- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.144
- Konu Sahibi ilyas hakanim ve yagmurum
3 gun onceydi sanirim konu sahibi bdv de birilerine yine cok mutlu bir evliligi oldugunu yazmisti.
Bende burda saf gibi üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gun onceydi sanirim konu sahibi bdv de birilerine yine cok mutlu bir evliligi oldugunu yazmisti.
Ah aaah canim benim , yapanlar utansinBende burda saf gibi üzülüyorum
Konu sahibi yazik gunah bu kadar insani neden kandiriyorsun
göğsünü gere gere fake üye fake konuda diyemiyoruz yeni yasalar gereği..konu mu sahteymiş yani anlamadım
göğsünü gere gere fake üye fake konuda diyemiyoruz yeni yasalar gereği..
Allah razı olsun canım...anladım canım.bu arada hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al İnşallah.
konuya gelince yok artık diyorum.
Konu yalan bi onu biliyorumkonu mu sahteymiş yani anlamadım
Konu yalan bi onu biliyorum
Bende bi bakiyim ama mutsuz bir evlilikle ilgili bir konuydu sanirimBen son mesajlarının hepsine baktım bulamadım o mesajı ne yazmış tam olarak?
Yazilan mesajlar degistirilebiliyormukonu yalan mı bilmem ancak ben cumaya kadar olan msjlarına baktım tam tersi aldatma üzerine yorum yapmış hep.öyle bir msj göremedim
Yazilan mesajlar degistirilebiliyormu
Yok karistirdigimi sanmam cunki mesajini gorunce sinirlendim cevap yazamadimda tablet arizalaniyor bazen , tablet duzelene kadar icim icimi yede resmenDeğiştirilebiliyor ama tamamen silinmiyor, mesajın altında da son düzenleme tarihi oluyor değiştirildiğini anlıyorsun. Ama ben konu sahibinin mesajlarında böyle bir şey de görmedim. Zaten hep bu konuya yazmış. En son şubatta bir iki başka konuya yazmış onlar da alakasız. Karıştırdınız sanırım.
Yok karistirdigimi sanmam cunki mesajini gorunce sinirlendim cevap yazamadimda tablet arizalaniyor bazen , tablet duzelene kadar icim icimi yede resmenDeğiştirilebiliyor ama tamamen silinmiyor, mesajın altında da son düzenleme tarihi oluyor değiştirildiğini anlıyorsun. Ama ben konu sahibinin mesajlarında böyle bir şey de görmedim. Zaten hep bu konuya yazmış. En son şubatta bir iki başka konuya yazmış onlar da alakasız. Karıştırdınız sanırım.
merhaba canımEvet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar
Zaten af dıleyen yok kı o kadın ugruna cocuklrnı bıle sıldı 3 aydr bır kere bıle arayıp sormadı