- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Şu mesajı görünce şuraya konu açmak yerine o nalet adama şöyle derdim "yürü git lan canını mı yiyon hadi" diye tekmeyi basardım.eşimde canını yerim yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu mesajı görünce şuraya konu açmak yerine o nalet adama şöyle derdim "yürü git lan canını mı yiyon hadi" diye tekmeyi basardım.eşimde canını yerim yazmış
Acaba kızı bilerek işten çıkarttırmaya çalışıyor olabilirler mi? Dikkat çekmemek için? Bilmiyorum çok mu zorlama olur ama canını yerim diyebilecek kadar samimi olduğu birini neden işten attırmaya çalışsın ki eşiniz?Bana göre de normal değil ama aralarında birşey varmı bilmiyorum eşim surekli patronuyla kavga ediyor kızı işten. Çıkar diye hoparlör açıkken duydum
E normalse siz de erkek arkadas edinip bu şekilde konuşabilirsiniz demek ki. O zaman da normal karşılarsa sorun yok demektir.bu konuşmaların normal olduğunu vs söyledi abartıyormuşum
Ne okuyorsun ve çalışıyor msnElinde kirli donundan başka birşey yok araba var annesinin üstüne zatsn bende delil toplamak istiyorum arabayı kendi ustume gecirmek ve o arada okuldan mezun olmak amacım
Şu mesajı görünce şuraya konu açmak yerine o nalet adama şöyle derdim "yürü git lan canını mı yiyon hadi" diye tekmeyi basardı
Hayır çalışmıyorum düz lise okuyorum açıktan açıkçası mezun olmama az kaldı sonrasında ya ortaöğretim memurluk için kpss yada açıktan mesleki liseye geçiş yapma düşüncesindeyimNe okuyorsun ve çalışıyor msn
Öyle birşey yapsam sanırım şiddet uygular ve kendimi kapı önünde bulurdum malum toplumumuzda erkek yapar kadın yapamaz düşüncesi varE normalse siz de erkek arkadas edinip bu şekilde konuşabilirsiniz demek ki. O zaman da normal karşılarsa sorun yok demektir.
Siz yine de dikkat edin de namus cinayetine kurban gitmeyin.
Eşinize iyi davranıyor gibi yapın ona güveniyormuşsunuz hissiyatı verin ama hep ensesinde olun . Delil toplayın bol bol ki elinizde koz olsun . Sizde bir işe girin biraz birikim yapın ve okulunuzuda o ara bitirirsiniz . Kendinizi güvence altına alınca açın davayı kurtulunHayır çalışmıyorum düz lise okuyorum açıktan açıkçası mezun olmama az kaldı sonrasında ya ortaöğretim memurluk için kpss yada açıktan mesleki liseye geçiş yapma düşüncesindeyim
Bende anlamadım acaba kızla olmak istedi de kız oralı olmadı diye mi çünkü ben sana hiç yalan söylemedim dediklerim gerçekti yazmış son cümlesinde ve kızın sürekli pis koktuğunu falan söylüyordu pasaklı diye bir kaç defa oraya gittim habersiz gayet kız bakımlı ben oraya gidince eşimin eli ayağı titredi farkettim bir defasindada gene gittim aradı nerdesin diye dukkandayim diyince hemen geldi birşey almaya geldim dedi ama telasliydi gözlerine odaklandım belliydiAcaba kızı bilerek işten çıkarttırmaya çalışıyor olabilirler mi? Dikkat çekmemek için? Bilmiyorum çok mu zorlama olur ama canını yerim diyebilecek kadar samimi olduğu birini neden işten attırmaya çalışsın ki eşiniz?
Ee tamam boşanın, aldatıldığınızı da biliyorsunuz kendinizi oyalamayın derdiniz ne ?Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
kızdan şüphelenmeyin diye kötülemiştir. çok fena aldatma hissiyatı veriyor bu durumlar.Bende anlamadım acaba kızla olmak istedi de kız oralı olmadı diye mi çünkü ben sana hiç yalan söylemedim dediklerim gerçekti yazmış son cümlesinde ve kızın sürekli pis koktuğunu falan söylüyordu pasaklı diye bir kaç defa oraya gittim habersiz gayet kız bakımlı ben oraya gidince eşimin eli ayağı titredi farkettim bir defasindada gene gittim aradı nerdesin diye dukkandayim diyince hemen geldi birşey almaya geldim dedi ama telasliydi gözlerine odaklandım belliydi
Muyum fazla olmuş bacım. Zaten eşin de sürekli boşanmak istediğini söylüyormus neyi bekliyorsun bosanmak için?Öncelikle burdan sürekli konuları okurdum artık kendimde yazmam istedim eşim sürekli sizofrensin sıkıldım boşanmak istiyorum diyen bir tip kendimi sorgular olmuştum iş grubundan kızla birkaç mesajlarını gördüm kız öğlen yemeği geldi yazmış eşimde canını yerim yazmış bir dahaki günlerde kız mesaj atıyor biz yemek yiyoruz die eşimde biz çalışıyoruz demiş kızda biz yemeye başladık deyince eşimde ben olsam sensiz yemezdim canım kızda yalanı da sen konuşucaksin demiş eşimde ben sana hiç yalan söylemedim yazmış yanımda uygulamasından bu kızla kendi şahsi numarasından konuştuğunu sorduğumda iş için dedi şuan baktığımda iş yerini arıyor ama telefonu açan o kız kime anlatsam mesajlarin normal olduğunu benim abarttiğımi söylediler bugünde banka şifresini sordum sadece hareket dokümanlarına bakacaktim ve vermem dedi neden diyince yeter artık bosanak bu evlilik sürmez dedi akıl verin lütfen kızla ilişkisi olabilirmi kanitlayamiyorum ama içimde şüphe var
Bana göre de normal değil ama aralarında birşey varmı bilmiyorum eşim surekli patronuyla kavga ediyor kızı işten. Çıkar diye hoparlör açıkken duydum
Yok duymam icin almadı o sırada yemek yiyordu anneside yanimizdaydi açtı geri eşimin annesiyle konuştu eşimin patronu eşimin annesine söyledi oğlun hergun benle kavga ediyor onu işten çıkar diyeEşinizin kurnazca uyguladığı bir taktik bu. Duymanız içinde hoparlöre almış.
Önce canını yerim sonra işten çıkar tamem çelişkili bir durum. Ayrıca patronuyla başkasını işten çıkarması için kavga edecek tek cesaretli birini görmedim bu yaşıma kadar.
Evet başta bu evlilik olması hataymış zaten 3 çocuk olduktan sonra geriyi düşünmek saçma gelecegime odaklaniyorum şuan boşanmaya yaşanmıyor değil ben zaten boşanmak istiyorum ama şuan ne yapmam gerektiğini bilemedim lohusa depresyonuna olursunya şuan bende öyle bir durumdayımAldatılıyorsunuz net ama sizde de hata neyinize güvenerek tüm istikbalinizi bir adamın vicdanına bıraktınız? Bir de 3 çocuk yaş 26 yaşmışsınız.
Hiç mi düşünmüyorsunuz yarın bu adam değişir aldatır ben daha kendime sahip çıkacak gelirim eğitimim yok bu kadar çocuk yapmamam lazım diye.
Lise mezunu 3 çocuklu kadınsınız ailenizde istemiyormuş sizi e siz de boşanmaya yanaşmıyorsunuz o zaman boynuzlarınızı tescillettirmeyin eşinizi kurcalamayın bari.