• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

actavuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
16
7
36
Ankara
3 ay önce doğum yaptım ve geçen akşam eşîm olacak o adamın iş yerindeki evli ve çocuklu bir kadına aşkım meleğim yazdığı mesajları gördüm. Memurum 2 çocuğum var. Ailem sonuna kadar destek olur ama gel gör ki babasına çok düşkün otizmden etkilenmiş bir kızım var. Doğumdan sonra annemin yanında 2 ay kaldım. Ve kızım hem kardeşi olduğu hemde babasını göremediği için depresyona girdi. Biten özel eğitim derslerine yeniden başladık. Öğretmeni şu aşamada boşanmayı asla düşünmememi söylüyor. Bende eşimde aynı kurumda çalışıyorum. O kadına başka binaya git yoksa kocana genel müdüre söylerim dedim. O da bana ben kocamı seviyorum. Senin kocanla aramızda birşey yaşanmadı. Sadece onun kafası karışıktı dedi. Sağolsun oda dertlerini dinlemiş teselli vermiş. Eşim olacak adamda onun gibi bir kadınla evlenmek isterdim dedi ilk öğrendiğim akşam. Ama sonra aşkım meleğim kelimelerinin içi boştu. Hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne olur beni affet. Sen bizim için çok fedakarlık yaptın saçını süpürge ettin. Bir kere daha olgunluk göster falan filan. Ne yapayım nasıl davranyım ne olur akıl verin

Boşan tabi ki de..

Siz boşanacaksınız . Çocuklarınızı boşamayacaksınız. ÖĞRETMEN de bir tuhaf geldi bana. Böyle bir konuda karar mekanizması değil o.

Boşanmak demek kanlı Bıçaklı olmak demek değil . Seviyeyi yitirmeden annelik Babalık görevinden çıkmadan ayrılabilirsiniz.

Babaları her istediğinde çocuklarını görür.. Sizin de ileride güvenip Sırtınızı dayayabileceğiniz, ilgili sevgili bir eşiniz olur .

Zaten eşiniz belli ki raydan çıkmış. Hadi bu kadın evli, Kocasını seviyor diyelim . Yarın baska kadınlar olacak zaten o terkedecek ..,
Bu daha kötü değil mi sizin açınızdan?

Naçizane fikrim budur

Hakkında hayırlısı

Boşan tabi ki de..

Siz boşanacaksınız . Çocuklarınızı boşamayacaksınız. ÖĞRETMEN de bir tuhaf geldi bana. Böyle bir konuda karar mekanizması değil o.

Boşanmak demek kanlı Bıçaklı olmak demek değil . Seviyeyi yitirmeden annelik Babalık görevinden çıkmadan ayrılabilirsiniz.

Babaları her istediğinde çocuklarını görür.. Sizin de ileride güvenip Sırtınızı dayayabileceğiniz, ilgili sevgili bir eşiniz olur .

Zaten eşiniz belli ki raydan çıkmış. Hadi bu kadın evli, Kocasını seviyor diyelim . Yarın baska kadınlar olacak zaten o terkedecek ..,
Bu daha kötü değil mi sizin açınızdan?

Naçizane fikrim budur

Hakkında hayırlısı

Kelimesi kelimesine katılıyorum:KK9:

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum
Sizi üzmek kırmak değil amacım ancak ben çocuğum babaya çok düşkün cümlesini anlayamıyorum
Bosanmak demek aradaki evlilik ilişkisini anlaşmasını sona erdirmektir yani illa anne veya babanın çocuğu da boşaması gerekmez
Ayrıca öğretmen bu konuda bu forumdaki bizler nasil karar verebilecek kişi değilsek o da sizin yerinize karar vermemeli bana göre
Eger siz o mesajları kocanızin onunla evlenseydim demesini kaldirabilecek misiniz Ben kaldırmam çocuğum ne olursa olsun bosanirim

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.

Her hamilelikte herkesin başına gelebilecek bir durum değil..

Boşanma bence her hamilelik döneminde herkesin başına gelebilecek bir durum.şu an çok ofkelisin ama çocukların için bunu zamana bırak şuan hormonların da etkisiyle sürekli bu konuyu düşünmen sana zarar verir.
:KK57: ciddi misiniz ironi mi yaptınız?

Nasıl herkesin başına gelebilir ya o kadar olağan soylemissiniz ki her gün aldatiliyorsunuz herhalde
Bi bitmediniz

Seneye bu zamanlar sizin de başınıza gelmiş olmasını mı planlıyorsunuz?

Öğretmenden değil bir uzmandan fikir alın lütfen. Güzel yurdumda herkes doktor, herkes psikolog, herkes siyasetçi zaten.

Seneye bu zamanlar sizin de başınıza gelmiş olmasını mı planlıyorsunuz?
Gelmeyeceginin bir garantisi mi var ayrıca yuvayi herkes bir çırpıda yıkar önemli olan problemleri çözmeye çalışmak İnsanız ve herkes hata yapabilir ders almaktir aslolan

çocuğa bi şekilde anlatılır bu durum doktor eşliğinde. ihanetin ufagı büyügü olamaz. ihanet eden kişi terkedilmeyi hakediyor benim gözümde. senin kararın otur tart biç kendin için en dogru kararı ver.

Hamilelikte herkesin basına gelebilir mi ? Yok artık aldatmanın hic bir gerekcesi olamaz bana göre. Öğretmen de nasıl karıştı bu işe anlamadım kaldırabilecekseniz devam edin yüz göz olmadan ama siz ayrılınca çocukları göstermeyecksiniz diye bişey yok babası da babalık görevini getrsin yerine, siz hem sacınızı süpürge edin hemde sizi aldatsın hemde affedin yapmayn bence :( allah yardımcnız olsun

Gelmeyeceginin bir garantisi mi var ayrıca yuvayi herkes bir çırpıda yıkar önemli olan problemleri çözmeye çalışmak İnsanız ve herkes hata yapabilir ders almaktir aslolan
Problem dediğiniz şey aldatılmak. "Bana bağırdı", "Annesine düşkün", "Her hafta halısahaya gidiyor" problemdir; kadını mesai arkadaşıyla aldatmak nasıl bir hata oluyor?

Sizin başınıza gelirse affedin o zaman ama insanları yanlış yönlendirmeyin bari, ayıptır.

Kızım babasına malesef ciddi anlamda düşkün. Sen git anne babam gelsin. Babamı seviyorum. Hep babasını öper beni de öp dediğimde öpmez. Ayrıca özel durumundan dolayı duygularını normal çocuklardan çok daha fazla yorum yapıyor.
Eşin olacak adam ailesi için hem kendi maaşıyla hemde benim maaşımıza dünyanın kredisini çekti. Yani ayrılırsamdaha uzun süre tek başıma geçinemem. O da nafaka ödeyemez. Mecbur memlekete ailemin yanına sönmek zorundayım. O şahısta anneme daha önce dünyanın hakaretini ettiği için benim yaşayacağım küçük ilçeye gelmesi mümkün olmayacak. Yani aynı şehir imkansız kızlar

nolur ironi yapıyorum de.

Back
X