- 8 Ocak 2024
- 593
- 1.772
- 33
normal derken?? Canını yerimin nesi normal kim diyor bunu?? kızla ılısksıı yoksa bile flört ediyorlar.Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
bana şahsen kimse canını yerim falan demedi.Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
aldatmıyorsa da aldatacaktır bana normal gelmedi konuşmalarÖncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
Burda canını yerim demek şilve tarzi ama kimse bir kıza söylemez ben bir erkeğe canını yerim diyemem bugün ablamla konuştum normal karşıladı beynim donducanını yerim diyo kocanız iş arkadaşına etrafınızdakilerde bunun normal oldugunu savunuyorsa ya ertafınızdakılerı değiştirin ya kocanızı
erkek erkeğe desın kadına derken bı dursun yani sen kocanın hareketlerıne davranışlarına bak sana karşi nasılBurda canını yerim demek şilve tarzi ama kimse bir kıza söylemez ben bir erkeğe canını yerim diyemem bugün ablamla konuştum normal karşıladı beynim dondu
Aldatması mı lazım, başka bir kadınla bu kadar samimi olması normal değil ki. Siz yapsanız aynı şeyi? Erkek arkadaşınıza canını yerim falan deseniz normal mi görecek?Belkide normalleştiriyorlar aldatmayı eşimi başkasıyla yatakta görsem yeminler edip yanlış gördün diye konusur o kadar yalancı bir insan narsist mi bilemedim
Bugün boşanma davası ac dedim zaten sürekli boşanmak istiyorum diyen biriAldatması mı lazım, başka bir kadınla bu kadar samimi olması normal değil ki. Siz yapsanız aynı şeyi? Erkek arkadaşınıza canını yerim falan deseniz normal mi görecek?
"Bu yakınlığın hoşuma gitmiyor gitmek zorunda da değil, bu da bana psikolojik baskı yapma hakkı vermez sana" deyip kendiniz bosayin gitsin.
Siz evden ayrılmıycaksınız ayrıca 3 cocukla. Evde oturacaksınız boşanım gitsin kendisi nerde oturuyosa otursun.Ortada üç çocuk olmasa evet hemen evden ayrılmıştım bu konuşmaların normal olduğunu vs söyledi abartıyormuşum ben o nedenle şizofrensin dedi suçu benim üzerime yıkıp konuyu kapatayım istedi
Yorumumu okumamissiniz sanırım üstte zaten git boşanma davası ac dedim yalvarıp boşanma demedim kiYa ben anlamıyorum adam seni sevmiyor boşanmak istiyorum diyor sendeki bu evli kalalım tutmusu ne? Adam aldatsa da kabahat değil bence acık acık bosanmak istiyorum diyomuş zaten sizin bir gönül bağınız yok ki adamın aklı zaten sizde değil dışarıda. Akıl fikir versin allah gidin boşanın yahu. Ben olsma taş yerim gene bu adamın yanında durmam.
Ben sadece ilk konuyu okudum. Boşan kuzum evi de terk etme istemeyen kendisi nerde kalıyosa kalsın.Yorumumu okumamissiniz sanırım üstte zaten git boşanma davası ac dedim yalvarıp boşanma demedim ki
Ev annesinin evi bosanirsam uzaklaştırma kararı alsam dahi dilekçe verip beni evden atacağını söyledi dün akşamBen sadece ilk konuyu okudum. Boşan kuzum evi de terk etme istemeyen kendisi nerde kalıyosa kalsın.
Ya ben anlamıyorum hadi cocuğunuz olmasa neyse de. 3cocuğunun annesine nasıl kötülük yapabilir. Anlasmalı boşanma sürünsün boşamıyor zaten mahkeme kolay kolay senelerde sürer dava. Evi vermezse de anlasmalı boşanma ya da sağlam Bi tazminat almadan boşanma acayip kuruldum adama. Boşanmak istemek kolay ama boşadığın eşine cocuklarının annesine yapılmaz. Siz evden giderseniz bu arada evi terk etmekten dava açacaktır ve siz haksız duruma düşersiniz. Çok zor avukat bulun kendinize bu süreçte imkan varsa ona göre hareket edin.Ev annesinin evi bosanirsam uzaklaştırma kararı alsam dahi dilekçe verip beni evden atacağını söyledi dün akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?