Hayır elbette emin olmadan hareket etmeyin, ama bu şekilde kalırsa ve ispatlanamazsa boşanmayacaksanız unutun. Bu kötü bi tavsiye değil gerçek ve doğru, ömür boyu mahveder sizi de evliliğinizi de çünküYa arkadaşım herşeyde bunu soylemeyin ben inanacam demedim.herkes inanmış gibi yap diyip peşinde ol dedi ve ben o yüzden yazıyorum. Diğer konularda da kadınlara böyle söyleniyordu inanın insanın zoruna gidiyor bu cümleler. Çok zor bı durum anlayan bilir. Daha önce güvensizlik olmadı hiç aramızda bu ilk olay ve ben yanlış anladıysam iki çocuğumun vebali var, karşı tarafın kocası ve kızı var. Ben fevri bı insanım ama buradaki sakinleş telkinlerine uymaya calisiyorum elimden geldigince.
Kötü de olsa adamlar bu hikayelerine eşlerini inandırıyorlar bir sekilde. Enteresan.Aşırı aşırı kötü yönetmiş bir de durumu. Zeka emaresi bile yok, korkunç yani uydurduğu hikayeye bak. Kadının çocuğuyla ilgili sen canından ötesin demiş aynen. Silmesi başlı başına olayı belli ediyor zaten
Ya bu kadar çelişki var bir de ortada, başta karına yeminler et şizofren muamelesi yap, sonra ay kadının kreş çağındaki çocuğu hakkında yazmıştım??? Whaaaattt??! Saçmalık ötesi ya, bi de gitmiş bi fbi hikayesi uydurmuş kendine. En baştan mazlum mazlum yazmadım diye yeminler etmesi bile olayın masum olmadığını gösterir. Hangi insan kendine yapılmış ihanet eden kişi imasına böyle tepki verir? Eşime derim ki, suçlu olmadığımı ispatlayacağım ama ilk iş seni boşayacağım. Bu kadar ay ay ay tepkisi verenler masum gelmiyor aslaKötü de olsa adamlar bu hikayelerine eşlerini inandırıyorlar bir sekilde. Enteresan.
Ya yook bibi ben öyle aşko kusko insan değilim en mutlu anlarda bile ailemi paylaşmam heleki bu kadar yuzgoz olup birde koca fotosu mu atayım. Abimi beklemekten başka çarem yok o da bana inanmış gibi yap kapat üstünü dedi ben halledecem dedi.Bak arkadaşım ne yaşiyorsun nedir biz ancak tahmin edebiliriz eşine inanmak istiyorsan inan bunu sorgulayamaz kimşe sonuçta çoluk cocuğu olan bir kadınsın sartlar nedir değildir bilemeyiz ama şunu yapmayın çünkü burda kadinların kızdığı olay bu oluyor sadece burda atip tutup sonra kalpli koca fotolari paylasmayin mesela.
Demek istediğim barışırsın ayrilırsın bu bizi ilgilendirmez herkesin kendi hayati sen öyle istemissindir onu yapmişsındır ben sorgulamam
O geçenlerde olan bi olaydan bahsediyor aslında, kocası kendisine bıçak çeken biri önce boşanıyorum diyip sonra barışmış da, sinir etti herkesi.Ya yook bibi ben öyle aşko kusko insan değilim en mutlu anlarda bile ailemi paylaşmam heleki bu kadar yuzgoz olup birde koca fotosu mu atayım. Abimi beklemekten başka çarem yok o da bana inanmış gibi yap kapat üstünü dedi ben halledecem dedi.
Bana sucsuzsam seni bosarim deseydi beni sindirme olmazmiydi o zaman da. Bende bunu düşündüm.Ya bu kadar çelişki var bir de ortada, başta karına yeminler et şizofren muamelesi yap, sonra ay kadının kreş çağındaki çocuğu hakkında yazmıştım??? Whaaaattt??! Saçmalık ötesi ya, bi de gitmiş bi fbi hikayesi uydurmuş kendine. En baştan mazlum mazlum yazmadım diye yeminler etmesi bile olayın masum olmadığını gösterir. Hangi insan kendine yapılmış ihanet eden kişi imasına böyle tepki verir? Eşime derim ki, suçlu olmadığımı ispatlayacağım ama ilk iş seni boşayacağım. Bu kadar ay ay ay tepkisi verenler masum gelmiyor asla
Bilmem sizden şüphelenilse nasıl tepki verirsiniz? Ben kaldıramam Allah korusun. Silmeyip size gösterseydi adamın günahını aldık derdim. Ama kaşla göz arasında silmeye çalıştığın şey normal olamaz. Hayır cidden işyerinde böyle bi olay yaşandı ve o hararetli ortamda karına göstermek için bekleteceğine bunu siliyorsan da süzme salaksındır. İki türlü de boşanırBana sucsuzsam seni bosarim deseydi beni sindirme olmazmiydi o zaman da. Bende bunu düşündüm.
arsivleme bölümüne baktin mi wp gibi artik arsiv bölümü de varKızın iş yerinin grubunda olduğunu söyledi gruba yazmıştır dedi ama grubu bulamadım. Göster dedim o da bulamadı hani kullanmayi bilmiyor ya. Sonra teli elime verdi yine. Ama grupta başkasına canımdan ötesin yazmaz sanmıyorum resmidir biraz.
Birde sanane zaten is yerindeki kadının kreş çağındaki çocuğundan?Ya bu kadar çelişki var bir de ortada, başta karına yeminler et şizofren muamelesi yap, sonra ay kadının kreş çağındaki çocuğu hakkında yazmıştım??? Whaaaattt??! Saçmalık ötesi ya, bi de gitmiş bi fbi hikayesi uydurmuş kendine. En baştan mazlum mazlum yazmadım diye yeminler etmesi bile olayın masum olmadığını gösterir. Hangi insan kendine yapılmış ihanet eden kişi imasına böyle tepki verir? Eşime derim ki, suçlu olmadığımı ispatlayacağım ama ilk iş seni boşayacağım. Bu kadar ay ay ay tepkisi verenler masum gelmiyor asla
Whatsapp da karsi bildirime gidiyor maalesef Wp su google chromede bilgisayardan giris yapildi diyeTelegram masaüstünden kullanılabiliyor. İnanmış gibi yapın ama döner dönmez masaüstünden WhatsApp ve telegram'ı bağlayın
Boşanacak misin. Sineye cekip yutacakmisin. Aldatilip bir daha aldatilmayi hiç görmedimYok yok biliyormuş anlattı ya msjida kendi silmiş zaten. Ben oğlumu sakinlestiriyordum bı yandan bı yandan da şifresini girmesine bakıyordum.ben sildim görmedin mi dedi.
İnanmak istiyorlar çünkü boşanmak zor geliyor.Kötü de olsa adamlar bu hikayelerine eşlerini inandırıyorlar bir sekilde. Enteresan.
neden kanit yada ekran goruntusu almadan hemen söyledin ki şimdi iyice saklanicak, senin de şüpheci paranoyak oldugunu söylicek.Ne yapmalıyım soğuk kanlı olmak istiyorum ama olamıyorum
Whatsapp da karsi bildirime gidiyor maalesef Wp su google chromede bilgisayardan giris yapildi diye