- Konu Sahibi Nassilyani
-
Teşekkür ederim terrakota güzel düşünceleriniz için.
Evet elmayra'yla çok konuşmasakta bir yakınlığım var kendisine.Seviyorum onu.
Fakat bununla ilgisi yok inanın, kim olsa aynı cevabı yazardım.
Konunun öncesi ve sonrası yok, orta yerden sataşılma var.
Bunun adıda haksızlık bana göre.
festival ev olayı falan anlamadım çok karışık anlatmışsınız ya eşin hala görüşüyorsa onunla yemezse numaranı kadın eşinle çözmelisin bence herşeyi birşey yoksa da birşey olmasına sebep olabilirsinde mesaj atarsan
ben affettim mutluyum diyen görmedim, sürekli tetikte sürekli internet,telefon ve kart ekstreleri takibinde kadınlar, ama kadınların bu ikilemi gerçekten çok kötü, arafta kalmak gibi, benim şahsi tercihim boşanmak olurdu çünkü eşimi çok seviyorum, kimisi seviyorum der affeder bende tam tersi affedersem aynı evde kalırsam ya ona ya kendime zarar veririm
işte bende bundan bahsediyorum sen affetmezsin o affeder yada başkası herkesin yaşantısı düşüncesi farklı.burdan boşan demek o yüzen saçma geliyor bana.başına gelmeden ne yapacağını bilmiyosun asla affetmem deyip affedenleride çok gördüm ben.
bence aldatılma kişisel bir konu. Hiçbir zaman yorum yapma gücü bulamadım bu yüzden kendimde.
Tekrar tekrar yaşayanlar oluyor belki birşeyler yazılabilir fakat diğer konulara çok çok zor.
Her evin ışığı farklı yanıyor. şu ışığı kapat, şu ışığı aç deme haddi öyle derindeki, konuşmak güç.
..........
Bu da bir gerçekki kadın affeder ama asla unutmaz.
Evliliği sorunsuz bir şekilde devam eden, bir daha o kötülüğü yapmayan erkekler oluyor evet ama kadının çektiği acılar yanında kar kalıyor.
On yaş yaşlanıyor.
Dilerim bu acıyı yaşatanlar bin kat beterini yaşasınlar.
affeder ama asla unutmaz...
Bu acıyı yaşatanlar bin kat beterini yaşasın inşallah ben bunu yaptımda beni ahı tuttu desin inşallahhhh
amin amin amin
vicdanı sızlasında ; senden beter içinden kahrolsun inşallah
merak ettiğim kocasını arayıpda yanlışlık olmuş dediniz mi...
ayrıca eğer yapcaksanızda tutmaz (denem işi için) çünkü bunların telefonlarıda vardır birbirlerinde... siz yazsanız ararayrıca face de falan hala ekli bir msn i vardır... bundan dolayı sizden yada eşinde kesinlikle şüphelenir diye düşünüyorum... o kadar aptal değildir hemen atlamaz diye düşünüyorum :26:
ev ve cep numaralarını değiştirdiler.ara sıra keylogger yüklüyorum pc ye dedim ya ona asla eskisi gibi güvenmem ama hiç birsey yapmıyor.zaten telefonu faturalı ve fatura eve geliyo dökümanlı halde
elmeyranın ne yaşadığı değil;
Yaptığı yorumun sıradanlığı rahatsız edici...
Banlı olduğun için istediğim dil ile yazamıyorum zira cevap verecek durumda değilsin ve bu çok can sıkıcı.
Birkaç defa başıma geldi insan karşılık veremeyince kendini kötü hissediyor.
terrakota kadın-erkek ilişkilerinin içerdiği bütün konularda "olumlu" yorumlarına denk geliyorum.
Yani erkeği idare edebilmenin kadının meziyeti olduğunu,erkeğe mahkum olduğumuzu,erkeği elimizde tutmamız gerektiği,erkeğin bize bağırıp çağırmasının normal olduğunu ,erkeğin bizi hor görmesinin dayanılabilir olduğunu.Hemen her konuda bunu vurguluyorsun.
Ve biliyorum ki sen böyle bir adamla evlisin.
Canın yanıyor ve bu süreğen birşey olduğu için bunu normalleştirebilmek için senden güçlü kadınlara sürekli bir öfke içindesin.
Aslında öfke senin içinde çünkü haketmediğin bir evlilik hayatı yaşıyorsun.
Mutlu değilsin ve bunu elbette haketmiyorsun ancak devam ettirmekle mükellefsin.
İnan buna da saygı duyuyorum bunun da öbür dünyada bir mükafatı vardır bence üstelik evladın da var ise.
Ancak bence hepimiz haddimizi bilmeliyiz.
Sırf bir diğer kadın bizden daha güçlü daha baskın mutlu olmak için daha dirayetli diye onu paralamamalıyız.
Mutsuzluğunun nedeni buradaki hiçbir kadın değil arkadaşım sen mutsuzluğunun nedenini biliyorsun.
Hergün kavga çıkaran seni üzen mutsuz eden eşin de değil,ona tahammül eden sensin.
Buna dayanmayı seçmişsin mükafatını kirletme kimseyi de incitme ,dilerim her kadının hakettiği mutluluğa erişirsin.
Hepimiz hakkettiğimiz iyi yürekli erkeklerle birlikte oluruz ömür boyu yollarından sapmazlar.
Niye bunlarla uğraşıyorsunuz? Affetmişsiniz ama tamamen unutmak için sizin bir şey yapmanıza gerek yok, unutturmak eşinizin vazifesi. Yaşadığınız şey sizde paranoya haline gelmiş.
Elmeyra olan yazım ise;
elmeyra güçlümüdür değil midir ben bilmiyorum...Çok fazla evliliği ve duruşu hakkında bilgim yok...
Sadece kendisinin , açılan konulara yazdıklarından dolayı bende bıraktığı izlenim dolayısıyla verdiğim tepkiydi...
Bana göre katı ve acımasız yorumlar yapıyor ve buda karşıdaki insanı ezme psikolojisi güdüyor ..
Verdiğim tepkinin altında yatan amaç sadece ve sadece budur.Bu Elmeyra değil bir başkasıda olabilirdi.Yani güçlü kadın mı zayıf kadın mı ayrımına zerre kadar girmedim ve siz bunu dile getirmesiniz farkında olacağım bir konu değildi...
hakkımdır diye düşünüyorum.Ve birdaha lütfen size cevap veremeyeceğimi düşünerek bana genelden cevap yazmayın..
teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?