Aldatıldım.....

Yazilan mesajlar degistirilebiliyormu

Değiştirilebiliyor ama tamamen silinmiyor, mesajın altında da son düzenleme tarihi oluyor değiştirildiğini anlıyorsun. Ama ben konu sahibinin mesajlarında böyle bir şey de görmedim. Zaten hep bu konuya yazmış. En son şubatta bir iki başka konuya yazmış onlar da alakasız. Karıştırdınız sanırım.

Değiştirilebiliyor ama tamamen silinmiyor, mesajın altında da son düzenleme tarihi oluyor değiştirildiğini anlıyorsun. Ama ben konu sahibinin mesajlarında böyle bir şey de görmedim. Zaten hep bu konuya yazmış. En son şubatta bir iki başka konuya yazmış onlar da alakasız. Karıştırdınız sanırım.
Yok karistirdigimi sanmam cunki mesajini gorunce sinirlendim cevap yazamadimda tablet arizalaniyor bazen , tablet duzelene kadar icim icimi yede resmen
Ama her zaman bi yanilma payida vardir

Yok karistirdigimi sanmam cunki mesajini gorunce sinirlendim cevap yazamadimda tablet arizalaniyor bazen , tablet duzelene kadar icim icimi yede resmen
Ama her zaman bi yanilma payida vardir

Evet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar
merhaba canım
konunu okudum üzüldüm Allah yardımcın olsun
ne olursa olsun çocuklarını göstermemezlik etme
onları doldurma.. bu yapılanlar içlerinde o kadar derin bir yara açar ki :KK43:

kendimden biliyorum.. tabii çok zor senin için ama evlatlarının iyiliği için
aslaa kötüleme (aramasa sormasa bile) ve göstermemezlik etme

çocukların ileride özgüvensiz sinik tipler olmalarını istemiyosan. kimsenin etkisi altında kalma
Allah yar ve yardımcın olsun

tabi tazminat v.s. konularında işyerinden kovulma olaylarında ağzından burnundan getir..

Zaten af dıleyen yok kı o kadın ugruna cocuklrnı bıle sıldı 3 aydr bır kere bıle arayıp sormadı

arkadaşımın çocuğu vardı eşi aldattı ve boşandılar adam diğer kadınla evlendi çünkü hamile ondanda çocuğu oldu ama allah öyle bir çektirdiki adam eski eşine arkadaşıma yalvarıyor barışalım diye yani allah onada çektirir düşürürü kapına ama nafile affetme aldatılmak kadına insana hakarettir herşeyden öte... affedersen devamı gelir bunuda unutma.. Rabbim yar ve yardımcın olsun

X