Aldatıldım

Beni yalnız bıraktın çok yalnızdım nedir ya!! Aldatmaya bulduğu bahaneye bak. Sizde suç buluyor yalnız bırakmışsınız yoksa gözü hiç dışarı kaymazdı yani(!)
Beni sürekli ilk başta suçladı eve geç geliyorsun işten yüzünü göremiyorum çocukla uyuyorsun ne iletişimimiz var ne bir yaklaşım diye saçma salak konuştu sonra yalvardı ağladı ama ne fayada boşanayım diyorum aileme anlatacağım bana evlenme dedikleri adamla evlendiğim için daha da kötü olacağım psikoloğa gideyim diyorum ama ne anlatacağım kimseye analatamıyorum

Kalmadı bir değeri zaten senelerim boşa gitti hayallerim umutlarım her şey bomboş

Telefon şifrelerimizi biliyoruz birbirimizin ve bana dediği evet sen gör diye bıraktım beni yalnız bıraktın diyor delirtti beni
Kusura bakmayın ama eşiniz ne kadar karaktersiz. Bir halt işlemiş, utanacağı yerde suçlu olan yine siz oldunuz. Siz de hala oğlum baba diyor diyorsunuz.

Boşanacağınızı düşünmüyorum. Şunu bilin ki, yaşadığınız bu ızdırabı ömür boyu taşıyacak, bir daha hiçbir zaman güvenmeyeceksiniz. Kendinize olan güveniniz de zedelendi zaten. Bundan sonra gerçekten iş yemeğine gitse bile inanmayacaksınız. Kendiniz karar verin. Bu şekildeki yeni yaşamınızı kaldırabilecek misiniz?

Boşanmayı düşünüyorum ama gücü bulamıyorum bir türlü belki henüz yeni bir durum ondan kafam karışık ama asla asla affetmeyeceğim bitti

Ay ne derdi varmis da dertlesmeye bardaki kadini bulmus?
Cok daraldiysa psikologa gitseydi
Beni yalniz biraktin diyerek de vicdanina oynuyor manipule ediyor
Sende cok darlanip bir erkekle birkac gece takilsan sende her gece gec kaldin yalnizdim desen tamam der mi acaba !

Kendi savunmasını da bir şey yapmadım aldatmadım diyor aldatmayı sasece yatakta sanıyor zavallı aptal

O tinder, evli erkeklerin sex partneri bulma yeri.
Hatta foto koymadan evliyim,maddi sorunum yok diye açık açık yazıyorlar. Günümüzde öyle bi hale gelmiş ki genç kadınlar maddiyat sağlamak için bu sekilde ilişkilere giriyorlar veya evli kadınlar da var win-win sözde

Esinin tek derdi, kendi düşüncesine göre evde yasayamadıgı daha cok oranda cinsellik yasamak düzenini bozmadan. Ve sana bişey söyliyim, affetsen de numarasını değiştirse de, her seyini denetim altına alsan da daha cok sevisseniz de o devam edecek cunku artık o kadın ya da kadınlarla yasadıgı cinselliği de bırakamayacak

Ne diyim şimdi tekrar yapacak ama bunu bil kararı sana bırakıyorum

Uygulama karaktersiz pzvenk süzgeci anlaşılan ne uygulamanın detayını biliyorum ne de mesaj vs ama tek gördüğüm indirmiş profil açmış bir güzel isviçredeyken sonrada Türkiye ye gelince silmiş it. Öyle sinirliyim ki boğasım geliyor zor tutuyorum kendimi bir toplayıp canına okuyacağım

İsviçredeyken bulmaya calışmış demek ki, daha serbest..ayrıca uygulamayı silse de profil silinmez yani tüm uygulamalar gibi... Aksam silip gündüz yükleyip konusanlar da var.

Sen niye rezil oldun. O rezil oldu sakın böyle düşünme. Küçük çocuğun haklısın boşanma konusunda arada kalmakta. Çift terapisi düşünür müsün? Veya direkt boşanma.

Çok geçmiş olsun.
Onun yediği b.k yüzünden konforunuzu neden siz bozasınız? Yani hiçbir şey için acele edip kendinizi zora sokmayın.
Önce evden gönderin, bi görünmesin gözünüze, sonra bir kafanızı toplayın, kendinize vakit ayırın, sevdiğiniz içinizi açabileceğiniz bir iki dostunuz varsa onlarla vakit geçirebilirsiniz.
Yani onun hatasının bedelini neden alel acele bir kararla siz ödeyesiniz?
Boşanacaksanız bile fevri adımlar atmamanız için bu söylediklerim.
İt gibi gezinsin sokaklarda, nerde kalıyorsa kalsın.
Siz yol planınızı belirleyene dek, onla muhatap olmayın, manipülasyonuna gelmeyin, sakince ilerleyin.
Zaten bu şekilde en geç bir kaç haftaya duygularınız demlenir, zihniniz netleşir.
Sonra bağlarsınız g.tüne tenekeyi.

Herkese onun ne kadar ahlaksız rezil bir adam olduğunu anlayıp nafaka tazminat ne varsa almanı öneririm. Kimseye anlatmamak neymiş yediği haltlardan yerin dibine girmesi gereken o

Siz biran önce randevu alıp testlerinizi yaptırın, hastalık bulaştırmış mı öğrenin. Her gece geç geliyordu, demekki barda kadınlaydı diyorsunuz da, ne malum uygulamadan bulduklarının yanında olmadığı?

Sen niye rezil oldun. O rezil oldu sakın böyle düşünme. Küçük çocuğun haklısın boşanma konusunda arada kalmakta. Çift terapisi düşünür müsün? Veya direkt boşanma.
Direkt boşanacağım.Kendisi bunalmış boşluktaymış yalnız hissediyorumdum sürekli gergindik evde mutsuzluk çocuktan sonra uzaklaştık sohbet edecek birileri istedim diyor ve terapi değil gözünü dışarıya çeviriyorsa ben neden çabalayayım ki

Aldatılmak çok büyük bir yıkım. Biraz zaman tanıyın kendinize, sakinleşin ben tekrar güvenip yola devam edebileceğinizi sanmıyorum. Affetseniz bile o şüphe tohumu artık düştü içinize. Hergün kendinizle seviyorum, nefret ediyorum arasında bir savaş yaşayacaksınız. Affedebilirde boşanabilirsinizde. Ama affedip bu konular hep gündeme gelecek ya da siz içinizde yaşadığınız acıdan dolayı dışarıya negatiflik yayacak stresli olacaksanız bu iş yine yürümez. Emin olunki adam yine aldatır

Oğlum kreşe gidiyor sabahları genelde babası bırakıyor akşamları aynı şekilde okuldan alabilirse alıyor alamaz ise annem alıyordu,seyahatlerde annem destek oluyor.şimdi anlatamadığım için ne diyeceğim nasıl devam edeceğim bilmiyorum hafta sonu geldi anlatıp yoluma bakmaya çalışacağım

Ayni seyi siz yapsaydiniz esiniz ne yapardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…