- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi eksielma70
-
Konu sahibinin işi gücü zaten var ve ona maddi anlamda muhtaç değil yanlış hatırlamıyorsam.İş edinme şansınız yok mu
Bayanlar sonuç bu uzun olunca galiba okumaya üşendiniz ilk sayfadaki sorunuma göre yorumlar gelmeye devam etmiş ama bugün avukatla görüşüp dilekçe verdim bile ben.Hepinizin yorumlarını tek tek okudum teşekkürler yine de.Fake değilim bayanlar yaşadığım bir olayı paylaştım biliyorum çok abes bi durum.
Bugün kıza ulaştım gerçekleri öğrenmek için çünkü eşim" pişman oldum sizi özledim geldim tek gerçek sizsiniz" dedi ama ben inanmadım kızla konuşcam dedim gerek yok bana inan dedi ver numarasını dedim vermedi gizlice aldım telinden dışarı çıkıp kızı aradım bana 3 ayı anlat gerçekleri dedim;
kız telefonunda "karıcım " diye kayıtlıydı şok olmuştum
" boşandım diye elinde bavulla geldi gidecek yerim yok dedi bende aldım içeri ertesi gün hattını falan değiştirdi benimde değiştirmemi istedi rahatsız etmesin kimse ulaşamasın dedi değiştirdik bizde tek beni kaydetti kesin boşanmış diye inandım bende. Ben işe gidip geliyordum o sürekli evdeydi geldiğimde yemekleri falan yapmış oluyordu sonra evimde olmasına rağmen günler sonra bende ona alışmaya başladım iş arıyordu ama bulamıyordu zamanla bi erkeğe bakıyor olmak zoruma gider olmuştu ben senelerdir kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmadan yaşayan bi kadınım sonuçta eve bi ekmek dahi getiremeyen adamı napıyım dedi ?Yine de ona zaman verdim ben dedi. 3 ay gezdi tozdu ama iş bulamadı sonra ben evlilik konularını açtım ona blöf amaçlı çünkü körkütük aşık olup sevemiştim onu henüz evlilik kararı alacak kadar dedi hep kaçamak cevap verdi şüphelendim hadiiii evlenelimmm haftasonu ailemle tanıştırayım seni onlarada evlenceğimizi söyleyelim dediğimde bağırıp çağırmaya başladı 2 senedir peşimdesin ben hiç evlenmedim seninle bekar hayatı mı yaşıcam neden bu tavrın demiş kız. sonra EŞ KİŞİSİ boşanmadım evi senin için terk ettim bana zaman ver iş bulayım hemen boşancam demiş ....
Kızda cebinde 5 kuruş parası olmadığı halde ona kapımı kalbimi açtım ama bana yalan söyledi bende bavulunu topla evi terk et demiş ...Benim eş kişisi ondan sonra bana gelmiş !
Ben kötü biri değilim yuvanız dağılmasın diye o şahıstan hep kaçtım il değiştirdim biliyosun seninlede koonuştuk dedi bana ..
boşandım dediğine inanıp aldım evime boşanmadığınızı öğrendiğim günde kapının önüne koydum hakkını helal et bundan sonra o adamı ne yaparsan yap herşey bunlardan ibaret beni de aramayın daha dedi kapattı telefonu ...
Kıza hiç kızmadım onda hata yok çünkü.Eve dönüp duyduklarımı ona anlattım ve o bavulunu tekrar topla mümkünse dönmemek üzere bu evden git dedim tabi yine yalvarıp ağlamalar ama kalbim evet buz oldu iyiki kızla konuşmuşum konuşmasam bile aklımda sizin dediğiniz gibi hep acabalar olacaktı yarın direk boşanmak için başvurucam Allah kimseye yaşatmasın sağolun sizlerde.((((
Aldatıldığınıza dair bir tazminat talebiniz olacak mı? Elinizde epey kanıt var sanırım. Çekip gitmesi bile epey sıkıntı yaratabilir ona maddi açıdan.Bayanlar sonuç bu uzun olunca galiba okumaya üşendiniz ilk sayfadaki sorunuma göre yorumlar gelmeye devam etmiş ama bugün avukatla görüşüp dilekçe verdim bile ben.
Bayanlar sonuç bu uzun olunca galiba okumaya üşendiniz ilk sayfadaki sorunuma göre yorumlar gelmeye devam etmiş ama bugün avukatla görüşüp dilekçe verdim bile ben.
Başından beri okuyorum yazdıklarınızı.... ve dilekçe vermenize kararınıza bir kadın olarak sevindim... Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin... en dogru karar buydu.... affedilir şeyler değil sizde kürkçü dükkanı değilsiniz.... bu saatten sonra kanmayın sizi haketmeyen o adama....Bayanlar sonuç bu uzun olunca galiba okumaya üşendiniz ilk sayfadaki sorunuma göre yorumlar gelmeye devam etmiş ama bugün avukatla görüşüp dilekçe verdim bile ben.
Tek isteyen bendim diyorsunuz. Gidip tedavi olun lütfen. Saplantılı aşık gibi olmuşsunuz. Kendinize kötülük yapmayın.2 gündür almıyorum eve aileler zaten istemiyordu tek isteyen bendim o yüzden destekçim çok.Bende gerçekleri gördüm.
Tabiki alabildiğimi alıcam ondan.pskolojik olarak bitik olsam da çoçuklar için güçlü durmaya çalışıyorum.
yapmıyorum arkadaşım dilekçemi verdim yazmıştım yukarılara zaten teşekkürler.Tek isteyen bendim diyorsunuz. Gidip tedavi olun lütfen. Saplantılı aşık gibi olmuşsunuz. Kendinize kötülük yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?