Aldatılıyor muyum,paranoya mı ???

Sonrasında dayınızla hiç konuştunuz mu ne cesaret telefonu ortada bırakıyormuş ya da özellikle yakalasın diye mi bırakmış bir de madem seviyor neden aldatma ihtiyacı duymuş
Dayınıza yönelik değil aslında genel merak ettiğim bir şey erkekler sevdiği aşık olduğu bir kadın varken neden onu aldatır

Eğer öyle bir durum varsa da telefonu ine bırakır çünkü diğerine ben yazmadan yazma demiştir mesele

yoo dayıma yönelik de söyleyebilirsin kendisi ş..zin herifin önde gidenidir, günahım kadar sevmem hatta bu sitede benden başka ona sinir olanlar bile var
hayır konuşmadım çünkü ben o dönem çocuktum daha, küçüktüm sadece annemlerin falan aralarında konuşmalarını duymuştum o dönem.
mesajlaştığı kız başka bir şehirdeymiş ve sevgili gibi konuşuyorlarmış yani. bu olayın olduğu dönem dayımın sevgilisi okul için 3 saatlik mesafede başka bir şehre gitmişti. nerden bakarsak bakalım çok saçma, başka şehre gittiği için yaptı desem yazıştığı kız daha uzak bir mesafede yani. demek ki olay mesafe değildi.
dayım o dönem bayağı bi pişman oldu ama dönmedi tabii sevgilisi geri. asla kabul etmedi. öğrenebildiğime göre o kızla hiç yüz yüze görüşmemişler, sadece mesaj üzerinden dönen konuşmalar ama aldatmanın da türü olmaz aldatma aldatmadır yani. kadın olsun erkek olsun benim gözümde ortada bir aldatma varsa aldatan kişinin sevgisi diye bişey olamaz. seven insan asla aldatmaz yani. aldatmışsa sevmiyordur, net. aşık olduğu biri varken neden aldatır olayı boşa düşüyor bu durumda, öyle bişey yok çünkü. aldatıyorsa aşık değil. hani hem sevip hem aldatma diye bişey yok. çevremde de var, aldatmış zamanında, affetmiş bilmem ne mesela bazı arkadaşlarım, eee seviyordu beni, sevdiğine inandım falan diyorlar. halbuki mümkünsüz bu. bak bi arkadaşım uzun ilişkisinde aldatıldı, öyle kaçamak maçamak değil yani herifin başka bir kadınla ilişkisi başladı, bu öğrendi falan ayrıldılar hatta herif diğer kızla ilişkisine devam etti. öyle bi anlık hata ya da cinsellik temelli bir ilişki değildi diğer kızla olan ilişkisi. bundan ayrıldıktan sonra diğer kızla devam etti 1 seneden fazla bir zaman. sonra diğerinden ayrıldı benim arkadaştan bi şans istedi ama denediler, olmadı. herif diğer kıza geri döndü. son birkaç aydır da yine benim arkadaşla birlikte, bırakmış diğer kızı. arkadaşım da şey diyor (sanıyor) o kadar şey oldu, o kadar hata yaptı ama benden vazgeçemiyor, ne olursa olsun, araya başkası da girse benim yanımda, sevmese tekrar bana dönmezdi, hayatına başkası da girse benden kopamıyor, vazgeçemiyor demek ki sahiden seviyor kafasında. onu kendi sanrılarıyla başbaşa bıraktık biz de arkadaşları olarak.

Derdim varsa öğreneyim basayım tekmeyi,hiç demem öyle şeyler bu konuda çok netimdir.Kendime bu saygısızlığın yapılmasına izin veremem.

İngilizce dersi alıyoruz.Çok takılmadım aslında tek başına düşününce.İngilizce ve gülerek ben burada uyuyayım dediği için.Kıskanç biri değilim.Böyle birleştirince huzursuz oldum.
tahmin ettim ingilizce oldugunu,takılmasaydın böyle şüpheye düşmezdin canım,bence biraz takılıyor ayakları yap,rahat olma bu tarz sohbetler yapmasın,gercekten hoş değil

Bence bunu yapma. Çünkü bu zamana kadar yapmamışsın. Yakalanırsan erkek arkadaşının gözünde küçük, özgüvensiz durumuna düşersin.
İlk evliliğim ihanetle bitti. Aldatan erkeği bilirim. Telefonunu köşe bucak saklar, cinsel hayatınız biter, ilgisiz olur. Bu adamla evlilik yolunda ilerliyormuşsunuz. Yalnız yaşıyormuş. Yani sonsuz alternatifi var. Kala kala özel öğretmene mi kaldı?
Bence şu an hiçbir şey demeyin. Eğer bir şey çeviriyorsa 4 günlük tatilde yakalanır zaten. Erkekler o kadar komplike yaratıklar değil. Karda yürüyüp izini belli etmeyecek potansiyel yok onlarda.

Gerçekten hiç karıştırmadım ortadır her zaman telefonlarımız, bazen birbirimizin telefonunu kullanırız anlık,hiç tedirgin olmaz.Cinsel hayatımız ilk başladığımız zamana göre biraz azalmış olabilir ama bana göre problem yok çünkü o zamanlar fazlaydı diye düşünüyorum.,yada ilgisinde de değişiklik yok. Haftasonu birlikteydik her zamanki, gibiydi.Sadece tuvalete telefonla gitti fakat sonra ortada bıraktığı da oldu. Televizyona bağladı.

Kıskançlık v.s değil ki bu,adamın karakteri bozuksa öğretmen değiştirsem ne farkeder ki,başkasıyla olur.O yüzden böyle bir şey var mı onu öğrenmek istiyorum.
anlıyorum kıskançlık değil ama sevgiliniz zaten çoktan yatkın böyle şeylere. O belli. Bu sebeple bu vaka olmazsa yeni bir vaka bulur zaten o zamana kadar da temkinli olursunuz. Bu hoca devam ederse kesin birşey çıkacak.

Böyle aldatiliyor muyum dusuncesiyle ömür geçmez aldatilirsaniz onu o zaman düşünürsünüz zaten ne yapacağınız belli şüphelendiğinizi belli etmeyin ve ben olsam telefonunu kurcalarim

4.5 yıl süren uzun mesafe ilişkimi hatırlattı bu yazı bana. Hersey çok güzel gidiyor iken sevgilim beni hediyelere çiçeklere boğuyor iken aniden beni aldatıyor bu dedim kendi kendime. Fakat aynı sizin gibi hiçbir kanitim yok mesajlarima geç cevap vermisligi bile yok.

Neyse hem şu şüphelerden kurtulmak hemde sürpriz yapmak için erkek arkadaşımın şehrine gittim. Gayet işinde gücünde beni de pek ala özlemiş bir adamla karşılaştım. Dönüşe 2 gün kala beni iş arkadaşları ile tanıştırdı. İçlerinden bir kadin ne zaman döneceğimi sordu. 2 gün sonra deyince 2 gün daha kalmamı söyledi. Zaten iskillendigim için cazip geldi ama kalacağımı söylemedim erkek arkadaşıma.

Meğer bunların futbol maçı varmış. İş arkadaşı olan kadın beni de davet etti. Görünmeden gittim ki ne göreyim. Erkek arkadaşımın düpedüz sevgilisi var. Havlu ile terini siliyor.

Sonrasi malum ayrılık vs.

Bunu neden anlattım biliyor musunuz? Kadınin hissettikleri doğrudur. Bende siz gibi elimde bir delil olmadan şüphe ile yola çıktım sonucu bu oldu.
Düşmanıma dilemem dediğim bir olaydı hayatımda. Umarım siz yanılıyorsunuzdur.

Ben de yanımızda 3. Bi şahıs varken (tek başına iken) eşimin sarılmasını ya da öpmesini istemem. Yanımda da yapılsa çok hoşlanmam. Belki sevgilin de böyle düşünmüş şakayla karışık söylemiştir yanlış anlama diye. Diğerlerine bir şey diyemeyeceğim. Telefonu ile ilişkisine bak. Sürekli peşinde dolandırıyorsa, sesi kısık kullanıyorsa, ters çevirerek masaya bırakıyorsa, vc ye banyoya girerken yanına alıyorsa Bi durum olabilir.

Siz çok seviyordu aşıktı deşiğiniz için öyle diyerek sordum
Bana göre de erkek aldatıyorsa aldattığını sevmiyordur ama erkekler sevdiklerini sanıyor sanırım . Hem seviyorum hem aldatıyorum mantığındalar

sunu merak ettim, gitmediğinzi bilmiyor muydu?
gittiniz sanıyorsa sizle vedalaşıp ne bilim havalimanı vs bırakmadı mı?

Arkadaşın kafası güzelmiş güle güle kullansın. O ne öyle aldatacak, yetmeyecek ilişkisine devam da edecek, ondan ümidi kesince geri dönecek ben de sevinecem benim yanımda diye.

bence ondada hissiyet oluşmuş , ama icraata geçmemeiş. çünkü o taraflardan emin değil gibi , nabız yokluyor.

bence msj yoktur ama , gönlü geçmiştir. hoşlanıyordur

sunu merak ettim, gitmediğinzi bilmiyor muydu?
gittiniz sanıyorsa sizle vedalaşıp ne bilim havalimanı vs bırakmadı mı?
Hayir bilmiyordu. Beni havalimanina bıraktı. O bahsettiğim iş arkadaşı kadin beni aldı. Gerçeği görmek için de böyle olması gerekliydi. Karşıma geçip evet aldattım diyebilecek biri değildi.

En zoruma giden de dedim ya mesajlarıma bile geç cevap vermedi diye. Meğer başka bir teli varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…