aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz zaten ahlak yoksunusunuz eşini de size yakışan bir adam

Tüm samimiyetimle yorum yapicam konunuza . Siz nesiniz ki eşiniz ne olsun. Hatta o sizden daha masum 1 gece bisey (!) Siz bariz 6 7 ay sevgili olmuşsunuz deliler gibi aşık olmuşsunuz sizinki daha büyük bir hainlik bana göre. O yuzden susun oturun .sizin hakkınızsa o adamın da hakkı. Niye gururunuz kırılıyor ben anlamadım bi size mi hak bu aldatmak sizde aldatılabilirsiniz pekala . O yuzden keyfinize bakın zamanı gelince siz yada eşiniz başkasına aşık olursa boşanırsınız yada açık ilişki yaşarsınız. Allah çarşınızı pazar etsin ne diyelim

:) kıyas yapmadım eşimle sex hayatımız yok gibi bişeydi dedim ya aramız kötüydü. yanımda uyurken de hep görüştüğüm kişi gelirdi gözlerimin önüne

:) kıyas yapmadım eşimle sex hayatımız yok gibi bişeydi dedim ya aramız kötüydü. yanımda uyurken de hep görüştüğüm kişi gelirdi gözlerimin önüne
Eşinizin de öyle oluyordur şimdi, hayat ne tuhaf

Aldatma var ama karşılıklı.
Şok oldum en sonda yazdığınıza
diyecek söz bulamadım okuyunca boşanın yahu eşlerinizden başka adamla aylarca ilişki yaşayıp eşine geri dönen kadın ve o eşi kabul eden adamın dertleri beni hiçç ilgilendirmiyorr çocuğa acıdım sadece

ayy savunun kendinizi cinsellik yokmuş da bla bla.o zaman boşanacaktınız hanımefendi .her arası eşiyle kötü olan kadın eşini aldatsın o zaman .ben bekar kadın ve erkeğin beraber yaşamasına bile normal bakarım ama sizinki midemi bulandırdı kusura bakmayın.

Bekar erkek ve bekar bir kadının beraber yaşaması zaten normal bişey xd
orda kullandığınız "bile" gereksiz olmuş ve sanki çok absürd bişeymiş de siz onu bile normal karşılıyorsunuz izlenimi vermiş. Saygılar

toplum normlarına göre çok da normal değil, mesela babana "baba ben bundan sonra suleyman la yaşamaya karar verdim doğalgaz aboneliği açtırıcam benle gelsene" desen, oh tabi ki balkabağım hemen yardımcı olayım demez.

saçmalamayın ülkemizde hoş karşılanmadığı için bile kelimesini kullandım açık aramaya ne kadar meraklı olduk k.k da .size de saygılar

Teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız.Şu an benim otturduğum semtte mesela gayet normal bir olay birlikte yaşayan bekar çift dolu.ama TÜRKİYE birkaç yerden mi ibaret değil birlikte yaşamak sevgilisiyle el ele tutuştu diye öldürülen kızlarımız var yahuuu

Şuraya bir kusayım geliyorum..

Toplumumuzda normal karşılanmıyor olması iki yetişkin insanın beraber yaşıyor oluşunun normal olduğu gerçeğini değiştirmiyor işte onu demek istiyorum. Ayrıca gayet Ataerkil düşünceye sahip bir Babam olmasına karşın 10 yaşından 17 yaşına kadar kendi işlerimizde 17 den sonrada başka işlerde çalışan biri olduğum için Babama kendi hayatımla ilgili meselelere karışmama hakkı tanıdım. 2 erkek kardeşimin tüm hayatına karışabiliyorken benim karşımda genelde pek bişey diyemiyor bu biraz kabullenmek veya toplumumuzda durum böyle diyip aslında hiç de normal olmayan düşünceyi normalleştirmekle alakalı...

saçmalamayın ülkemizde hoş karşılanmadığı için bile kelimesini kullandım açık aramaya ne kadar meraklı olduk k.k da .size de saygılar
Açık aramak ne alaka yahu tartışmıyoruz ki açık arıyım...
Ordaki bile detayı cidden gereksizdi bunu dile getirdim. Benim düşünceme uygun olmamasına rağmen normal karşılarım deseniz eyvallah ama bile derseniz sanki çok berbat bir davranışmış gibi algılanıyor.Şahsen ben öyle algıladım.

Siz ailenize kendi kişiliğinizi özgürlüğünüzü kabullendirmiş olabilirsiniz adınıza sevindim ama her genç kadın kabullendiremez bunu başaramaz yaşadığı yer önemli maddiyatı önemli aile yapısı önemli.k.k da bile ben misal Ayşeyi birlikte yaşarken destekliyorsam Fatmaya ailenin evindne ayrılma idare et şiddet vs yoksa diyorum.Çünkü fatmanın eğitimi yok parası yok arkasında ailesi yok doğru dürüst .bir erkeğe güvenip onla birlikte yaşarsa zarara uğrar .Ama ayşeye hiç bir şey olmaz ilişki yürümüyorsa ayrılır hayatına işine gücüne bakar kimse bekaretini sorgulamaz geçmişini sorgulamaz çevre baskısı olmaz bilmem anlatabildim mi?şartlar çok önemli o yüzden istemekle olmuyor sadece

yanlış algılamışsınız o zaman ben asla karşı değilim normal bulanlardanım ama bunu tüm ülkeye asla genelleyemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…