- Konu Sahibi Nassilyani
-
1 kez affetmişsin, ben bir kez affetmenin, ikinci fırsatı verdiğine inanıyorum. taviz tavizi getirir...
Niye bunlarla uğraşıyorsunuz? Affetmişsiniz ama tamamen unutmak için sizin bir şey yapmanıza gerek yok, unutturmak eşinizin vazifesi. Yaşadığınız şey sizde paranoya haline gelmiş.
eminim aynı durumda olsan;
daha fazlasını bile yapardın....
ama iş illa konuya cevap vermekse illa bir farkındalık yaratacaksınız ya ....
komik buluyurum sizi...
Bence farkındalık yaratmak değil. Dışardan yorum yapmak ile yaşamak arasında fark var. Zor durumda olan kişi sağlıklı düşünemez. Ne yapsam hangisi doğru diye kafasında kurar durur. Ama o durumun içinde olmayan kişi daha mantıklı düşünüp fikir verebilir.
Elmayra doğru söylemiş unutturmak bu durumda eşin vazifesi ama konu sahibinin sürekli aklında bu olay unutamıyor haklı olarak onun için ne yapsam diye soruyor bize..
Umarım eşi akıllanırda unutturmaya çalışır bu çirkin olayı..
Aradan uzun zaman geçmiş. Yaptınız mı bu dediğinizi ?
Umarım yapmamışsınızdır.[/QUOTE
yapmadım bazen şeytan diyo at bi mesaj hemen burada yazılanlara bi göz atıyorum.yapmıycamda ama aklımdan nasıl silicem bu olayı hiç bilmiyorum
Aradan uzun zaman geçmiş. Yaptınız mı bu dediğinizi ?
Umarım yapmamışsınızdır.[/QUOTE
yapmadım bazen şeytan diyo at bi mesaj hemen burada yazılanlara bi göz atıyorum.yapmıycamda ama aklımdan nasıl silicem bu olayı hiç bilmiyorum
bende birkaç ay önce aldatıldım affettim hiç senin gibi kocamı deneme fikri aklıma gelmedi ama bende unutamıyorum hergün laf sokuyorum bir sakinleşiyorum bir sinirleniyorum çok dengesizleştim farkındayım ama kolay değil bir çırpıda unutmak
komik buluyurum sizi...
terrakotacmmm malesef elmeyrada aynı sııkıntıyı yasadı ve sanırım ayrıldılarr ...erkeklerrr işteee
terrakotacmmm malesef elmeyrada aynı sııkıntıyı yasadı ve sanırım ayrıldılarr ...erkeklerrr işteee
elmeyranın ne yaşadığı değil;
Yaptığı yorumun sıradanlığı rahatsız edici...
komik buluyurum sizi...
Bence farkındalık yaratmak değil. Dışardan yorum yapmak ile yaşamak arasında fark var. Zor durumda olan kişi sağlıklı düşünemez. Ne yapsam hangisi doğru diye kafasında kurar durur. Ama o durumun içinde olmayan kişi daha mantıklı düşünüp fikir verebilir.
Elmayra doğru söylemiş unutturmak bu durumda eşin vazifesi ama konu sahibinin sürekli aklında bu olay unutamıyor haklı olarak onun için ne yapsam diye soruyor bize..
Umarım eşi akıllanırda unutturmaya çalışır bu çirkin olayı..
biz kadınlar bu tip durumlarda ister istemez elmeyranın tabiri ile paranoyak oluruz;
kadınsal duygulardır ve o şüphenin her daim bizimle olması normaldir...
birebir bu olayı yaşayan bu arkadaşımıza unut gitsin paranoyak olma...
demek işin kolay kısmıdır, hangimiz unutabiliriz kolay kolay..
ve kaçımız acabalarla içimizi kemirmeyiz;
birbirimizden bu kadar farksız değilken bazı arkadaşlarımızın hissetmeden sadece yorum yapmak adına yazdıkları yorumlar malesef çok yüzeysel geliyor..aynı zamanda anlamsız...
hiçbirimiz sürekli bu şüpheyle yaşa didikle demiyoruz;
ama çoğumuz bu tip durumlarda arkasını arar konuyu kapatamayız.buda kadınca duygulardır.Normaldir..
söz konusu 2. bir kadınsa hazmedilmesi zor bir olaydır...
bırak,paranoyak olma,vs vs....
demesi kolay ama uygulaması zordur..
yüzeyseldir,anlamsızdır....içten değildir....
daha yapıcı ve samimi yorumlarla elbette konu sahibine fikir verilebilir.
her zaman hemfikir olunması gerekmiyor..
ancak dışarıdan yorum yapan bizlerin egolarını kontrol ederek birazdaha empati içersinde olmamız gerekir...
söz konusu konu çok ince ve kadının canını acıtan bir konu...
birde üstüne böyle ham bir yorum..
sadece kişinin üstünde komik ve samimiyetten uzak duruyor...
biz kadınlar bu tip durumlarda ister istemez elmeyranın tabiri ile paranoyak oluruz;
kadınsal duygulardır ve o şüphenin her daim bizimle olması normaldir...
birebir bu olayı yaşayan bu arkadaşımıza unut gitsin paranoyak olma...
demek işin kolay kısmıdır, hangimiz unutabiliriz kolay kolay..
ve kaçımız acabalarla içimizi kemirmeyiz;
birbirimizden bu kadar farksız değilken bazı arkadaşlarımızın hissetmeden sadece yorum yapmak adına yazdıkları yorumlar malesef çok yüzeysel geliyor..aynı zamanda anlamsız...
hiçbirimiz sürekli bu şüpheyle yaşa didikle demiyoruz;
ama çoğumuz bu tip durumlarda arkasını arar konuyu kapatamayız.buda kadınca duygulardır.Normaldir..
söz konusu 2. bir kadınsa hazmedilmesi zor bir olaydır...
bırak,paranoyak olma,vs vs....
demesi kolay ama uygulaması zordur..
yüzeyseldir,anlamsızdır....içten değildir....
daha yapıcı ve samimi yorumlarla elbette konu sahibine fikir verilebilir.
her zaman hemfikir olunması gerekmiyor..
ancak dışarıdan yorum yapan bizlerin egolarını kontrol ederek birazdaha empati içersinde olmamız gerekir...
söz konusu konu çok ince ve kadının canını acıtan bir konu...
birde üstüne böyle ham bir yorum..
sadece kişinin üstünde komik ve samimiyetten uzak duruyor...
Konu nereden bana geldi anlamadım? Neyi sıradan ve rahatsız edici buldunuz? Ben burada yorumlarımı birileri marjinal bulsun ve rahatsız olsun diye yazmıyorum.
Herkes biraz haddini bilsin artık lütfen. Ayrıca elmeyra değil elmayra.
he sağol bende ne zaman uyarıcak diye bekliyodum....
huyun kurusun..
Sevgili ELMEYRA
aSLA SENİNİE İKİLİ TARTIŞMAYA GİRMEM;
Çünki ben egolarını başka insanlarının üzüntüleriyle bastıran insanlara dil dökmem...
Bundan sonra dilediğini yazabilirsin ama benden cevap alamazsın...
Saygılar benden size..Elmeyra(dur uyarma Elmayra)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?