Aldatiliyor muyum ? Kocamın yeminleri gerçek mi ?

evet aldatılıyorsunuz hem de kesin ama yine affedeceksiniz o nedenle kurcalamayın

Yüzde Bir milyon aldatıyor

YA SİZ BUNU DİYEREK ZATEN ONA YOL AÇTINIZ. BENDE ŞİFRE KOYUCAM GÖSTERMİCEM DİYE. ADAMIN UMRUNDAMI SİZCE BU??

İŞİNE GELİR OH KENDİDE ÖYLE YAPIYO BANA LAF EDEMEZ ARTIK DİYE.

BİRDE HER YEMİN EDENE İNANICAKSAN OHOOO ALLAHTAN KORKUSU OLSA ZATEN SANA BUNU YAPMAZ.

BAL GİBİ DE ALDATILIYORSUN BOŞAN

Üzgünüm aldatılıyorsunuz ve yine üzgünüm sizi evden kovan ve yine mi beni aldatıyorsun dediğiniz bu iğrenç adamdan kopamayacaksınız.

Biri bana yemin ediyorsa o insana net inanmam yalan söyleyen insan kendini inandırmak ister. Yalan söylemeyen insan bunlarla uğraşmaz bile... Kendinize eziyet ediyorsunuz bir kere aldatmış zaten ikinciyede aldatır adamın yapısı bu böyle adamlar düzelmiyor. Bir kere aldatılınca ikinciye şans vermek senin hatan üzgünüm.

Telefonu şifreli değil ama benden uzakta tutuyor elime alınca geri aldı vermedi. Şuan delil lazım ama nasıl delil elde eder
Umrunda olduğuna emin misin? Eşine düşkün olan, kaybetmekten korkan adam böyle mi davranır
Peki neden ben ayrılacağım zaman gelip ağlıyor yalvarıyor sözler veriyor

Tam bitirdim ayrılıyorum diyorum geliyor ozurler diliyor yalvarıyor sözler veriyor yani siz olsanız siz bile hak verirsiniz nasıl ikna olduğuma. Neden bunu yapıyor bana anlamıyorum

Tam ayrılacağım diyorum geliyor özürler diliyor sözler veriyor yalvarıyor neler neler söylüyor yani siz görseniz siz bile hak verirsiniz nasıl ikna olduğuma