• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum

Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
normal derken?? Canını yerimin nesi normal kim diyor bunu?? kızla ılısksıı yoksa bile flört ediyorlar.

Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
bana şahsen kimse canını yerim falan demedi.
yemek yer misin diye sorarım iş arkadışıma olur der okadar:)
canını yerim dese daha sohbeti keserim

kocam birine canını yerim yazacak var ya o evi başına yıkarım, o yuazıştığı telefonu yediririm ona.
düpedüz flört belki daha ilerisi.
hiç de abartmıyorsunuz, çevrenizde bunu diyenler size yalan söylüyor.

aldatmıyorsa da aldatacaktır bana normal gelmedi konuşmalar

canını yerim diyo kocanız iş arkadaşına etrafınızdakilerde bunun normal oldugunu savunuyorsa ya ertafınızdakılerı değiştirin ya kocanızı

canını yerim diyo kocanız iş arkadaşına etrafınızdakilerde bunun normal oldugunu savunuyorsa ya ertafınızdakılerı değiştirin ya kocanızı
Burda canını yerim demek şilve tarzi ama kimse bir kıza söylemez ben bir erkeğe canını yerim diyemem bugün ablamla konuştum normal karşıladı beynim dondu

Burda canını yerim demek şilve tarzi ama kimse bir kıza söylemez ben bir erkeğe canını yerim diyemem bugün ablamla konuştum normal karşıladı beynim dondu
erkek erkeğe desın kadına derken bı dursun yani sen kocanın hareketlerıne davranışlarına bak sana karşi nasıl

Belkide normalleştiriyorlar aldatmayı eşimi başkasıyla yatakta görsem yeminler edip yanlış gördün diye konusur o kadar yalancı bir insan narsist mi bilemedim
Aldatması mı lazım, başka bir kadınla bu kadar samimi olması normal değil ki. Siz yapsanız aynı şeyi? Erkek arkadaşınıza canını yerim falan deseniz normal mi görecek?

"Bu yakınlığın hoşuma gitmiyor gitmek zorunda da değil, bu da bana psikolojik baskı yapma hakkı vermez sana" deyip kendiniz bosayin gitsin.

Aldatması mı lazım, başka bir kadınla bu kadar samimi olması normal değil ki. Siz yapsanız aynı şeyi? Erkek arkadaşınıza canını yerim falan deseniz normal mi görecek?

"Bu yakınlığın hoşuma gitmiyor gitmek zorunda da değil, bu da bana psikolojik baskı yapma hakkı vermez sana" deyip kendiniz bosayin gitsin.
Bugün boşanma davası ac dedim zaten sürekli boşanmak istiyorum diyen biri

Ya ben anlamıyorum adam seni sevmiyor boşanmak istiyorum diyor sendeki bu evli kalalım tutmusu ne? Adam aldatsa da kabahat değil bence acık acık bosanmak istiyorum diyomuş zaten sizin bir gönül bağınız yok ki adamın aklı zaten sizde değil dışarıda. Akıl fikir versin allah gidin boşanın yahu. Ben olsma taş yerim gene bu adamın yanında durmam.

Ya ben anlamıyorum bu insanlar aldatıldığını anlaması için sadece yatakta mı basması gerek? Direk flörtleşiyorlar belki de aksiyon da alacaklar yakında. ayrıca adam boşanmak istiyor neden bu kadar evli kalmak için ısrarcısınız??

Ortada üç çocuk olmasa evet hemen evden ayrılmıştım bu konuşmaların normal olduğunu vs söyledi abartıyormuşum ben o nedenle şizofrensin dedi suçu benim üzerime yıkıp konuyu kapatayım istedi
Siz evden ayrılmıycaksınız ayrıca 3 cocukla. Evde oturacaksınız boşanım gitsin kendisi nerde oturuyosa otursun.

Ya ben anlamıyorum adam seni sevmiyor boşanmak istiyorum diyor sendeki bu evli kalalım tutmusu ne? Adam aldatsa da kabahat değil bence acık acık bosanmak istiyorum diyomuş zaten sizin bir gönül bağınız yok ki adamın aklı zaten sizde değil dışarıda. Akıl fikir versin allah gidin boşanın yahu. Ben olsma taş yerim gene bu adamın yanında durmam.
Yorumumu okumamissiniz sanırım üstte zaten git boşanma davası ac dedim yalvarıp boşanma demedim ki

Merhaba, eşiniz Ankaralı sanırım, ben de orada yaşıyorum ve evet kadın erkek fark etmez çok kullanıyorlar canını yerim kelimesini, bir de uzunca bir süredir birlikte çalışıyorlarsa bu cümle bana abes gelmedi. Ancak ben sana hiç yalan söylemedim gibi cümleler aldatma olmasa da flört ediyorlar olabilir.

3 çocuk var ve mesleğiniz yok sanırım boşanmak zor geliyor size aile desteği yoksa haklısınız da, ancak benim size tavsiyem evi bırakıp gitmeyin sizi 3 çocukla sokağa atacak değildir ne o nede annesi. Boşanamıyor iseniz bence eşinizle uğraşmayı bırakın, çocuklarınızla, okulunuzla ilgilenin hayatta tek seçeneğiniz eşinizmiş gibi davranmayın tabiri yerinde ne hali varsa görsün evet zor biliyorum ama başka seçeneğiniz yok, sizi aldatan yada boşanalım diyen bir adama zorla kendinizi sevdiremezsiniz eğer boşanmak istiyorsanız şu şartlarda siz dava açmayın elinizde hiç bir kanıtınız yok maalesef.

O size normal diyenler arkanızdan dedikodunuzu yapmiyosa bende bişey bilmiyorum.adam daha napsin bildiğin kızla aralarında bişey var.kim kime canını yerim diyor.

Ev annesinin evi bosanirsam uzaklaştırma kararı alsam dahi dilekçe verip beni evden atacağını söyledi dün akşam
Ya ben anlamıyorum hadi cocuğunuz olmasa neyse de. 3cocuğunun annesine nasıl kötülük yapabilir. Anlasmalı boşanma sürünsün boşamıyor zaten mahkeme kolay kolay senelerde sürer dava. Evi vermezse de anlasmalı boşanma ya da sağlam Bi tazminat almadan boşanma acayip kuruldum adama. Boşanmak istemek kolay ama boşadığın eşine cocuklarının annesine yapılmaz. Siz evden giderseniz bu arada evi terk etmekten dava açacaktır ve siz haksız duruma düşersiniz. Çok zor avukat bulun kendinize bu süreçte imkan varsa ona göre hareket edin.

Back