3 ay önce doğum yaptım ve geçen akşam eşîm olacak o adamın iş yerindeki evli ve çocuklu bir kadına aşkım meleğim yazdığı mesajları gördüm. Memurum 2 çocuğum var. Ailem sonuna kadar destek olur ama gel gör ki babasına çok düşkün otizmden etkilenmiş bir kızım var. Doğumdan sonra annemin yanında 2 ay kaldım. Ve kızım hem kardeşi olduğu hemde babasını göremediği için depresyona girdi. Biten özel eğitim derslerine yeniden başladık. Öğretmeni şu aşamada boşanmayı asla düşünmememi söylüyor. Bende eşimde aynı kurumda çalışıyorum. O kadına başka binaya git yoksa kocana genel müdüre söylerim dedim. O da bana ben kocamı seviyorum. Senin kocanla aramızda birşey yaşanmadı. Sadece onun kafası karışıktı dedi. Sağolsun oda dertlerini dinlemiş teselli vermiş. Eşim olacak adamda onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim dedi ilk öğrendiğim akşam. Ama sonra aşkım meleğim kelimelerinin içi boştu. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne olur beni affet. Sen bizim için çok fedakarlık yaptın saçını süpürge ettin. Bir kere daha olgunluk göster falan filan. Ne yapayım nasıl davranyım ne olur akıl verin