• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyor olabilir miyim?

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
466
436
18
Hanımlar merhaba,
15 yıllık evliyim, çocuk sonrası eşimle ev arkadaşına döndük. Geçmiş konularimda var. Şimdi şöyle ki; her zaman her insanın her şeyi yapabileceğini bilirim o nedenle asla yapmaz aldatmaz diyebileceğim bir akla sahip değilim.
Ancak, özellikle son zamanlarda dikkatimi çeken şeyler var ya beni aldatıyor ya da sosyal medyada bir haltlar yiyor borsa morsa sohbet odaları vs bilemiyorum sadece tahmini.
Biz ev arkadaşı olduğumuz için çocuk yatınca kendi odalarimiza çekilir telefonlarimiza gomuluruz. Ben film izlerim, sosyal medya veya burası takılırım. O da genel de araç alım satim, futbol, abuk sabuk videolar (bence manasız sosyal medya videoları) izler genelde de elinde telefon uykuya dalar haspam.
Normal iletişimde olduğumuz zamanlarda da çay içer misin meyve yer misin vb sorar kendi tikinirken.
Son zamanlarda sormuyor. Geç saatlere kadar telde bir haltlar karıştırıyor. Ben ondan önce uyuyorum artık. Ve bence en onemli delil araç kullanırken telefon dit yapsa alıp hemen bakıyor. Ben yanında olduğum halde bunu yapması aklıma aldatiliyor olabileceğim fikrini getirdi. Ayrıca, önceden bir barışma gayretinde olurdu kendince onlarda yok. Bir şey sorsan sesi yükseliyor normal değil kısaca.
Şimdi ben aldatilip aldatilmadigi mi nasıl anlayabilirim?
Telefonu hep normal ve masa üstü koltuk orda burda gizlemez. İstediğimde hemen verir şifresi yoktur.
Sosyal medya hesaplarının şifresini hiç merak etmedim bugüne kadar çünkü telefonu alsam açıp bakabiliyorum.
Akşam çıkması gezmesi vb. Bir degisiklik yok. Aynı bakımsız kaba Saba odunluk.

Benimde aklıma bir şüphe geldi mi kesin altını dolduracak bir şey çıkar. Ben şimdi nasıl emin olabilirim.

Duygusal yakınlık yok.
Tensel temas yok.
Cinsel yaşam yok.
Karı koca paylaştığınız bi rutin de yok. Yürüyüş yapmak, birlikte film izlemek gibi..

Çocuktan başka sizi bir arada tutan ne var ?

Bu durumda kocanın başka bir hayatı olması muhtemel değil midir ?😕

Ve sen aldatılmaktan şüpheleniyorsun.
Kanıt bulsan, buna şaşıracak mısın gerçekten ?😑
Ve velev ki aldatıyor, senin hayatında ne değişecek ?

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba,
15 yıllık evliyim, çocuk sonrası eşimle ev arkadaşına döndük. Geçmiş konularimda var. Şimdi şöyle ki; her zaman her insanın her şeyi yapabileceğini bilirim o nedenle asla yapmaz aldatmaz diyebileceğim bir akla sahip değilim.
Ancak, özellikle son zamanlarda dikkatimi çeken şeyler var ya beni aldatıyor ya da sosyal medyada bir haltlar yiyor borsa morsa sohbet odaları vs bilemiyorum sadece tahmini.
Biz ev arkadaşı olduğumuz için çocuk yatınca kendi odalarimiza çekilir telefonlarimiza gomuluruz. Ben film izlerim, sosyal medya veya burası takılırım. O da genel de araç alım satim, futbol, abuk sabuk videolar (bence manasız sosyal medya videoları) izler genelde de elinde telefon uykuya dalar haspam.
Normal iletişimde olduğumuz zamanlarda da çay içer misin meyve yer misin vb sorar kendi tikinirken.
Son zamanlarda sormuyor. Geç saatlere kadar telde bir haltlar karıştırıyor. Ben ondan önce uyuyorum artık. Ve bence en onemli delil araç kullanırken telefon dit yapsa alıp hemen bakıyor. Ben yanında olduğum halde bunu yapması aklıma aldatiliyor olabileceğim fikrini getirdi. Ayrıca, önceden bir barışma gayretinde olurdu kendince onlarda yok. Bir şey sorsan sesi yükseliyor normal değil kısaca.
Telefonu hep normal ve masa üstü koltuk orda burda gizlemez. İstediğimde hemen verir şifresi yoktur.
Sosyal medya hesaplarının şifresini hiç merak etmedim bugüne kadar çünkü telefonu alsam açıp bakabiliyorum.

Benimde aklıma bir şüphe geldi mi kesin altını dolduracak bir şey çıkar. Ben şimdi nasıl emin olabilirim.
Var mıdır yok mudur bilemem ikiniz kendinize ayrı bi dünya yaratmışsınız ama eğer ki aldatılıyorsanız bunu öğrenince bir şey yapacaksanız ayrılacaksanız öğrenin yok ayrılamam derseniz boşuna kurcalamayın karı koca gibi değilsiniz maalesef

Var mıdır yok mudur bilemem ikiniz kendinize ayrı bi dünya yaratmışsınız ama eğer ki aldatılıyorsanız bunu öğrenince bir şey yapacaksanız ayrılacaksanız öğrenin yok ayrılamam derseniz boşuna kurcalamayın karı koca gibi değilsiniz maalesef
Ben maalesef boşanmaya cesaret edemiyorum. (1000 tane şey sayabilirim size)
Aldatma somut olarak varsa eğer belki o kaybettigim cesaretim o korkularım hepsi degisirde adım atabilecek cesaretim olur ve kendime yeni bir hayat kurabilirim.
Aldatma durumu olursa sanki elimde somut bir şey olacak ve tamam artık bu son diyecek gibi hissediyorum.

Aldatma somut olarak varsa eğer belki o kaybettigim cesaretim o korkularım hepsi degisirde adım atabilecek cesaretim olur ve kendime yeni bir hayat kurabilirim.
Aldatma durumu olursa sanki elimde somut bir şey olacak ve tamam artık bu son diyecek gibi hissediyorum.
Bu şekilde yaşamaktan şikayetçi değilsin sanıyorum.
Boşanmaya cesaret edemediğin o bin tane sebep, bir aldatma ile yok mu olacak anlamadım 😕

Eğer böyle yaşıyorum. Alıştım. Çocuğum için de bu iyi diyorsan bi şey diyemem. Kimse diyemez.

Ama aldatma ortaya çıksa da hayatını değiştiremeyeceksin gibi geliyor bana. Aksini yapmayacaksan… cehalet mutluluk. Peşine düşüp de hiç kendini üzme derim.

Anladım o yüzden sordum öğrenirseniz bir şey yapacak mısınız diye. Çocuğunuz kaç yaşında ? Ayrılınca gidecek yeriniz var mı maddi olarak geçinebilecek misiniz mesela? Maalesef hayat şartları herkes için aynı olmuyor tabi ki aldatan biriyle yaşamak kimse istemez ama bazen ayrı ev açacak durum olmayabiliyor çocuğa bakacak kimse olmayabiliyor ailesi arkasında olmayabiliyor o yüzden dediğim gibi bunları yapabilecekseniz öğrenmeye çalışın zaten illa öğrenirsiniz

Duygusal yakınlık yok.
Tensel temas yok.
Cinsel yaşam yok.
Karı koca paylaştığınız bi rutin de yok. Yürüyüş yapmak, birlikte film izlemek gibi..

Çocuktan başka sizi bir arada tutan ne var ?

Bu durumda kocanın başka bir hayatı olması muhtemel değil midir ?😕

Ve sen aldatılmaktan şüpheleniyorsun.
Kanıt bulsan, buna şaşıracak mısın gerçekten ?😑
Ve velev ki aldatıyor, senin hayatında ne değişecek ?
Ben de burada sizin gibi bu konuyu okurken aynı yorumu yapardım muhtemelen. Çok haklısınız yazdiklarinizda. Ancak insan bazı şeyleri yaşamadan bir baskasinin ne yaşadığını asla anlayamıyor. Sizce ben boyle bir evlilikte nasıl durabiliyorum. İnanın ki bu sorunun cevabını bulmaya çalışıyorum. Çok korkak bir yapım var buna karşın burnu düşse almayan bir karakterim. Hayatta bugüne yapayalnız geldim cesurdum ama artık değilim. Çocuğum olduğu için mi bilmiyorum eskisi gibi cesur ve korkusuz adımlar atamıyorum. Hepsi bir bahane de olabilir inan bilmiyorum.
Aldatildigimdan emin olursam eğer elimde somut bir şey olacak ve belkide ben bunca senedir sindirdigim şeyleri bu vesile ile açığa çıkaracağım. İnanın bilmiyorum. Suphelendigim halde bosvereyim diyemiyorum. Bunca şeyi zaten yaşıyorum hani bu da olmasın istiyorum😔

Hanımlar merhaba,

Aldatılıyormusunuz bilmiyorum ama kendi odalarımız ev arkadaşı derken zaten bitmemiş mi bu evlilik??

Bu şekilde yasamaktan şikayetçi değilsin sanıyorum.
Boşanmaya cesaret edemediğin o bin tane sebep, bir aldatma ile yok mu olacak anlamadım 😕

Eğer böyle yaşıyorum. Alıştım. Çocuğum için de bu iyi diyorsan bi şey diyemem. Kimse diyemez.

Ama aldatma ortaya çıksa da hayatını değiştiremeyeceksin gibi geliyor bana. Aksini yapmayacaksan… cehalet mutluluk. Peşine düşüp de hiç kendini üzme derim.
Aldatma var ise eğer bunuda yapma bana artık düşüncesi ile belki bir adım atabilirim.
Böyle yaşamak beni çok zorluyor. Çocuğum için mantıklı geliyor. Küfür argo şiddet vb bir şey yok ve iyi denecek bir baba. Biz sadece iki yabanciyiz. Kabullensem aslında benim için belkide her sey daha kolay olacak. Hem kabullenemeyip hem de bu hayatta yaşama tutunmaya çalışıyorum. Bataklıkta bogulmuyor ama çıkamıyorumda.
Şöyle düşünüyorum; aldatiliyorsam elimde somut delil olacaginsan mantigimla hareket edip krizi avantaja donusturebilirim. Çocuğumun velayeti, etrafa karşı neden boşandıniz sorusunun cevabı vb. Şu an içinde bulunduğum bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum. Kimsem de yok zaten.
Gözümün içine baka baka bu kadar da pişkin davranmasini da istemiyorum. 😔

boşanmak için sayacağınız Cesaret edemediğiniz 1000 tane sebebi yok etmek için illa aldatılmak mi gerekiyor ?
Aldatınca o 1000 sebeb kalkacak mı ortadan
Kalkmayacak tabii. O 1000 sebebe rağmen bunu da yaptı diyip belki bir adım atabilecegim. Hani bardağı taşıran son damla bu oldu der ya insanlar belki benimki de o olur.

Anladım o yüzden sordum öğrenirseniz bir şey yapacak mısınız diye. Çocuğunuz kaç yaşında ? Ayrılınca gidecek yeriniz var mı maddi olarak geçinebilecek misiniz mesela? Maalesef hayat şartları herkes için aynı olmuyor tabi ki aldatan biriyle yaşamak kimse istemez ama bazen ayrı ev açacak durum olmayabiliyor çocuğa bakacak kimse olmayabiliyor ailesi arkasında olmayabiliyor o yüzden dediğim gibi bunları yapabilecekseniz öğrenmeye çalışın zaten illa öğrenirsiniz
Teşekkür ederim 🙏
Hiç kimsem yok. Maddi olarakta saglik anlamında bir sıkıntı yasamazsam minik bir ev dondurebilirim. Yalnız olmak beni bu kadar korkutmasa şimdiye çoktan adım atmıştım.
Eğer somut olarak aldatiliyorsam en azından mahkemeye sunar çocuğun velayetini alırım çevreye de aldatıldigim için ayrıldım derim önüme bakarım gibi geliyor. Ya için de bulunduğum durum öyle kötü ki hangisi daha iyi olur daha kötü olur algilayamiyorum.

Teşekkür ederim 🙏
Hiç kimsem yok. Maddi olarakta saglik anlamında bir sıkıntı yasamazsam minik bir ev dondurebilirim. Yalnız olmak beni bu kadar korkutmasa şimdiye çoktan adım atmıştım.
Eğer somut olarak aldatiliyorsam en azından mahkemeye sunar çocuğun velayetini alırım çevreye de aldatıldigim için ayrıldım derim önüme bakarım gibi geliyor. Ya için de bulunduğum durum öyle kötü ki hangisi daha iyi olur daha kötü olur algilayamiyorum.
Kimseye neden ayrıldığınızı anlatmak zorunda değilsiniz kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz . Çocuğunuz kaç yaşında velayeti almak istediğiniz için soruyorum . Küçükse zaten velayeti anneye verilir genel olarak . Büyükse de velayete gerek kalmaz annede de babada da kalabilir

Back