Arkadaşlar konuştuk bana soylediklerini aynen aktarıyorum. İş yerinde daha önce arkadaş olan biriyle bunların arası bozuluyor. Sadece benim adamla değil, iş yerindeki üstler bilmem neler bu adamdan şikayetçi oluyor falan, daha öncede bu adamın yine ordaki başka bı abiyle ağza alınmayacak küfürlerle saldirdigini duymuştum ve eşime nedense bu adamdan haz etmiyorum,sakın onunla arkadaslik yapma.brni dinlememisti bundan bikac ay önce simarma ama sen insan sarrafisin falan filan diyip adamla olan derdini anlatmisti. Uzatıyorum kusura bakmayın.iste bu kızda o adamın biriminde ve benim adama yaptigi trhdit veya hamleleri kendisine söylüyormuş.bikac defa kız kendi eşiyle beraber aramıştı falan. Neyse bundan önce ben evhamlı biri olduğum için duyduğumda panik atak olmuştum dra falan gittim. Bu da ben duymayayim diye birimini değiştirip delil topluyormusss. Ve msjlari siliyormus. Kız bugün ona onun söylediğine goreee abi bugün yine delirmisti seni öldüreceğini söyledi falan, benim adam da yakında ipi çekilecek kendi basini yiyecek demiş. Sonra sen naptın kızını kreşe verdin mi demiş (kızını tam gün kreşe verdiği için sürekli izin alıyor ve uzuluyormuş muş ) o da evet yazdırdım ama benden kopmasindan korkuyorum sanki benden kopacak demiş. Benim adam da neden kopsun canından ötesin sen demiş. O da onu beğenip daha önce yazacaktım ama telefonum kapanıyordu diyip önceki mesaja cevap vermis (tehdit ettiğini soyledigi msja)
Peki kız mı sildi dedim hayır şifreyi açarken farketmedim mi sildim msji dedi. Sana kızla konuşup ispat edemem ama başka bı kaç arkadaş var onlarda işin içinde biz bu kişilerle adamın foyasini çıkarmaya çalışıyoruz falan filan işte.. Alin bakalım hikaye bu, benim içime sinmedi ama sakın kalıp inanmış gibi yapmak için bana fırsat verdi.