Şu diğer kadını savunan arkadaşım ne sana ne de ona diyecek hiç bişeyim yok allah onun mustahakını versin..Kız bakireymiş ve bu salak bekaretini almış..Kız ona kendini koşulsuz vermiş bide annem babam işim umrumda değil seninle heryere gelirim diyomuş muş..Benim eşim dediğim karaktersiz şahıs da gelmiş bunu bana anlatıyo bide onun ahını almak istemiyorum diyor..Şimdi soruyorum ben de geldiğimde bakireydim onun deyimiyle 4 senemi verdim ne acılar çektiğimi bir ben birde allah biliyor..BENİM AHIM NE OLACAK.. Rabbim onunda mustakanı versin..Benden uzak ikiside CEHENNEME DİREK OLSUN.. kötükedihüso
Ben diger kadini savunmuuuuyorum,
ama diyorumki sana yanlis yapan insan senin KOCAN,
kocan seni düsünmese elin kadini neden düsünsün.
Benim bakis acim farkli, herkes ayni düsünmek zorunda degil ya.
Bana genelde öyle geliyor ki, kocalarin sucunu yariya indirmek icin diger kadin suclaniliyor, yani kocalar aff ede bilmek icin yol acilmis oluyor.
Diger kadin olmasaydi benim kocam yapmazdi, gibi yani.....
Size söyle aciklama yapim , belki cogu insan neden böyle düsündügümü kiniyordur, gerci pekde umrumda degil, benim bakis acim farklidir herkes istedigi gibi düsünür.
Bir zamanlar babamda basladi hovardaliga hemde epey bir yasi varken.
Annem kadinla babami basti, bizim birseyden haberimiz yoktu,
kadin annemi galeye almadi, bizi rahat birak isimiz var dedi,
sonuc olarak annem kadina ait herseyi bulmus, tel nr falan, aradi cocuklari kocasi cikmis.
Kadin evli ve genc yani babamin kizi olacak yasda, kocasi satiyormus bunu.
Öyle böyle o kadini uzakalstirdik babamdan.
Yani düsünün babam uzaklasmiyor, biz kadini uzaklatirmak zorundayiz.
Neyse onu uzaklastirdik baskalari cikti, ve hala cikiyor.
Yani sonuc adam yaptikca yapar yapacak insan bulur, 2*2 daha 4.