Aldatılıyor muyum

Başka hiçbir şey olmadığını varsayarsak, yani o kızla başka bir konuşma ya da görüme geçmemiş olsa bile, eşiniz açık açık flört ediyor. Bedenen bir şey yaşamamış olsa bile zihnen ya da duygusal olarak o kadına yaklaşmış, sözlü olarak da sınırı aşmış zaten.

3 çocuk bu zamanda malum geçinmek zor kirası elektirik su dogalgaz masraflar içiniz içinizi yiyordur tahmin edebiliyorum .
ev beyfendinin adına değil sizi evden cıkarması da muhtemel .toparlanmadan ayaklanmadan evden cıkmanız sizi yorar ...süreç sizi yıpratır .hiç yüz vermeyin konuşturmayın .yokmuş gibi davranın hiçleştirin ...malesef erkeler böyle bende toparlanmaya çalışıyorum ayrılmak için ama şu an için beklemek zorundayım.işe girip ayaklarınızın üzerinde durana kadar beklemede kalın derim.

Daha ne görmeyi bekliyorsun?

Buna normal diyenler mi var ? Net aldatılıyorsun gerisi sana kalmış

Herkes 3 çocukla konu sahibine boşan diyor da bu nasıl mümkün olacak? Sadece kağıt üzerinde boşanacak ve 3 çocugun sorumluluğunu tek başına alacak, beyfmediye de özgürce diğer kadınlarla yeni bir hayat sunmuş olacak bu durumda. Ben şahsen bu durumda boşanmayı tavsiye etmiyorum. Konu sahibi eşiniz olacak o adam bir daha sizi boşanmakla tehdit ederse sizde boşanma durumumda çocuklara bakmayacağınızı söyleyin. Kimse 3 çocuğu bakamayacağı için bir daha boşanma kelimesini kullanmayacaktır.

Bunu söylemiştim zaten küçük olanı götür digerlerini bırak diyor yada 3 çocuğu yurda veririm diye tehtit etti ben çok kızdım tabi uçkuruna sahip cikaydin üç çocuk olmazdı madem bu kadar özgür bekar hayatına düşkünsun başta bosansaydin diyorum

Asla kabul etmeyin. Eşiniz hiç bir şey yapamaz şu durumda. Ayrıca 'özgür hayata merakla değilim. Sen beni insan yerine koyup saygı göstermediğini için yapmak mecburiyetinde kalıyorum' deyin.

Asla kabul etmeyin. Eşiniz hiç bir şey yapamaz şu durumda. Ayrıca 'özgür hayata merakla değilim. Sen beni insan yerine koyup saygı göstermediğini için yapmak mecburiyetinde kalıyorum' deyin.
Kabul etmedim zaten ev tutup eşya dizip nafaka verip kiramı da vericeksen boşanalim dedim öyle kolaymı üç cocuk yap ortada bırak

Kabul etmedim zaten ev tutup eşya dizip nafaka verip kiramı da vericeksen boşanalim dedim öyle kolaymı üç cocuk yap ortada bırak

Eşiniz erken mi evlendi, kaç yaşında? Birde evlendiğinde maddi durumu nasıl, şimdi nasıl?

Bişey soracagım meraktan soruyorum yani bunu fikri olan herkes yanıtlayabilir. Diyelim ki böyle bir durum var delil toplayacagım ama nasıl toplayacagım, mesela ses kaydı video mahkeme de geçersiz diye biliyorum. Başka nasıl yollar var mesela

Video ve ses kaydı evet geçersiz ama bazı hakimler kabul ediyormuş başka delil olmadığı için

Maalesef biraz maddi durumu iyi olan erkekler başka arayışlara giriyor
Maalesef öncelerde birşey yoktu annesi ev alıp kendiside evin içine baya tadilat yaptı 300bine yakın zaten diyor senden bosansam herkes peşimden koşar evim arabam var durumum iyi diyor

Arama kayitlari mesajlar kanıt ses kaydı da bazı durumlarda geçerliymis avukatım söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…