- 5 Aralık 2024
- 18
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi dardanelrengin
Aldatmayı affedemezsiniz asla sindiremezsiniz. İlişkinin düzelmesini beklemeyin.16 yılı geçen üniversiteden beri beraber olduğum 10 yıllık kocam beni aldattı. Barda tanıştığı bir kadınla sohbet etmiş ve tinder indirmiş ben iş seyahatinde ve kendi de iş seyahatine çıkmadan önce tanışıp dertleşmişler güya.evliyim bir çocuğum var 3 yaşında ne yapacağım bilmiyorum hem seviyorum hem nefret ediyorum
Aldatan erkeklerin hepsini Allah bildiği gibi yapsın. Tinderda mesajlar kanıtlar duruyor mu16 yılı geçen üniversiteden beri beraber olduğum 10 yıllık kocam beni aldattı. Barda tanıştığı bir kadınla sohbet etmiş ve tinder indirmiş ben iş seyahatinde ve kendi de iş seyahatine çıkmadan önce tanışıp dertleşmişler güya.evliyim bir çocuğum var 3 yaşında ne yapacağım bilmiyorum hem seviyorum hem nefret ediyorum
Nasıl baka bilirim hiç bilmiyorum şu an iş telefonu numarasını verdiği için rezil adam iş telefonunu kapattı kendi telefonununa indirmiş appstoreden gördüm ama bulamadım mesj falanAldatan erkeklerin hepsini Allah bildiği gibi yapsın. Tinderda mesajlar kanıtlar duruyor mu
O kadar haklısınız ki ne güven kaldı ne sadakat bitti her şeyAldatmayı affedemezsiniz asla sindiremezsiniz. İlişkinin düzelmesini beklemeyin.
O zaman kanıt toplamaya çalış öyle boşanma davası açarsın. Mesajları siliyor demekki. O uyurken bakarsın. Telefon şifreli miNasıl baka bilirim hiç bilmiyorum şu an iş telefonu numarasını verdiği için rezil adam iş telefonunu kapattı kendi telefonununa indirmiş appstoreden gördüm ama bulamadım mesj falan
Suçu da size yüklemis hadsiz. Yapacak bişey yok kalan sevginizi de kalbinize gömin boşanın. Yoksa çok mutsuz bir kadın olursunuz kendinize saygınız kalmazBir şey yaşamadık sadece çok bunaldım alkollüydüm numaramı verdim konuştuk diyor ama indirdiği uygulama da var tinder belliki başka arayışlara girmiş. Beni yalnıx bıraktın çok yalnızdım kimseyle konuşmadım diyor yeni bir sayfa açalım diyor ama ben de be güven ne evliliğe dair sadakat kaldı. Bu arada bütün ekran görüntülerini aldım. Ama ne aileme ne bir arkadaşıma anlatamadım anca buraya yazıp fikir almaya çalışıyorum çok çaresizim ve boşluktayım bu kadar sene güvendiğim biri bunu bana nasıl yapar aklım almıyor.
Evet whatsapptan yazışmaları silmiş ama pazar gecesi allah yüzüme baktı ve gördüm oğlumu uyuttum savaştepedeyiz yazmış( evimiz için muhtemelen) o gece her şeyi çektim başka bir isimle kaydetmiş zaten erkek adıyla bekledim bir şey der mi diye yok. Ertesi gün bu hafta yani salı günü onun iş telefonunundan gece aradım numarayı bir baktım kadın sesi çığrımdan çıktım kan beynime sıçradı verdim veriştirdim. Kızın numarası da var onunda ekrsn görüntüleri var açsam dava yazışmalarıda incelerler ama rezil oldum ya onurum gurum gitti kendime gelemiyorumO zaman kanıt toplamaya çalış öyle boşanma davası açarsın. Mesajları siliyor demekki. O uyurken bakarsın. Telefon şifreli mi
Bu senin ilk yakaladığın aldatması ise güzel manipüle eder. Seviyorum derken yapacak bir şey yok salağa yatsaydın kaos çıkarmak yerine. Boşanmayacaksan ifşa etmenin alemi yok çünkü bu sefer nasıl olsa bilse bile gitmiyor diye suyunu çıkarıyor erkekler16 yılı geçen üniversiteden beri beraber olduğum 10 yıllık kocam beni aldattı. Barda tanıştığı bir kadınla sohbet etmiş ve tinder indirmiş ben iş seyahatinde ve kendi de iş seyahatine çıkmadan önce tanışıp dertleşmişler güya.evliyim bir çocuğum var 3 yaşında ne yapacağım bilmiyorum hem seviyorum hem nefret ediyorum
Oğlunuzu siz değil babası babasız bırakıyor yapacak birşey yok. Kendi benliginizden vazgeçerseniz mutsuz insan ve dolayısıyla mutsuz anne olursunuz. Ayrı ama mutlu olun cocuğunuz içinBu arada tinderı merakımdan indirdim orda tanışmadık diyor ama o uygulamanın evli bir adamda ne işi olur. Tartıştım bağırdım çağırdım şu an resmen susup duruyorum öfkeleniyorum ama bir şey yapamıyorum boşansam çocuğum babasına o kadar düşkünki sürekli baba diyor. Bu arada yeni olduğunu düşünmüyorum her gece eve geç geldi iş yemeği diye ama sanırım barda bu kızlaydı allah bilir neler yaptı. Hemen iş telefonunu kapattı kızı engelledi kıza güya bağırıp çağırmış sadwce arkadaş olarak görmüş. Allahım yani çıkmazdayım
Beni yalnız bıraktın çok yalnızdım nedir ya!! Aldatmaya bulduğu bahaneye bak. Sizde suç buluyor yalnız bırakmışsınız yoksa gözü hiç dışarı kaymazdı yani(!)Bir şey yaşamadık sadece çok bunaldım alkollüydüm numaramı verdim konuştuk diyor ama indirdiği uygulama da var tinder belliki başka arayışlara girmiş. Beni yalnıx bıraktın çok yalnızdım kimseyle konuşmadım diyor yeni bir sayfa açalım diyor ama ben de be güven ne evliliğe dair sadakat kaldı. Bu arada bütün ekran görüntülerini aldım. Ama ne aileme ne bir arkadaşıma anlatamadım anca buraya yazıp fikir almaya çalışıyorum çok çaresizim ve boşluktayım bu kadar sene güvendiğim biri bunu bana nasıl yapar aklım almıyor.
Yani uzun bir ilişkiymiş uzun evlilikmiş hazmetmesi zor ama gözü bir kere dışarı kaymış ya geçmiş olsun. Bu onun son olayı olmaz. Düne kadar size karşı dünyanın en iyi eşi olmuş olsun bu aldatma olayından sonra gözünüzdeki değeri bitmesi lazım.Telefon şifrelerimizi biliyoruz birbirimizin ve bana dediği evet sen gör diye bıraktım beni yalnız bıraktın diyor delirtti beni