Henüz çağırmadık ben yarın gidiyorum ailemin yanına. O zaman babamla konuşup net kararı veririz diye düşünüyorum. Bu annemle benim yapılsa daha iyi olur diye düşündüğümüz bir hamleydi. Ailemi bu noktaya kadar hiç dinlemedim bundan sonra onlar ne diyorsa öyle yapacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ne yaptınız acaba, merak ediyorum sizi.Henüz çağırmadık ben yarın gidiyorum ailemin yanına. O zaman babamla konuşup net kararı veririz diye düşünüyorum. Bu annemle benim yapılsa daha iyi olur diye düşündüğümüz bir hamleydi. Ailemi bu noktaya kadar hiç dinlemedim bundan sonra onlar ne diyorsa öyle yapacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Merhaba, aslında yazmaya niyetim yoktu fakat anlatmak bana da iyi gelebilir. Şu an ailemin evindeyim yarın sabah teyzemin yazlığına gideceğiz burada durmamak için. Ailem yüzüğü ve takıları anlattığım şekilde vermek konusunda ısrarcıydı ama sonrasında babam rahatsızlandı bu durumdan dolayı. Tansiyonuyla ilgili sorunlar yaşadık. Kalbini zorladı bu durum özellikle beni gördükten sonra çok üzüldü. Yani ayrılmamı hep istiyorlardı ama bu kadar kötü etkilendiğimi görmek onu çok yıpratıyor. Sonrasında erkek kardeşim takıları onun çok yakın bir arkadaşının dükkanına bıraktı ona vermesi için. Tabi bu süreçte bana asla ulaşamadı arkadaşlarımı arayıp durdu. Ulaşmaya çalışıyor hala. Hatta arkadaşıma benim görev yaptığım şehre tekrar geleceğini söylemiş arkadaşım da ailemle olduğumu söylemiş ona. Kardeşim yüzüğü dün bıraktı dünden sonra iyice çığırından çıktı olaylar. Kız kardeşimi aradı onun telefonundan da engelledik. Sonra arkadaşıma uzunca mesaj atmış bir kez dinlemem için en azından telefonda konuşalım sen ikna et temalı. Sosyal medya hesaplarından sürekli acıklı acıklı paylaşımlar yapıyor. Anlayacağınız konuşmanın bir yolunu arıyor ben hesaplarımı kapattım bu arada arkadaşlarım atıyorlar yanlış anlaşılmasın. Hala aynı fikirdeyim konuşmak istemiyorum. Bundan sonrası için göreve gittiğim şehirde evimi değiştireceğim. Annem çalıştığı için teyzem görevim bitene kadar gelip benimle kalacak. Numaramı henüz değiştiremedim ama başka başka numaralardan aranmak istemiyorum artık onu da değiştireceğim. Yani yanlış anlaşılmasın bunları ondan korktuğum için yapmıyorum. Sadece yaptığı her şey psikolojimi daha çok bozuyor. Kararlı olduğumu anlamasını istiyorum. Zaten annem konuşursan bile hakkımı helal etmem deyip duruyor. İş yerime gelirse veya iletişim kurmanın bir yolunu bulursa diye düşünüyorum bazen. O zaman ne derim henüz bunu düşünmeye hazır değilim çünkü kafamın içi cehennem gibi. Kadın da storyler atmış arkadaşım fake bir hesaptan bakıp attı bana. Eğlence mekanındayken arkada saçma sapan bir şarkı çalıyor altına şey yazmış sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, sahibine döner tüm köpekler. Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Muhatap olduğum insanların haline bakıp mı üzüleyim, kendi halime mi üzüleyim, düştüğüm duruma mı üzüleyim bilmiyorum. Durumlar böyle yani. Teşekkür ederim merak ettiğiniz için biraz uzun oldu ama içimi döktüm ben de.Ne yaptınız acaba, merak ediyorum sizi.
Süreç zor olacak ama bu gururlu,doğru tavrınız yakın zamanda meyvelerini verecek.Hayatınızdan gereksiz çöpleri ayıkladıkça özgüveniniz artacak, kötü tecrübe ikili ilişkilerde yapmanız gerekenleri öğretecek .MutluluklarMerhaba, aslında yazmaya niyetim yoktu fakat anlatmak bana da iyi gelebilir. Şu an ailemin evindeyim yarın sabah teyzemin yazlığına gideceğiz burada durmamak için. Ailem yüzüğü ve takıları anlattığım şekilde vermek konusunda ısrarcıydı ama sonrasında babam rahatsızlandı bu durumdan dolayı. Tansiyonuyla ilgili sorunlar yaşadık. Kalbini zorladı bu durum özellikle beni gördükten sonra çok üzüldü. Yani ayrılmamı hep istiyorlardı ama bu kadar kötü etkilendiğimi görmek onu çok yıpratıyor. Sonrasında erkek kardeşim takıları onun çok yakın bir arkadaşının dükkanına bıraktı ona vermesi için. Tabi bu süreçte bana asla ulaşamadı arkadaşlarımı arayıp durdu. Ulaşmaya çalışıyor hala. Hatta arkadaşıma benim görev yaptığım şehre tekrar geleceğini söylemiş arkadaşım da ailemle olduğumu söylemiş ona. Kardeşim yüzüğü dün bıraktı dünden sonra iyice çığırından çıktı olaylar. Kız kardeşimi aradı onun telefonundan da engelledik. Sonra arkadaşıma uzunca mesaj atmış bir kez dinlemem için en azından telefonda konuşalım sen ikna et temalı. Sosyal medya hesaplarından sürekli acıklı acıklı paylaşımlar yapıyor. Anlayacağınız konuşmanın bir yolunu arıyor ben hesaplarımı kapattım bu arada arkadaşlarım atıyorlar yanlış anlaşılmasın. Hala aynı fikirdeyim konuşmak istemiyorum. Bundan sonrası için göreve gittiğim şehirde evimi değiştireceğim. Annem çalıştığı için teyzem görevim bitene kadar gelip benimle kalacak. Numaramı henüz değiştiremedim ama başka başka numaralardan aranmak istemiyorum artık onu da değiştireceğim. Yani yanlış anlaşılmasın bunları ondan korktuğum için yapmıyorum. Sadece yaptığı her şey psikolojimi daha çok bozuyor. Kararlı olduğumu anlamasını istiyorum. Zaten annem konuşursan bile hakkımı helal etmem deyip duruyor. İş yerime gelirse veya iletişim kurmanın bir yolunu bulursa diye düşünüyorum bazen. O zaman ne derim henüz bunu düşünmeye hazır değilim çünkü kafamın içi cehennem gibi. Kadın da storyler atmış arkadaşım fake bir hesaptan bakıp attı bana. Eğlence mekanındayken arkada saçma sapan bir şarkı çalıyor altına şey yazmış sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, sahibine döner tüm köpekler. Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Muhatap olduğum insanların haline bakıp mı üzüleyim, kendi halime mi üzüleyim, düştüğüm duruma mı üzüleyim bilmiyorum. Durumlar böyle yani. Teşekkür ederim merak ettiğiniz için biraz uzun oldu ama içimi döktüm ben de.
Süreç zor evet ama bütün bunlardan sonra geri dönüşü yok. Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur.Süreç zor olacak ama bu gururlu,doğru tavrınız yakın zamanda meyvelerini verecek.Hayatınızdan gereksiz çöpleri ayıkladıkça özgüveniniz artacak, kötü tecrübe ikili ilişkilerde yapmanız gerekenleri öğretecek .Mutluluklar
Terapi alacağım kesinlikle. Sadece düzenimi tekrar oturtmayı bekliyorum. Belki 2-3 haftaya daha ihtiyacım var. Umarın bir an önce geride kalır. Teşekkür ederimmSüreç şimdi zor ama sizin adınıza da aileniz adına da çok sevindim. Gerekirse terapi alın, bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Eninde sonunda geçecek, geride kalacak her şey.
Umarım vakti geldiğinde sizin için doğru olan insanla tanışır ve tam da o zaman şükürler edip iyi ki ayrılmışım o adamdan dersiniz.
Çalıştığın yere gelip rahatsız ederse şikayet et bence.Terapi alacağım kesinlikle. Sadece düzenimi tekrar oturtmayı bekliyorum. Belki 2-3 haftaya daha ihtiyacım var. Umarın bir an önce geride kalır. Teşekkür ederimm
Evinizi sadece onun bulmamasi için değiştiriyorsaniz, iş yeriniz sabit olduğundan ulaşacaktır, takip etmesi de çok kolay. Ondan bu yüke girmeyin derim.Merhaba, aslında yazmaya niyetim yoktu fakat anlatmak bana da iyi gelebilir. Şu an ailemin evindeyim yarın sabah teyzemin yazlığına gideceğiz burada durmamak için. Ailem yüzüğü ve takıları anlattığım şekilde vermek konusunda ısrarcıydı ama sonrasında babam rahatsızlandı bu durumdan dolayı. Tansiyonuyla ilgili sorunlar yaşadık. Kalbini zorladı bu durum özellikle beni gördükten sonra çok üzüldü. Yani ayrılmamı hep istiyorlardı ama bu kadar kötü etkilendiğimi görmek onu çok yıpratıyor. Sonrasında erkek kardeşim takıları onun çok yakın bir arkadaşının dükkanına bıraktı ona vermesi için. Tabi bu süreçte bana asla ulaşamadı arkadaşlarımı arayıp durdu. Ulaşmaya çalışıyor hala. Hatta arkadaşıma benim görev yaptığım şehre tekrar geleceğini söylemiş arkadaşım da ailemle olduğumu söylemiş ona. Kardeşim yüzüğü dün bıraktı dünden sonra iyice çığırından çıktı olaylar. Kız kardeşimi aradı onun telefonundan da engelledik. Sonra arkadaşıma uzunca mesaj atmış bir kez dinlemem için en azından telefonda konuşalım sen ikna et temalı. Sosyal medya hesaplarından sürekli acıklı acıklı paylaşımlar yapıyor. Anlayacağınız konuşmanın bir yolunu arıyor ben hesaplarımı kapattım bu arada arkadaşlarım atıyorlar yanlış anlaşılmasın. Hala aynı fikirdeyim konuşmak istemiyorum. Bundan sonrası için göreve gittiğim şehirde evimi değiştireceğim. Annem çalıştığı için teyzem görevim bitene kadar gelip benimle kalacak. Numaramı henüz değiştiremedim ama başka başka numaralardan aranmak istemiyorum artık onu da değiştireceğim. Yani yanlış anlaşılmasın bunları ondan korktuğum için yapmıyorum. Sadece yaptığı her şey psikolojimi daha çok bozuyor. Kararlı olduğumu anlamasını istiyorum. Zaten annem konuşursan bile hakkımı helal etmem deyip duruyor. İş yerime gelirse veya iletişim kurmanın bir yolunu bulursa diye düşünüyorum bazen. O zaman ne derim henüz bunu düşünmeye hazır değilim çünkü kafamın içi cehennem gibi. Kadın da storyler atmış arkadaşım fake bir hesaptan bakıp attı bana. Eğlence mekanındayken arkada saçma sapan bir şarkı çalıyor altına şey yazmış sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, sahibine döner tüm köpekler. Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Muhatap olduğum insanların haline bakıp mı üzüleyim, kendi halime mi üzüleyim, düştüğüm duruma mı üzüleyim bilmiyorum. Durumlar böyle yani. Teşekkür ederim merak ettiğiniz için biraz uzun oldu ama içimi döktüm ben de.
Evinizi sadece onun bulmamasi için değiştiriyorsaniz, iş yeriniz sabit olduğundan ulaşacaktır, takip etmesi de çok kolay. Ondan bu yüke girmeyin derim.Merhaba, aslında yazmaya niyetim yoktu fakat anlatmak bana da iyi gelebilir. Şu an ailemin evindeyim yarın sabah teyzemin yazlığına gideceğiz burada durmamak için. Ailem yüzüğü ve takıları anlattığım şekilde vermek konusunda ısrarcıydı ama sonrasında babam rahatsızlandı bu durumdan dolayı. Tansiyonuyla ilgili sorunlar yaşadık. Kalbini zorladı bu durum özellikle beni gördükten sonra çok üzüldü. Yani ayrılmamı hep istiyorlardı ama bu kadar kötü etkilendiğimi görmek onu çok yıpratıyor. Sonrasında erkek kardeşim takıları onun çok yakın bir arkadaşının dükkanına bıraktı ona vermesi için. Tabi bu süreçte bana asla ulaşamadı arkadaşlarımı arayıp durdu. Ulaşmaya çalışıyor hala. Hatta arkadaşıma benim görev yaptığım şehre tekrar geleceğini söylemiş arkadaşım da ailemle olduğumu söylemiş ona. Kardeşim yüzüğü dün bıraktı dünden sonra iyice çığırından çıktı olaylar. Kız kardeşimi aradı onun telefonundan da engelledik. Sonra arkadaşıma uzunca mesaj atmış bir kez dinlemem için en azından telefonda konuşalım sen ikna et temalı. Sosyal medya hesaplarından sürekli acıklı acıklı paylaşımlar yapıyor. Anlayacağınız konuşmanın bir yolunu arıyor ben hesaplarımı kapattım bu arada arkadaşlarım atıyorlar yanlış anlaşılmasın. Hala aynı fikirdeyim konuşmak istemiyorum. Bundan sonrası için göreve gittiğim şehirde evimi değiştireceğim. Annem çalıştığı için teyzem görevim bitene kadar gelip benimle kalacak. Numaramı henüz değiştiremedim ama başka başka numaralardan aranmak istemiyorum artık onu da değiştireceğim. Yani yanlış anlaşılmasın bunları ondan korktuğum için yapmıyorum. Sadece yaptığı her şey psikolojimi daha çok bozuyor. Kararlı olduğumu anlamasını istiyorum. Zaten annem konuşursan bile hakkımı helal etmem deyip duruyor. İş yerime gelirse veya iletişim kurmanın bir yolunu bulursa diye düşünüyorum bazen. O zaman ne derim henüz bunu düşünmeye hazır değilim çünkü kafamın içi cehennem gibi. Kadın da storyler atmış arkadaşım fake bir hesaptan bakıp attı bana. Eğlence mekanındayken arkada saçma sapan bir şarkı çalıyor altına şey yazmış sahipsiz kalıp tutuşunca etekler, sahibine döner tüm köpekler. Yani gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Muhatap olduğum insanların haline bakıp mı üzüleyim, kendi halime mi üzüleyim, düştüğüm duruma mı üzüleyim bilmiyorum. Durumlar böyle yani. Teşekkür ederim merak ettiğiniz için biraz uzun oldu ama içimi döktüm ben de.
Nereye gitsem isterse bulur biliyorum ama hem yeni bir başlangıç yapmış olmak istiyorum hem de o yaşadığımız kavgadan sonra o eve girmek kabus gibi geliyor bana.Evinizi sadece onun bulmamasi için değiştiriyorsaniz, iş yeriniz sabit olduğundan ulaşacaktır, takip etmesi de çok kolay. Ondan bu yüke girmeyin derim.
Ama evdeki anıları size iyi gelmiyor bundan dolayı tasiniyorsaniz yeni başlangıç için iyi olacaktır tabi.
Aslında sizi hiç aramada bu süreçte ulaşmaya çalışması daha gurur kırıcı olurdu sizin için.
Sizi kaybettiği için çok üzgün demekki, kabullenemiyor
Yani hiddetli bir tavrı yok. Telefonda bile olsa bir kez dinlesin beni diyor. Yanlış bir şey hissedersem mutlaka ederim ama o noktaya geleceğini sanmıyorum. Yani o kadar gözünü karatmış olsa ailemin evinde de gelebilirdi ama ters tepeceğini bildiği için gelmiyor. Dua ediyorum öyle bir durum yaşanmaması için.Çalıştığın yere gelip rahatsız ederse şikayet et bence.
Ailenle konuşup bir kez telefonda dinle madem. Yakandan düşer en azından.Yani hiddetli bir tavrı yok. Telefonda bile olsa bir kez dinlesin beni diyor. Yanlış bir şey hissedersem mutlaka ederim ama o noktaya geleceğini sanmıyorum. Yani o kadar gözünü karatmış olsa ailemin evinde de gelebilirdi ama ters tepeceğini bildiği için gelmiyor. Dua ediyorum öyle bir durum yaşanmaması için.
Biraz daha kendimi topladıktan sonra konuşacağım gibi. Bakalım artık hayırlısı olsun.Ailenle konuşup bir kez telefonda dinle madem. Yakandan düşer en azından.