aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
merhabalar çözemediğim bi sorunum var

2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.

bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.

Bilemedim. Sessizce delil aramaya bakın ama otel fişi ve tarihler aldatıldığınızı gösteriyor İnşallah yanılıyoruzdur. Dediğim gibi sessizce delil arayın, şüpheci davranmayın.

Öncesi olmadığını ve sonrasında olmayacağıni bilebilir misiniz?

Tek seferlik birşey değildir ve olmayacaktır muhtemelen ki aldatılmanin tek sefer yada devamlı olup olmadığı önemli değil bence aldatmış önemli olan tek şey bu.

Böyle durumlarda ne yapılacagi da bellidir,siz ne yaparsınız bilmiyorum ama hastalık bulaşma ihtimaline karşı bir doktora gidin muhakkak.

Son düzenleme:
Ben yerinizde olsam, böyle bir adama yatırım yapıp geleceğimi hiç etmezdim. Böyle başlayacak, sonra duygusal aldatma bir sonraki aşaması sizi yatağınızda aldatma vb.

Ama sizi anlıyorum. Insan birden düzeninin bozulma şokuyla " acaba affetsem daha mi az acı çekerim " diye düşünüyor.

Benim artık hicbir erkeğe güvenim kalmadı. Hiçbiri bir kadının geleceğini emanet edeceği kadar mert değil.

O yüzden ikinci evliliği bile düşünmüyorum.

%100 aldatılmışsınız o otel fişinden başka delile bile gerek yoktu zaten. Sorunun cevabı çok basit değil mi? Tek yapmanız gereken şey boşanmak

WhatsApptan arıyordur kızı. Arama dökümünde çıkmaz.
baktııım. araması yok. telefon şifrsini bildiğimi bilmiyor ki bilse normal arama kaydını da silerdi. orda duruyordu kızı aramaları

merhabalar çözemediğim bi sorunum var

2015 de birlikteliğe başlayıp 2017 de evlendim. 18 aylık çocuğumuz da var.

bi kaç hafta önce evde otel fişi buldum. sordum bu ne diye ayak üstü bin yalan sıraladı. yemek fişiymiş ama demek ki postu o şekildeymiş gibisinden. ben bunun üstüne eşim uyurken gece telefonunu karıştırdım ki asla böyle bi şey yapmayız. noralde şifresini de bilmiyorum geçen göz ucuyla bakıp ezberledim o şekilde açtım.
telefon arama kaydı, mesajlar, whatsapp, instagram her yere baktım hiç bir şey bulamadım. fotoğraflarda bile bulamadım. ben de telefon şebekesi uygulamasından hesap dökümünü inceledim. otel fişi tarihinde aradığı numarayı tespit edip kızı buldum. ağustos-kasım arası telefon dökümünü incelediğimde tek gecelik bir şey yaşadığı kanısına vardım. çünkü 9-22-29 eylül de konuşma ve 4 ekimde otele gidiş ardına bi daha hiç arayıp sormamış. eskiye dönük de arama bulunmuyor. bunların hiçbirinden eşimin haberi yok. telefon arka fotosu da benim fotoğrafım hatta.
ilk fişi bulduğumda eşime beni aldattığını mı sorduğumda bana saçmalama hayatımdaki tek kadın sensin dedi. öyle bi şey yok aldatcak olsam gece mi gider riske girerim tüm gündüzüm boş dedi. bu arada aramızda da cinsel yönden bi sorun yok. şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. devamı olan bir şey olsaydı farklı düşünürdüm ama devamı da yok.

Şöyle bi şey de ekleyim. ilk evlendiğimiz sene 6 7 ay sonra ben başkasına aşık oldum ama körkütük. eşimle de aramız limoniydi. gördükçe kalbim çırpınıyordu eşime bile böyle hissetmiyordum. ve biz 6 7 ay düzenli ilişki yaşayıp 2 sene görüşmeye devam ettik sonra da ben eşimi sevdiğimi anlayıp ondan ayrılmak istemediğimi anlayıp diğer ilişkimi bitirdim. eşimin de ruhu duymadı. şuan eşimden başkasını düşünemiyorum hayatımda
Tencere kapaksınız valla ikinizde birbirinizden farkı yok olan çocuga oluyor onun adına üzüldüm

Şöyle bi şey de ekleyim. ilk evlendiğimiz sene 6 7 ay sonra ben başkasına aşık oldum ama körkütük. eşimle de aramız limoniydi. gördükçe kalbim çırpınıyordu eşime bile böyle hissetmiyordum. ve biz 6 7 ay düzenli ilişki yaşayıp 2 sene görüşmeye devam ettik sonra da ben eşimi sevdiğimi anlayıp ondan ayrılmak istemediğimi anlayıp diğer ilişkimi bitirdim. eşimin de ruhu duymadı. şuan eşimden başkasını düşünemiyorum hayatımda
Yazık.

Kendiniz de aynisini yaptığınız için 1-1 olduk odestik mantığıyla bakıyorsunuz.
Ama 2. Golü yiyince anlayacaksınız.
Ayrıca esinizin ruhu duymamis ya inanın birgün bir şekilde ortaya çıkar hiç birşey gizli kalmaz o zaman o da odestik demeyecek hiç birşey yapmamis gibi kendisi size dünyayı dar edecek haberiniz olsun.

Ne kadar iğrençsiniz

Eklemeyi yeni gördüm. 😲

Tereddütte düşmeyin o zaman karşılıklı olmuş.

Şimdi karşılık olarak sizde aldatırsiniz yeniden eşinizi.

Böyle böyle devam edersiniz işte.

Ama ortada bir çocuk var, masum olan tek o, anne baba olarak size düşmüş yavrucagiz.

:KK57::KK57:o neydi gııı... tövbe estağfurullah. eşinize kızmaya hiç hakkınız yok bence. aynı b.ku sende yemişin. aldatma illaki tensel temasla olmuyo bana göre. bu nasıl bi evlilik böyle.peki bişey sorucam eşin senin yaptığını öğrense nasıl tepki verirdi bi de bunu düşün. yaptığınız ve yaşadığınız hiç hoş bişey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back