Konu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana. Bak canım daha önceki konunda söylemişler sana defalarca o hayvan herifi o kadar savunacagına daha o anda koyacaktın kapının önüne çok şükür psikopat değil yazmışsın 4 yaşındaki savunmanız cocuğu döven kocan olacak o herif için demek ki neymiş hem psikopat hem şerefsizmiş,umarım pişman olmazda sen de affetmezsin,çünkü dönerse affedecegine neredeyse eminim