Aldatıldım

Yalnız bıraktın derken ne kastediyor?
Yine yalnız kaldığı bir dönemde aldatmayacaginin garantisi yok sürekli aklınızda beni aldatıyor mu sorusu olacak, güven olmadan ne kadar devam edebileceksiniz?

Erkekler zaten hep boşlukta hep yalnız kalınca arayışta ya da hep bir bahaneleri var..Kızıma 7 aylık hamileyken sizin gibi düşünüp kız çocuğu babasız büyümesin e seviyorum diye diye affettikten sonra yine aldatma yine kıymet bilmeme yıllar geçti ve affettiğime köpek gibi pişmanım ve 2 kız çocuğu ile boşanmaya çalışıyorum.. Değişmiyorlar bu böyle gelmiş böyle gider.Af ettim sanırsınız ama birikimler bir yerde öyle patlar ki çocuk düşkünlüğü falan kalmıyor inanın..Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayni seyi siz yapsaydiniz esiniz ne yapardi?
Affedermiş ama güvenimi kaybederdim tinder ı merak edip indirmiştir diyip çok takılmazdım dedi , ben de midesizsin dedim ve gvat dedim hatta baya küfrettim.Yaptığı normal değilmiş ama bir şey yokmuş sadece konuştum diyor havadan sudan işten güçten bunaldığı şeyleri konuşmuşmuş. Barda kim kime numarasını verir ya hadi verdin de neden karşı cins ve erkek adıyla kayıtlı olur bariz aldattın

Yalnız bıraktın derken ne kastediyor?
Yine yalnız kaldığı bir dönemde aldatmayacaginin garantisi yok sürekli aklınızda beni aldatıyor mu sorusu olacak, güven olmadan ne kadar devam edebileceksiniz?
Sabah işe gidip akşam işten geç gelmem ve direkt mutfak çocukla ilgilenmem ama onunla oturup konuşmamam halini hatırını sormamam konuşunca işimden bahsedip kafasını şişirmem sürekli gerginlik kavga çıkarmam onu yalnız ve boşlukta biri yapmış. Bu kadar daraldı gidebilirdi insan gibi boşanırdık ya da psikoloğa giderdi ama yolu bozuk olanın böyle çözümleri olmazki

Telefon şifrelerimizi biliyoruz birbirimizin ve bana dediği evet sen gör diye bıraktım beni yalnız bıraktın diyor delirtti beni
Şerefsiz bir de sizi mi suçluyor?! Gerçekten böylelerini Allah bildiği gibi yapsın! Sanki keyfinizden iş seyahatlerine gidiyorsunuz.
Eşinizin yalanlarına ve bu manipulasyonlarına gelmeyin lütfen. Güven bir kere gidince o evlilikten hayır gelmiyor. Ayrıca gururum, onurum gitti diyorsunuz ama sizlik bir durum değil. Asıl gurursuz, onursuz olan eşiniz! Çoluğunu, çocuğunu, eşiniz düşünmeden başka kadınların peşine giden eşiniz haysiyetsiz ve onursuz.
Önce bi kendinizi dinleyin, sakinleşin. Sonra da gerekeni yapıp o adamı boşayın. Çocuk babaya düşkün diye de düşünmeyin, istedigi zaman babasıyla çocuğunuz zaten görüşebilecek.. Mutsuz bir ailede, evde, mutsuz anne ole büyümekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…