Aldatıldım.....

ikisinede ayrı ayrı nafaka talep et
hatta aldattıgı için evlatlarını görmesin
böyle bişey olması lazım
aldatan erkek sanırım çocukları göremiyor
devlet dairesinde çalışıyorsa işindende oluyor

Evet oyleymıs bende o hakkımı kulalnp gostermycm cocuklarmı ozel vı sırkette calısoyodu ama ıs yerını arayp herseyı anlattm ısten cıkartmıslar

Çocukları görememe diye birşey yok mutlaka görüş günü belirlenir ama şöyle birşey duymuştum kadınlar Kulübü'nde icra yoluylamı gösterme ne tam detaylarını bilmiyorum.Polis eşliğinde falan oluyor galiba.Belirli yerlere para falan yatıyor bilen arkadaşlar daha Detaylı yazarlar.

Çocukları görememe diye birşey yok mutlaka görüş günü belirlenir ama şöyle birşey duymuştum kadınlar Kulübü'nde icra yoluylamı gösterme ne tam detaylarını bilmiyorum.Polis eşliğinde falan oluyor galiba.

tam emin degilim ama
aldatan erkek için sanki var diye aklımda kalmış
konu sahibide var dedi

Facebook temelli davaları çok iyi biliyorum. İnsanlar kullanmasın bunu diye yazmıyorum. Hani resmini almal ve yorum yapmakla alakalı. Senin davan tam bilgi alanıma giriyor. İsterSen özelden sorabilirsin hem boşanma ve tazminatı ayrıca sana açılabilecek muhtemel facebookta resim yayınlama olayını.
Geçmiş olsun ayrıca çok üzüldüm.

Korkunç bişey ya.Üstelik adam en yakın arkadaşının sevgilisine yan gözle bakıyo.Sen çocuklarının velayetini al ne güzel annen baban da var sahip çıkan bak rahatına.Üzülmeye bile değmeyecek biri.Kurtulduğuna sevin.Allah yardımcın olsun.

Sadece uckur olsa af dıler yuva yıkmazdı kımbılır ne zamandır vardı bu kadın yanı okadrkı bu kadın ıcın yuvayı yıkmayı gozealmıs bu uckurluk bısy dııl
kadinada tazminat davası açma hakkınız var şahit de varmış süründurun ikisinide öyle kolaydı Adilik yap sonrada çek git kök söktürün ikisinede

Konu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana. Bak canım daha önceki konunda söylemişler sana defalarca o hayvan herifi o kadar savunacagına daha o anda koyacaktın kapının önüne çok şükür psikopat değil yazmışsın 4 yaşındaki savunmanız cocuğu döven kocan olacak o herif için demek ki neymiş hem psikopat hem şerefsizmiş,umarım pişman olmazda sen de affetmezsin,çünkü dönerse affedecegine neredeyse eminim

Ay kıyamam ya. Çok üzüldüm. Kocanız çocuğu dövüyor sizi aldatıyor bir de yüzsüzce boşanma davası açıyor vee çocuklarını görmek dahi istemiyor. :KK57:
Bırakın adam demeyi, "insan" demeye bin şahit isteyeyecek tarzda birisiymiş. Aileniz destek oluyor size sanırım. Süründürün onları.:KK62:

Konu sahibi kızgınlıkla yazmışsın kocanı kötülemişsin, 4 yaşındaki çocuğunun suratına babasının parmak izlerinin çıktığından bahsediyorsun, çocuğunun ağlamalarından bahsediyorsun sonra gelip burda kocanı koruyorsun ortalık sakinleşince. O zaman buraya konu açma, konu açıp açmayacağına biz karar veremeyiz evet, ama burda benim bile sinirim bozuldu okurken. Kocana çokk kızdım. Bi de burda 'o öyle bi insan değil aslında' diyorsun ya insan iyice sinirleniyor. Bari de ki evet kocamın psikolojik sorunları var, tedavi olmasını istiyorum sevdiğim için desen yine bu kadar tepki almazsın. Ama sen ortalık yatışınca direk savunmaya geçmişsin. Bu mutluluk uzun sürmez zaten. Sen çocuklarımı mahkemelerde perişan edemem diyorsun ya eşin çok rahat perişan ediyor zaten bi şekilde baksana. Bak canım daha önceki konunda söylemişler sana defalarca o hayvan herifi o kadar savunacagına daha o anda koyacaktın kapının önüne çok şükür psikopat değil yazmışsın 4 yaşındaki savunmanız cocuğu döven kocan olacak o herif için demek ki neymiş hem psikopat hem şerefsizmiş,umarım pişman olmazda sen de affetmezsin,çünkü dönerse affedecegine neredeyse eminim
O durumla bu durum arasnda cokkk fark var bende kendmden emınm kesınlkle bıttııı

Siz bu olay yüzündenmi gittiniz annenize ben ona yorum yapmıştım topa tuttunuz herkesi
Birde en son 2 ay önce konu açmış ve eşinizi gene savunmuşsunuz nasıl 3 aydır ayrısınız tarihleri karıştırdınız sanırım
3 gun onceydi sanirim konu sahibi bdv de birilerine yine cok mutlu bir evliligi oldugunu yazmisti.

X