Kızlar her şey için teşekkür ederim. Sizler sayesinde gerek telefon özellikleri olsun gerek dava konusunda olsun çok bilgilendirdiniz. Konuyu buraya açmakla çok tereddütte kalmıştım, ama iyiki açmışım.
Bu son 3 gün benim için çok yıkıcı geçti. Hayatımda hiç bu kadar zorluk yaşamadım desem yalan olur. Kaç yıllık emeğiniz bir anda yok oluyor düşünün. Nutkunuz tutuluyor. Mantıkla yapamıyorsunuz hiç birşeyi. Nedense eş kişisine çok soğudum. Hiç “onu çok seviyorum aşığım onsuz ne yaparım” naralarına düşmedim. Allah düşürmesin zaten. Ben ondan önce de hayatıma devam ediyordum, ondan sonra da edicem. Hayatımızı bir kere yaşayabiliyoruz ve bu hayatımı o pis herifle değersizleştiremem. Çok şükür zamanında okudum buralara kadar geldim. 31 yaşımdayım kendi başıma yeterim.
Belki gurur yapıp sessizce boşanırdım. Ama sizin sayenizde bunun mantıklı olmadığını anladım. O pis herife bir kuruşumu bile bırakmayacağım. Önceliktim bu olacak. Her şeyimi aldıktan sonra gitsin ne yapıyorsa yapsın. Hiç kimsenin ekmeğimde gözüm yok ama ikisinin de ceza alması o kadar içten istiyorum ki.
Avukatımla her şeyi detaylıca konuşamadık daha. Yarin vekaletimi verince konuşuruz artık. Yarından sonra bir kaç günlüğüne annemlere memlekete gideceğim. Zaten annemciğimi çok özlemiştim. Şimdi hiç olmadığım kadar onun şefkatine ihtiyacım var. Hem eş kişisine de tahammül edemiyorum. Böylelikle bir kaç gün ondan uzaklaşmış olurum. Herkese tek tek cevap yazamadım, kafam allak bullak o yüzden beni mazur görün
. Şimdi kafamı toplama zamanı.
Ara ara girip sizleri bilgilendiririm kızlar. Hepiniz iyiki vardınız kendinize çok iyi bakın