E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cimcime2709
-
kızlar baska hat almsss ya telsımı arayıp orendım ısımı kautlı sok oldumm sokkk sokkk ben hakettım mı kızlarr surda 5 ayı kalmıstı yaaa benım ne hayallerım vardı kızlarrr ne umutlarımm yaaaa ızıne gelınce dosunde yatıp uyucaktım sarılıppppp oda söz vermıstııı banaaaa bugun bırde kendı bana kullandıgıgı hatta msjlastık bebegım senı özledım dıeeevayyy be helal olsun ömrümmmm nedııım sanaaa s
öyle soguk kanla anlattı kı gözleırmden yaslar suzuldü .......... ne deseydm kı ne dıe bılırdım kı ıhanet ettıgımnı duyuncaa kalbım on parcaya bolunduuu resmennnnn dondummm kaldımmmm(((((((((( bıttı artık bana nasıll kıydı bır gun karsıma cıkacak delıler gıbı aglayacak amaaa bıtıııııı
kızlar dondum kaldımmmm ne dıım msj bıle atmadı bende dedım kı kız benı aradı anlatıı helal olsun dedımm bısey dıyemedıı ne bı msj ne bısey yzu yok kı .......
kızlar yardım edın ben onu uykumda bıle sevdımmmm yaaaaa nasıl yaptı ya ruyadamıyım allahımmmmmmmm bennnnı nasıl alet ettı oyunlarınaaa soleyın ne olur sız soleyınn yalvarıyorummmmmmm ben ona kıyamazken sacının telı yere dusse alıp saklarkennnn ooo bana nasılllda yaptıııı
kızlar bakın ıkı gun once kız benı aradı dedıkı benı bırı arıoo bana cıtlatııoo sen mı aradın yok ben aramadım kont yok dedımm sonraa benımkı carsıya cıktı hat almıs bunu arıomus ...... sonraa dun konusurken ankesorluden benım kının arkadası arkadan dedıkı sen dedı kızı ne kandıroonnn sen telsım hat almadın mı oda dedı kı askım ınanma salıo sonra bana dedıkı askım ınanmıon demı hyr dedımm oda dedıkı hele bıı ınan zaten ......... bugunde bu olay olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?