Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
Ablamlara ve kaynanama anlatmıştimO size normal diyenler arkanızdan dedikodunuzu yapmiyosa bende bişey bilmiyorum.adam daha napsin bildiğin kızla aralarında bişey var.kim kime canını yerim diyor.
Buna normal diyenler mi var ? Net aldatılıyorsun gerisi sana kalmışÖncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
Ablan belki bosanma diye oyle demistir kaynananinda normal demesi normal yani oğlu sonuctaAblamlara ve kaynanama anlatmıştim
Zaten boşanma olmasın diye normalleştirdiler ama onlar normalleştirinfe ben kendimi kötü hissettim fikirlerim karışmıştıAblan belki bosanma diye oyle demistir kaynananinda normal demesi normal yani oğlu sonucta
Bunu söylemiştim zaten küçük olanı götür digerlerini bırak diyor yada 3 çocuğu yurda veririm diye tehtit etti ben çok kızdım tabi uçkuruna sahip cikaydin üç çocuk olmazdı madem bu kadar özgür bekar hayatına düşkünsun başta bosansaydin diyorumHerkes 3 çocukla konu sahibine boşan diyor da bu nasıl mümkün olacak? Sadece kağıt üzerinde boşanacak ve 3 çocugun sorumluluğunu tek başına alacak, beyfmediye de özgürce diğer kadınlarla yeni bir hayat sunmuş olacak bu durumda. Ben şahsen bu durumda boşanmayı tavsiye etmiyorum. Konu sahibi eşiniz olacak o adam bir daha sizi boşanmakla tehdit ederse sizde boşanma durumumda çocuklara bakmayacağınızı söyleyin. Kimse 3 çocuğu bakamayacağı için bir daha boşanma kelimesini kullanmayacaktır.
Asla kabul etmeyin. Eşiniz hiç bir şey yapamaz şu durumda. Ayrıca 'özgür hayata merakla değilim. Sen beni insan yerine koyup saygı göstermediğini için yapmak mecburiyetinde kalıyorum' deyin.Bunu söylemiştim zaten küçük olanı götür digerlerini bırak diyor yada 3 çocuğu yurda veririm diye tehtit etti ben çok kızdım tabi uçkuruna sahip cikaydin üç çocuk olmazdı madem bu kadar özgür bekar hayatına düşkünsun başta bosansaydin diyorum
Kabul etmedim zaten ev tutup eşya dizip nafaka verip kiramı da vericeksen boşanalim dedim öyle kolaymı üç cocuk yap ortada bırakAsla kabul etmeyin. Eşiniz hiç bir şey yapamaz şu durumda. Ayrıca 'özgür hayata merakla değilim. Sen beni insan yerine koyup saygı göstermediğini için yapmak mecburiyetinde kalıyorum' deyin.
Kabul etmedim zaten ev tutup eşya dizip nafaka verip kiramı da vericeksen boşanalim dedim öyle kolaymı üç cocuk yap ortada bırak
Şuan 28 yaşında erken evlendigimzde borcu coktu şuan annesi ev aldı kendiside araba aldı durumu iyi şuanEşiniz erken mi evlendi, kaç yaşında? Birde evlendiğinde maddi durumu nasıl, şimdi nasıl?
Maalesef biraz maddi durumu iyi olan erkekler başka arayışlara giriyorŞuan 28 yaşında erken evlendigimzde borcu coktu şuan annesi ev aldı kendiside araba aldı durumu iyi şuan
Bişey soracagım meraktan soruyorum yani bunu fikri olan herkes yanıtlayabilir. Diyelim ki böyle bir durum var delil toplayacagım ama nasıl toplayacagım, mesela ses kaydı video mahkeme de geçersiz diye biliyorum. Başka nasıl yollar var meselaEşinize iyi davranıyor gibi yapın ona güveniyormuşsunuz hissiyatı verin ama hep ensesinde olun . Delil toplayın bol bol ki elinizde koz olsun . Sizde bir işe girin biraz birikim yapın ve okulunuzuda o ara bitirirsiniz . Kendinizi güvence altına alınca açın davayı kurtulun
Bişey soracagım meraktan soruyorum yani bunu fikri olan herkes yanıtlayabilir. Diyelim ki böyle bir durum var delil toplayacagım ama nasıl toplayacagım, mesela ses kaydı video mahkeme de geçersiz diye biliyorum. Başka nasıl yollar var mesela
Video ve ses kaydı evet geçersiz ama bazı hakimler kabul ediyormuş başka delil olmadığı içinBişey soracagım meraktan soruyorum yani bunu fikri olan herkes yanıtlayabilir. Diyelim ki böyle bir durum var delil toplayacagım ama nasıl toplayacagım, mesela ses kaydı video mahkeme de geçersiz diye biliyorum. Başka nasıl yollar var mesela
Maalesef öncelerde birşey yoktu annesi ev alıp kendiside evin içine baya tadilat yaptı 300bine yakın zaten diyor senden bosansam herkes peşimden koşar evim arabam var durumum iyi diyorMaalesef biraz maddi durumu iyi olan erkekler başka arayışlara giriyor
Arama kayitlari mesajlar kanıt ses kaydı da bazı durumlarda geçerliymis avukatım söylemiştiBişey soracagım meraktan soruyorum yani bunu fikri olan herkes yanıtlayabilir. Diyelim ki böyle bir durum var delil toplayacagım ama nasıl toplayacagım, mesela ses kaydı video mahkeme de geçersiz diye biliyorum. Başka nasıl yollar var mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?