Aldatiliyor muyum ? Kocamın yeminleri gerçek mi ?

Tam ayrılacağım diyorum geliyor özürler diliyor sözler veriyor yalvarıyor neler neler söylüyor yani siz görseniz siz bile hak verirsiniz nasıl ikna olduğuma
Çünkü aldatmak siz varken güzel. Siz yokken bir heyecanı yok ki. Evin işini yapacak, eve bakacak kadını bulmak da zor

Tam ayrılacağım diyorum geliyor özürler diliyor sözler veriyor yalvarıyor neler neler söylüyor yani siz görseniz siz bile hak verirsiniz nasıl ikna olduğuma

Bedava çözmenin yolunu bulmuş işte hiç bir ceza yok , bedel yok yarım saat yalvarma bitti gitti.

Kocandaki bizim çözemeyeceğimiz sorun ne biliyormusun? her erkek aldatıyor diyen insan bunu hak olarak görüyordur

Kendinize değer vermeye başlasanız önce gidip bir tarama peşinede hpv aşısı yaptırsanız belki peşine terapi devlette var bu imkanlar

Kopmak istiyorum cesarete ihtiyacım var
Zaten olacagi soyliyim. Bi arkadasimin kocasi tipkisinin aynisi boyleydi velii daha beterdi bilmiyorum. Sokaktan gecen kadina bile bakip erirdi yanimizda. O da her yakalandiginda kavga dovus barisana kadar yalvarma. Gunun birinde birine asik oldu. o basti tekmeyi karisina. Evlendiler bu sefer onu aldatmaya basladi. Bu tip adamlar kumarbazlar gibi duzelmezler. Karilari degisir huylari degismez. Evliligin sen bitirmwsen bile gunun birinde bitecek. Duymasi zor belki ama ne kadar cabuk kurtulursan acisi pismanligi o kadar kisa suruyo

Büyük yeminler edince bir an durakladim düşündüm oyle birşey olsa böyle yeminler etmezdi diye. Allah'tan korkusu vardır heralde
Bir atasozuyle durumu ozetliyeyim.Oro..nun yemini yar..ğı görene kadardır.

Ps.kufurbaz bi atamizmis.

Insan böyle nasıl yaşar? Sürekli takip, sürekli şüphe...Ya boşanin yada bırakın ne yapıyorsa yapsın karışmayın.

Yani madem gitmeyeceksiniz bu duruma gelmemeniz lazım yaptiklarini araştırmayın göz yumun...
Lackalasmis iyice ilişkiniz..yakında eve kumada getirir bu adam yada ilişkisini alalende yaşar
Bence bosayin gitsin

Ben olsam kovuldugum an gider bosanma davasi acar kocam aldatiyor beni de evden kovdu derdim
Adami hem bosarsin hem tazminat/nafaka ne varsa alirsin. Omur boyu supheyle evlilik yürümez ki

Boşanmak kolay degil gibi sözlerinize karşılık bizden tam olarak nasıl fikirler beklediginizi sormak istiyorum size ne söylemeliydik.

Yemin ediyor demişsiniz,yalan söyleyen insanlar kutsal emanetlere, çocuk ana baba gibi göyaa kıymet verdikleri şeyler üzerine yemin ederek inandırıcılıklarını artırma yolunu seçer.örnek kocanız .

Aldatılan sadece siz değilsiniz,çocuklarınız da aldatılıyor kolay olmayacak herkesin bunu sindirmesi

şu yazdıklarınızı bir 3. kişi gözüyle okusanız her sey o kadar acık ki.. ama insan olayların içindeyken anlayamayabiliyor. istediği seye inanmayı tercih ediyor. cok gencsiniz. ömrünüzü böyle cürütmeyin. bu tip adamlar asla değişmiyor.

Ne yazık ki masum değil eşiniz

En net olanı direkt söylemek taraftarıyım.Sözlerim üzücü gelecek ama yarabandı çeker gibi düşünün… Eşiniz sizi dümdüz ve kılçıksız aldatıyor,aşırı net… Ama biz kadınlar bunu duymak istemeyiz inanmak istemeyiz o yüzden acaba diye diye teselli ararız o tesellilere inanmak isteriz.Sizi temin ederim inanmak istemeyip üzerini örttüğünüz ne varsa daha beter haliyle size tekrar tekrar yaşatılacaktır.Sadece eşiniz daha pişkin olacağından sizi de tepinip tepinip bir şey yapamayan zavallı olarak göreceğinden saklama gereği bile duymayacaktır.Ya boşanın ya gargara yapıp yalayıp yutun.. ortası pek tramvatik..

Ne yazık ki aldatılıyorsun! Ayni seyi ona yapmak yerine ayrıl derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…