütfen.

Bence erkekleri çok büyütmeyin gözünüzde, onlar düz akıl düşünüyorlar, basit ve kolay... Tamda erkeklere yakışan bir tavır bence
o yedek telefonu salak gibi ise bilgisayar çantasında saklayan gordu bu gozler. dediğiniz gibi erkekleri çok buyutmeyin..duz ve basit mantıkları var

:) erkekleri buyutmuyorum
Esinin yaninda degilde yanlizken telefonu saklamasi erkek kadin farketmez herkesin akil edebilcegi bi mevzu zannimca diye dusundum:) yani yillardir aldatip esinin yillar sora oğendigi kisiler de cok.

ben size sahsinizi etkileyecek bir cumle kurmadim. Aklima yatmayan noktayi dile getirdim ustunuze alinmaniz gereken bir konu yok.
Zaten mevzu konu şahsi değil İslâmiyet ile ilgili aslı astarı olmayan bir erkeğin 100 kadınla evlenmesi helal kılınmış diye bir cümleyi buraya yazmanız. Şahsi meseleden çok daha önemli.

Aldatma ihtimali yuksek bencede ama seyi merak ettim eve gec gelmesi ya da bir bahane ile is yerindeyim dermiydi yani ortamini yaratabilir mi eve gec gelmek icin

İlkbaşta susup fırsatını bulup o telefonu bulmalıydınız.Üzerine kayıtlı numara var mı diye bakılıyordu biyerden ben hem kendime hem eşime bakmıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…